Πόσο στενή σχέση έχουν Τρύφων Σαμαράς και Νίκος Κοκλώνης;

Κοινοποίηση:
κ2

Δημιούργησαν μαι το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού

Ο Τρύφων Σαμαράς και ο Νίκος Κοκλώνης το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν συνέχεια μαζί. Τους έχουμε δει σε βραδινές εξόδους αλλά και ταξίδια. Για αυτή τη στενή σχέση με τον παρουσιαστή του Celebrity Travel μίλησε ο διάσημος κομμωτής.

κ1

Μπορεί ο Τρύφων Σαμαράς να βρέθηκε πολλές φορές στα τα ταξίδια του Celebrity Travel χωρίς όμως ποτέ να τον έχει καλέσει επίσημα στην εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά όμως θα βρεθεί ως καλεσμένος του φίλου του στο Βιετνάμ μαζί με την Χριστίνα Πολίτη. Πώς απέκτησαν όμως αυτή τη στενή σχέση οι δυο άντρες;

κ2

«Κάνουμε παρέα τα τελευταία 4 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Ο Νίκος είναι απίστευτα δοτικός και θέλει να βοηθά τους φίλους του, με όποιο τρόπο μπορεί. Είναι τύχη να έχεις φίλους υποστηρικτικούς και τόσο εκεί όσο ο Νίκος» ανέφερε ο Τρύφων Σαμαράς και πρόσθεσε για τη γνωριμία τους: «Το αστείο είναι πως γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ εντελώς τυχαία: ήταν απόκριες, εκείνος ήταν με έναν φίλο του και εγώ με άλλη παρέα και του έκανα χιούμορ για τη μεταμφίεσή του –χωρίς να ξέρω ποιος είναι.

κ4

Στη συνέχεια με είχε καλέσει σε ένα μεγάλο πάρτι για την Airfast tickets. Όταν συστηθήκαμε επίσημα, εκείνος με το κοστούμι του, δεν έκανα ποτέ τη σύνδεση πως ήταν ο Νίκος που είχαμε γνωριστεί στο αποκριάτικο πάρτι, μέχρι που μου είπε ‘Μα δεν θυμάσαι; Έχουμε ήδη γνωριστεί’ και μου θύμισε το περιστατικό. Ξαναβρεθήκαμε συμπτωματικά μετά από ένα μήνα, στο ίδιο μάλιστα κλαμπ, και από τότε αρχίσαμε να κάνουμε πιο στενή παρέα. Έτσι κολλήσαμε», κατέληξε ο διάσημος κομμωτής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Έχουν ερωτικό δεσμό.
    Αλλά δεν αφορά κανέναν αν αλλάζει ο κολιές.

  2. ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ! Η ΒΟΘΡΙΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ…….ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ……

  3. Αα ρε κουτσομποληδες ελληναραδες της παρακμιακης κ οζουσας Ελλαδας….οι αδερφες κι ολα τα τσολια του παλιου,καλου καιρου σας εχουν γραμμενους…αα ρε κορόιδα…

    1. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΡΧΗΓΟ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ.

  4. Πώς απέκτησαν όμως αυτή τη στενή σχέση οι δυο άντρες;………το ……οι δυο ανδρες όλα τα λεφτα

  5. Αυγουστος, Μυκονος και γκει σεξ.

    Α ρε Ελλαδα που καταντησες.

  6. Για να καταλάβω το ερώτημα και να το απλουστεύω λίγο… Ποιος τον παίρνει και ποιος τον δίνει είναι το ερώτημα;

  7. Ότι θέλουν ας κάνουν τι μας νοιάζει. Οι σεμνοτυφίες και ο σκοταδισμός των χριστιανούληδων-ρωμιών απογόνων της Ανατολικής ΡΩΜΑΙΚΗΣ Αυτοκρατορίας, δηλαδή του Βυζαντίου δεν αγγίζουν τους πραγματικούς Έλληνες.

    Αλήθεια για τον Μεγαλέξανδρο και τον επιβήτορά του τον Ηφαιστίωνα σπάνια ακούω τους μπερδεμένους χριστιανο-ψευτοπατριώτες να μιλάνε… Που τον χαρακτήριζε η ίδια η Ολυμπιάδα και ο ίδιος ο Φίλιππος και τον έλεγαν όχι απλά γκέι αλλά μάλιστα γυναικωτό.

    1. Σε ποιο βιβλιο τα διαβασες αυτα και ποιος ειναι ο συγγραφεας,να το διαβασουμε και εμεις….Να μην κρατας τη γνωση για τον εαυτο σου…αλλιω λες ψεματα!!

      1. Στις επιστολές του Φίλιππου που του ασκεί κριτική για την ιδιαίτερα “στενή” του σχέση με τον Ηφαιστίωνα, λέγοντας μάλιστα “να μην πω κι άλλα”.

        Στους Δειπνοσοφιστές όπου περιγράφεται η σκηνή που τον “πήρε” ο Ηφαιστίωνας στους τάφους Πάτροκλου Αχιλλέα. Οι δύο τους πίστευαν ότι ήταν οι μετενσαρκώσεις των δύο μεγάλων γκέι ηρώων.

        Στην επιστολή πάλι του Φίλιππου που λέει “Σε κυβερνούν οι μηροί του Ηφαιστίωνα”. Από τις επιστολές του Διογένη.

        Εδώ η μάνα του είχε φέρει την μεγαλύτερη Εταίρα της εποχής για να ζευγαρώσει αλλά τζίφος. Μόνο τα μπράτσα του γίγαντα Ηφαιστίωνα τον συγκινούσαν. Και αμέτρητες άλλες μαρτυρίες φυσικά.

        Γι΄αυτό και παντρεύτηκε προς το τέλος της ζωής του μια βάρβαρη για φερετζέ…

    2. Βρίζοντας το στρατηλάτη που όλος ο κόσμος θαυμάζει,
      μας δείχνεις ότι όχι ρωμιός, αλλά ρωμιά καταυλακιώτησα είσαι!

    3. Αυτή είναι η ‘ιστορία’ των αμόρφωτων και ηλίθιων φασιστερών σαν και του λόγου σου, αμόρφωτο σκουπίδι! Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν πολύ γυναικάς! Κοινώς δεν είχε αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα! Μάλιστα, είχε κάνει και παιδί με την Ρωξάνη, η οποία ήταν κόρη του πολέμαρχου Οξυάρτη, μετά την κατάκτηση του βράχου της Σογδιανής! Το παιδί ήταν αγόρι και ονομάστηκε Αλέξανδρος! Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα αποδεδειγμένα! Μάθε λοιπόν, την αληθινή ιστορία, και όχι αυτή που διδάξανε τα συντρόφια σου, στην Κουμουνδούρου και στον Περισσό, άνεργε ομοφυλόφυλε!
      Υ.Γ. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να σας δεχτούμε, όση προπαγάνδα και αν κάνετε μέσω της ΕΡΤ! Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική νόσος – διαστροφή, παρά φύσιν και αποτελεί ντροπή, όπως αποτελούσε στην αρχαία Ελλάδα!!!
      Υ.Γ. 2 Γιατί εσείς τα φασιστεράκια, έχετε τόσο μίσος εναντίων της Ελλάδας? Αν δεν σας αρέσει, βγάλτε εισητηρία χωρίς επιστροφή για το Καράκας ή την Πιονγκ Γιάνγκ! Δεν θα μας λείψετε καθόλου!!!

      1. Ντροπή αποτελούσε για τους φτωχομπινέδες. Για τους πλούσιους και τους ευγενείς ήταν φυσιολογικό. Κάτι σαν την κόκα σήμερα. Που στους πλούσιους είναι ΟΚ αλλά αμα πιάσουν κάναν φτωχό με ένα γραμμάριο των ξεφωνίζουν.

        Και ειδικά οι Μακεδόνες ευγενείς ήταν όλοι αμφιφυλόφιλοι και ο πατέρας του Αλέξανδρου ο Φίλιππος και φυσικά αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που τον μισούσε η Ολυμπιάδα.

      2. για το Γανυμηδη εχεις ακουσει τιποτα? αυτον που τακτοποιουσαν εκει στον Ολυμπο? Μυθολογια βεβαια αλλα λεει παντα την αληθεια.γιατι δεν σας αρεσει στους ελληναρες να αποδεχθειτε οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι αγαπουσαν και τους πισωγλεντηδες και δυστυχως και ανηλικα αγορια(Σπαρτη).διαβαστε λιγο και ιστορικες αληθειες κι οχι μονο σχολικα βιβλια.

    4. Αρλούμπες ενός συγχυσμένου εγκεφάλου! πες μου λίγο που διάβασες αυτές τις ανοησίες γιατί Αρριανό έχω διαβάσει, Πλούταρχο έχω διαβάσει, Διόδωρο Σικελιώτη έχω διαβάσει και τις ανοησίες αυτές πουθενά δεν τις διάβασα. Εκτός αν έχεις εσύ κανέναν απο αυτούς τους περίεργους που γράφουν υπο περίεργες συνθήκες και υπο αμφίβολα κίνητρα για πρόσωπα που είναι ιεροσυλία και μόνο που τα πιάνουν στο στόμα τους ή στην πένα τους. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που είπες. Και καλό είναι απο δω και στο εξής και εσύ να μην ασχολείσαι γιατί τα έχεις κάνει σαλάτα. Άκου οι Χριστιανοί…που κολλάει ο Χριστιανισμός στην κουβέντα περι Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γι αυτό σου λέω. Και τα περι Ηφαιστίωνος κλπ διάβασε λίγο πάλι πως ήταν η φιλία και ειδικά η αδελφική φιλία μεταξύ ανδρών στην αρχαία Ελλάδα. Ουδεμία σχέση με καβαλήματα και λοιπές χαζομάρες.

  8. επομενως εχουμε το φαινομενο αλλαξοκωλιας ?

    Α ρε δυστυχη ΕΛΛΑΔΑ .,.,,.

    την ωρα που ο ΕΛΛΗΝΑΣ ζει με μισθους πεινας αυτες οι πουστρες ζουν πλουσιοπαροχα πουλωντας φικια για μεταξωτες κορδελες

  9. Να σου απαντησω Ηρακλη…….ερμαφροδιτα ΚΑΙ τα δύο 😉

  10. συναρπαστικη ειδηση που προκαλει τεραστια απορια ,.,.,.,

    ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ,..,.,οοοοοοεεεοοοοο?

    1. Άνευφ ουσίας η ερώτηση σου, ζητούνται άνδρες με αρκίδια τη σήμερον ημέρα !!! πούντοι ;;;;!

      1. Υπάρχουν Χαρούλα, αρκεί να ψάξεις! Υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ, παλικάρια, και μάλιστα, και καλά παιδιά! Πρέπει όμως και εσείς οι γυναίκες να ‘ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας’, να χαλαρώσετε και να ρίξετε τις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις σας! Μην τα θέλετε όλα δικά σας! Τέλειος άνδρας ΔΕΝ υπάρχει, όπως ΔΕΝ υπάρχει τέλεια γυναίκα! Μην τα ισοπεδώνετε όλα!!!

        1. ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΥΡΑΝΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

Comments are closed.