Πύργος: 47χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω… έρωτα

Κοινοποίηση:
εκαβ

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει χθες το βράδυ μια 47χρονη στον Πύργο. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στη 1 το βράδυ για μια γυναίκα που είχε αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο σε περιοχή κάτω από το Επαρχείο στον Πύργο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ την παρέλαβε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε, μέσα στα αίματα, αφού νωρίτερα είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, αιτία αυτής της πράξης ήταν η ερωτική απογοήτευση, με τη γυναίκα να μην βρίσκει την ανταπόκριση που επιθυμούσε από τον άνδρα που ήθελε με αποτέλεσμα να μην το αντέξει και να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο κατέφθασαν τόσο οι αστυνομικές αρχές με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 47χρονη και τη μετέφερε εσπευσμένα στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αποφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατά τη διακομιδή της ζητούσε «να την αφήσουν να τελειώσει» και «πως δεν άντεχε άλλο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η αυτοκτονία δεν είναι πράξη που δικαιολογείται από “δυνατά αισθήματα κι ανθρωπιά”. Η αυτοκτονία δείχνει άνθρωπο με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα, ο οποίος χρήζει άμεσης και ιδιαίτερης φροντίδας και υποστήριξης, φαρμακευτικής και ψυχολογικής. Και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα. Ίσως στο μέλλον εξαφανιστούν οι αυτοκτονικές προδιαθέσεις μέσω γενετικής τροποποίησης/αντικατάστασης ελαττωματικών γονιδίων. Με λίγα λόγια, δεν φταίει η ερωτική απογοήτευση, ούτε τα δυνατά αισθήματα και η ανθρωπιά. Συμφωνώ πάντως οτι πρόκειται περί τραγικού γεγονότος.

  2. Τραγικό γεγονός όπου μας θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με δυνατά αισθήματα κι ανθρωπιά, σε βαθμό (βλακείας) ώστε να θέλουν να τερματίσουν τη ζωή τους. Δεν το αξίζει κούκλα μου περπάτα τη ζωή κι άλλοι σε θέλουν, κι άλλους θα αγαπήσεις.

Comments are closed.