Πόρτο Ράφτη: Αλβανός απείλησε με όπλο υπάλληλο σε σούπερ-μάρκετ επειδή τον στραβοκοίταξε

Κοινοποίηση:
ΟΠΛΟ

Άμεση και αποφασιστική ήταν η επέμβαση στελεχών της Άμεσης Δράσης στο Πόρτο Ράφτη, που πέρασαν χειροπέδες σε ένα 42χρονο Αλβανό «πρόσφυγα»  που απείλησε υπάλληλο σούπερ μάρκετ με πιστόλι, επειδή θεώρησε ότι τον…  στραβοκοίταξε!

Όλα εξελίχθηκαν την περασμένη Κυριακή (26/6) στις 14:20 το μεσημέρι, όταν ο 42χρονος βγήκε από σούπερ μαρκετ στην περιοχή  και αντίκρισε τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο γιατί τον… στραβοκοίταξε και πριν προλάβει ο υπάλληλος να απαντήσει, σήκωσε την μπλούζα που φορούσε και του επέδειξε ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του.

Όταν απομακρύνθηκε από το χώρο, ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία και  άνδρες της Άμεσης Δράσης, ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν αν τον εντοπίσουν στις 19:00 το απόγευμα ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ που είχε καταγραφεί το επεισόδιο.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν το όχημα του και εντόπισαν ένα πιστόλι στο κάτω μέρος του καθίσματος του οδηγού, καθώς και 15 φιξάκια ηρωίνης .

Ο «νταής Αλβανός» οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας όπου αναγνωρίστηκε από τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας έχει παραβατικό παρελθόν, καθώς δίνει το “παρών”  στο αστυνομικό τμήμα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ φέρεται να προκαλούσε προβλήματα με την συμπεριφορά του και σε άλλους κατοίκους της περιοχής, αλλά όπως αναφέρουν οι Αρχές δεν μπορεί να τεθεί θέμα απέλασης από τη χώρα, σε καμία περίπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αν οι αστυνομικοί κρίνουν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουν όπλο πρώτα χωρίς καμία προειδοποίηση έπρεπε να έχουν το ελεύθερο να ρίχνουν στο ψαχνό και ουτε ΕΔΕ ούτε τίποτα για κάτι τέτοιους απλά τα πράγματα σε λίγο καιρό θα πάνε από μονα τους έτσι… δικαστές-αστυνομικοι και οι Αλβανοί σε φέρετρα

  2. Α, και γιατί παρακαλώ δε μπορεί να απελαθεί;;; Μήπως τοτε μπορεί να του συμβεί κανα τροχαίο ατύχημα;;; Λέω εγώ τώρα…Ενα πόβρασμα είναι με όπλα και ναρκωτικά…Ας ξεβρωμίσουμε…

  3. Και γιατί “δεν μπορεί να τεθεί θέμα απέλασης”, παρακαλώ ;;;
    Προφανέστατα, τον βαφτίσατε “΄Ελληνα” και ζορίζεστε να τον ξεβαφτίσετε …
    Κάνατε την εγκληματική μ@λακία και δώσατε την Ελληνική υπηκοότητα σε όλα τα ευρωπαιο-αφρο-ασιατικά αποβράσματα και, ενώ προβλέπεται από τον νόμο η δυνατότητα αφαίρεσης αυτής (για λόγους εθνικής ασφάλειας ή επικίνδυνης παραβατικής συμπεριφοράς) με την αυτονόητη απέλαση, εσείς δεν το πράττετε διότι ΜΙΣΕΙΤΕ τον ΄Ελληνα και θέλετε να τον αντικαταστήσετε με τους απολίτιστους και υπανάπτυκτους λαθροεισβολείς …
    ΄Εννοια σας, κι ο ΄Ελληνας θα “σας πληρώσει” όπως σας αξίζει, ΚΑΘΙΚΙΑ πολιτικάντηδες … Κι αυτή η ώρα της “πληρωμής” πλησιάζει … Ψάξτε τρύπες να χωθείτε για να γλυτώσετε από την οργή μας …

  4. κουλη βλεπεις τι τραβανε οι ελληνες,τι…..στα αρχιδια σου!!!!!!

  5. ΓΑΜΑΩ ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΡΟΒΕΡ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΡΕΤΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ.

  6. Αφου απασχολει διαρκως τις αρχες, γιατι ρε ξευτιλες δεν τον απελαυνετε;;;;;;;Τι τους φυλατε ολους τους εγκληματιες μεσα στην χωρα;;;;;;; Γιατι ειστε πολιτικαντηδες αισχιστου ειδους και Ανθελληνες, γι’ αυτο!!!!!!!

  7. Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη και σχεδόν όλη η Ανατολική Αττική έχει κυριευθεί από τηγανοκέφαλα Αλβαναριά! Αν τύχον πάτε για ποτό ή μπάνιο σε αυτές τις περιοχές οπωσδήποτε να είστε οπλισμένοι και να είσθε προετοιμασμένοι.

  8. Όλα τα ανατολικά προάστια έχουν γίνει αποικία των αλβαναριών. Σταματήστε επιτέλους να τους νοικιάζεται σπίτια. Αυτή η πλεονεξία σας έφαγε. Αν δεν βρίσκουν σπίτι πολλοί θα αναγκαστούν να ξεκουμπιστούν.

  9. Γιατί δεν μπορεί να απελαθεί;;;;;; Αν υπάρχει τέτοιος νόμος θα πρέπει να καταργηθεί εφόσων η εγκληματικότητα των λαθραίων έχει πιάσει ταβάνι. Στη Γερμανία όταν αλλοδαπός κάνει έγκλημα μετά την ποινή τρώει απέλαση και μαυρη κάρτα δια παντός. Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν εδώ γιατί βρήκαν ελεύθερο πεδίο δράσης και νόμους ανεφάρμοστους. Αλλαγή νόμων άμεσα και απέλαση σε όλους τους λαθραίους. Αυτό για να γίνει στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε πατριωτικά κόμματα μόνο.

  10. Ολα καλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεχίστε να δίνετε δουλειές στα αλμπανια και όλα καλά θα πάνε

  11. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ????ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ………

  12. Η ΜΑΛΑΚΙΑ του ελληνικού κράτους στο απόγειό της!!! Καταδικασθείς (προφανώς με αναστολή, εξ ου και η υποχρέση “παρόντος” στο Α.Τ. της περιοχής), που δημιουργεί γενικώς προβλήματα σύμφωνα με μαρτυρίες των “κακών” κατοίκων της περιοχής, συλληφθείς με όπλο και φιξάκια ηρωίνης (υποθέτω με νόμιμη άδεια οπλοκατοχής και οπλοχρησίας), προοπτικά ο επόμενος ΦΟΝΙΑΣ και μετά θα κλαίμε πάνω στο μμνήμα, επειδή ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ δε δύναται να απελαθεί.
    Allou fun park….

  13. Πλήρης ενσωμάτωση των Αλβανών και λοιπών λαθρομεταναστών όπως είπε κι ο γιος του Τέρη Χρυσού, ο Κούλης ο Μπαμπαγκίντα !!!!

  14. τα αφεντικα στο -σταν….. σας εχουν σουζα……… ετσι μπραβο……σας εχουν βαλει σε σειρα…..

  15. Δεν μπορει να απελαθει, αλλα μπορει να αυτοκτονήσει εύκολα ναι;

    1. Ακριβως. Οπως τασεις αυτοκτονιας εχει και το υπολοιπο 1 μυριο που ειναι στην Ελλαδα.

Comments are closed.