Πύρινο δημοσίευμα από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “Ό,τι δεν κατάφεραν ο Ψυχάρης με τον Μαρινάκη θα το καταφέρει ο Χίος;”

Κοινοποίηση:
sklhro

Γράφει το kourdistoportokali για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Μακελειό για…αυτές που μας κυβερνούν.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό δημοσίευμα:

“Γύρευε ότι δεν κατάφεραν να κάνουν (και έφαγαν τα μούτρα τους) μεγαλοεκδότες όπως ο Ψυχάρης και ο Μαρινάκης να το καταφέρει μόνος του ο Στέφανος Χίος με το Μακελειό. Ο Χίος χτυπάει στη φλέβα, στο DNA των καφενόβιων αχαμνοξυστών που είδαν στα πρόσωπα των Συριζαίων τον εαυτό τους με αποτέλεσμα ο Σύριζα από 4% να φθάσει στο 30% και να γίνει κυβέρνηση. Κι όχι απλά να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας αλλά και να κερδίσει απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις και δημοψηφίσματα.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ο μόνος πρωθυπουργός που έκανε ΝΑΙ το δημοψηφισματικό ΟΧΙ και πάλι κερδισμένος βγήκε. Ενας Τσίπρας ο οποίος έχει απίστευτη στήριξη από ΗΠΑ και Ευρώπη ενώ και η πλειοψηφία της εγχώριας διαπλοκής τον στηρίζει παρότι πρόκειται για θανάσιμο φορομπήχτης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ισως γι΄αυτό τον στηρίζουν οι ισχυροί εγχώριοι επιχειρηματίες_επειδή παίζουν χωρίς αντίπαλο και δεν αισθάνονται απειλή.

exofillo9-3-2-1-853x1024

Έρχεται λοιπόν ο Στέφανος Χίος που μιλάει πιο πεζοδρομιακά από τον Πολάκη αλλά και πολλά άλλα θρασίμια Συριζαίους και απευθύνεται στο καφενόβιο DNA του Σύριζα.

Εδώ ο Χίος πρωτοσέλιδο-πρωτοσέλιδο κερδίζει τη μία μάχη μετά την άλλη.

Ποιοι αριστεροί και απίδια μάντολες. Το 25% των ψηφοφόρων του Σύριζα είναι καφενόβιοι που τώρα ζουν με επιδόματα-πρώην πασόκοι και νεοδημοκράτες.

Το Μακελειό λοιπόν έρχεται να χτυπήσει στη καρδιά των Συριζαίων κατσιαπλιάδων γιατί ο εκδότης του είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος στα στρατόπεδα του Γκολάν της κάποτε θρυλικής Espresso του Γιάννη Λάβδα-βλέπε CIAO.

Eίναι τόσο καταιγιστικός ο Χίος που ακόμη και ο Πολάκης τα βρήκε ζόρικα και άρχισε να ψελλίζει κάτι ψοφοειδείς μαντινάδες.

Κανονικά ο Μαρινάκης που έδωσε ένα σκασμό λεφτά να αγοράσει ότι κυκλοφορεί στα περίπτερα θα έπρεπε να δώσει 1 εκατ. ευρά στον Χίο και να αγοράσει το Μακελειό.

Στον πόλεμο με τον Βαξεβάνη ο Μαρινάκης είναι γυμνός-ότι κάνει ο Χαραλαμπόπουλος. Από καμμιά 500αριά δημοσιογράφους που πληρώνει ο Μαρινάκης κανείς και όλοι μαζί δεν μπορούν να προκαλέσουν στον Σύριζα τη ζημιά που του προκαλεί ο Χίος που ξέρει να μιλά στη καρδιά του κατσιαπλιά του αχαμνοξύστη ψηφοφόρου του Σύριζα με τα εικαστικά πρωτοσέλιδά του.

Δείτε για παράδειγμα πως απαντάει ο Χίος στον Παπαδημούλη>

Παπαδημούλης, ποντικοτρίχης, σπίκινγκ, ελληνιστί. Διαβάστε τι έγραψε ο «τιτουλάριος» της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Μασονίας και πείτε μας τη γνώμη σας , για το τι ακριβώς κάνει στην Τράπεζα των Μασόνων, ένας αργόμισθος τύπος σαν τον κομμουνιστή Παπαδημούλη που πληρώνεται με 23.000 ευρώ+ για να ξύνει το κεφάλι του, μήπως κατεβάσει καμία ιδέα για το πως θα πληρώσει μεγαλύτερα πανωτόκια ο Έλληνας στους κολλητούς του, τοκογλύφους για το δημόσιο χρέος των 500 δις:

«Η «φασιστική χυδαιότητα» της εφημερίδας «Μακελειό» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτηση του στο twitter.

«Η φασιστική χυδαιότητα του “Μακελειού” επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά, με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης».

Ρε, Παπαδημούλη, κηφήνα, αφού στην Ελλάδα υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και καταφεύγεις στην σάπια τρόικα για να μας κάνει «ντα»; Έλα από δω, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, για να μας κλείσεις. Και εάν φοβάσαι τον ίσκιο σου, πάρε και τον μπεκρή τον Γιούνκερ. Εμείς πάντως είμαστε ανοιχτοί -και θα συνεχίσουμε- και σε περιμένουμε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Παπαδημούλη, είναι ΙΔΕΑ. Και οι ΙΔΕΕΣ δεν ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

Κατάλαβες, ρε, ή να στο σπάσουμε σε πενηνταράκια;

Υ.Γ>Οπως αντιλαμβάνεστε εάν ο Τσίπρας πάει τελικά Οκτώβριο για εκλογές θα έχουμε μπροστά μας 7 ολόκληρους μήνες για να γίνει η Κολομβία των Βαλκανίων κρανίου τόπος. Τα καλύτερα έρχονται…”

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.