Πόσο χαμηλά θα πέσουμε ακόμα; Θεσσαλονίκη: Rapid test μέσα σε… εκκλησία

Κοινοποίηση:
1015_680b5324-0ab3-428a-866e-92a164225e47

Σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διεξαγωγή μαζικών rapid test άνοιξε τις πύλες του ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Αρχικά συγκεκριμένη δράση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην πλατεία ωστόσο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών έγινε η διεξαγωγή των rapid test εντός του Ναού.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει:

“Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, που καταδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση της Εκκλησίας στην πρόληψη και καταπολέμηση της πανδημίας, προχώρησε ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Απριλίου ο Ιερός Ναός άνοιξε τις πύλες του σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διεξαγωγή μαζικών rapid test.

Η συγκεκριμένη δράση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στην πλατεία του Ιερού Ναού. Ωστόσο, οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν εκείνες τις ώρες δυσχέραναν τη διεξαγωγή τους στον εξωτερικό χώρο. Έτσι, κατόπιν αιτήματος του υπευθύνου του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, ο προϊστάμενος του Ναού αρχιμ. Παντελεήμων Αναστασιάδης, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, επέτρεψε τη διεξαγωγή των rapid test εντός του Ναού, διευκολύνοντας έτσι τόσο το προσωπικό του ΕΟΔΥ όσο και τους πολίτες (253 τον αριθμό) οι οποίοι προσήλθαν για να δώσουν δείγμα.

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας ο Ναός απολυμάνθηκε από ειδικό συνεργείο”.

Όλα αυτά ενώ παραμένει αναπάντητο το πως θα λειτουργήσουν οι ναοί τη Μεγάλη εβδομάδα στη χώρα μας. Προς το παρόν αυτό που προτείνεται είναι να είναι ανοικτοί αλλά με λίγους πιστούς και αυστηρά μέτρα.

focusfm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εξοχη ενέργεια από την Ορθόδοξη εκκλησία μας!
    Από εκεί που έμοιαζε να είναι στην κοσμάρα της και παντελώς αποκομμένη από τα τεκταινόμενα, απέδειξε ότι ξέρει να βλέπει, να ακούει και να αποκωδικοποιεί.
    Τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στις αγκαλιές της!!!

  2. τελικα επειδη εχουμε μπερδευτει ειναι rapid test η rabbit test?

  3. Ρε ρεζιληδες της μπιλντεμπεργκ, τι δουλεια εχετε να κανετε τεστ μεσα σε ναους οταν δεν επιτρεπετε ουτε βαφτιση λογω του κορονοιου; Με τους γονεις θα υπηρχε συνωστισμος λετε στη βαφτιση, ετσι δεν λετε; και ρε μητροπολιτες τι δουλεια εχετε και ακουτε τις εντολες της νεας ταξης πραγματων; αντι να ζητατε ανοιχτους ναους, τους ανοιγετε για τα τεστ; ειστε χειριτεροι και απο τον ιερωνυμο που εβγαλε τον σταυρο του οταν πηγε στους μεταναστες. αντισταθειτε ελληνες. Αντεπιτεθειτε στους προδοτες που βεβηλωνουν τα ιερα και τα οσια.

  4. Εξοχη ενέργεια από την Ορθόδοξη εκκλησία μας!!!
    Από εκεί που έμοιαζε να είναι στην κοσμάρα της και παντελώς αποκομμένη από τα τεκταινόμενα, απέδειξε ότι ξέρει να βλέπει, να ακούει και να αποκωδικοποιεί.
    Τέτοιες συμπεριφορές φέρνουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στις αγκαλιές της!!!

  5. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ-ΤΑΞΗ
    ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ….ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘ΕΛΛΑΔΑ’… ΕΛΕΟΣ
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;….

  6. Οί άθεοι οί αντίχριστοι Μητσοτάκηδες κάνουν τίς εκκλησίας μας βοηθητικά νοσοκομεία.Ακολουθούν πιστά τίς διαταγές τών Εβραίων:Χτυπάτε τούς Ελληνες στήν Θρησκείαν τους,στήν γλώσσαν τους,
    στήν ιστορία τους.Χάινριχ Κίσινγκερ.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.