Πότε οι άνδρες πρέπει να ουρούν καθιστοί – Σε ποιες χώρες το εφαρμόζουν οι περισσότεροι

Κοινοποίηση:
man_toilet

Ολοένα και περισσότερα επιστημονικά δεδομένα συνηγορούν στο ότι οι άνδρες, τουλάχιστον από τη μέση ηλικία και μετά, θα ήταν καλύτερο να ουρούν όχι όρθιοι, αλλά καθιστοί.

Και αυτό όχι μόνο για λόγους υγιεινής, αλλά και για λόγους υγείας, αφού όπως αποκαλύπτουν ειδικοί, όταν κάποιος ουρεί καθιστός έχει αρκετά οφέλη για το ουροποιητικό του σύστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ολλανδοί ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Λάιντεν είχαν διαπιστώσει σε έρευνά τους ότι όταν ένας άνδρας ουρεί καθιστός, η ουροδόχος κύστη αδειάζει γρηγορότερα και πληρέστερα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όλοι οι μουσουλμάνοι κατουράνε καθιστά.Να προσθέσω ότι κάνουν και περιτομή; Έχετε ακούσει Τούρκο η Καζάχο,η Αζερμπαιντζάνο,η Καραμπάτση,με πρόβλημα προστάτη; Να προσθέσω ότι στις τουαλέτες τους πλένονται και όχι πασαλείβονται με κωλοπέιτερ; Να προσθέσω και τι λέγανε οι Πόντιοι που ήρθαν από Γεωργία και Καζακστάν; Εμείς λέει τους μάθαμε να κατουράνε όρθιοι γιατί δεν ξέρανε και κατουραγαν καθιστοί εμείς τους δώσαμε πολιτισμό … Εσείς τι λέτε;

  2. Σωστό γιατί στό καθιστό δέν υπάρχει παρακράτηση ουρων στήν ουροδόχο Κύστη .

Comments are closed.