Πόσους έχει σκοτώσει το τούνελ της Τούμπας; – Νεκρός ένας 21χρονος

Κοινοποίηση:
troxaio_thessaloniki

Τραγωδία στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 21χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Περιφερειακό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 01.30, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έφυγε από το δρόμο, έπεσε πάνω σε κράσπεδο και ανάχωμα και ντεραπάρισε λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όπου έχουν σημειωθεί δεκάδες θανατηφόρα τροχαία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Έκτος του τούνελ ο περιφεριακός έχει και όρια ταχύτητας δεν νομίζω να τα τηρεί κανείς χώρια ότι πολλοί “νεαροί” θεωρούν μαγκιά να γίνονται σκνίπα στο μεθύσι και να καβαλάν το αυτοκίνητο .

  2. πινουν ,τρεχουν και μετα τους φταιει ο δρομος ???

  3. Γενικα ολος ο περιφεριακος απ ακρη σ ακρη ειναι μια αποτυχια.Με βροχη κ με χιονια ρισκαρεις τη ζωη σου.

  4. δυστυχως δεν φταιει ουτε το τουνελ ουτε ο δρομος οταν παμε με φυσιολογικη ταχυτητα συμφωνα με τις συνθηκες αλλα βλεπεις εμεις θελουμε ολοι να το παιξουμε χαμιλτον και ειδικα οι νεαροι που δεν εχουν συνειδητοποιησει τι ειναι το αυτοκινητο

  5. Ναι το τουνελ τους σκοτωσε… γ@μιμενο τουνελ.
    Να το γκρεμισουμε.. κλεισιμο το τουνελ αμεσως..
    Φαινετε δεν ειχε μαζι του Εικονίδιο του Αγιου Λουτσου ο νεαρος να τον προστατευει απο το αλκοολ και την μαλακια.
    Τωρα θα γλεντα στον παραδεισο….

  6. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ,ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΆΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΆΣ)ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ.

Comments are closed.