Πόοοοσο; Αυτή είναι η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου – “Πάγωσε” η Ελένη Μενεγάκη

Κοινοποίηση:
menegaki_pantzopoulos_periousia

Πριν από μερικούς μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα δημοσίευμα για την περιουσία που πρόκειται να κληρονομήσει ο Ματέο Παντζόπουλος, ο σύζυγός της λαμπερής Ελένης Μενεγάκη.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του αγγίζει τα αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όχι έχει Η μισκο πουλήθηκε πριν τρεις δεκαετίες περίπου στην γνωστή ιταλική εταιρία απο τον μαντζικα και τους κληρονόμους του,μια εξ αυτων η μανα του εικονιζομενου

  2. Σιγά μη διαθέτει τέτοιο ποσόν,αυτό διαδόθηκε εντελώς συμπτωματικά όταν ο τύπος εγκαταστάθηκε στο σπίτι της παρουσιάστριας, και το αστειο ήταν που σε μια βόλτα μαζί και τα παιδιά της ακούστηκε να φωνάζει ο πλούσιος …..Έλεν έχεις δύο ευρω;μάλλον θα κυκλοφορούσε με 500ευρω στην τσέπη και που να το αλλάζει ο ανθρωπος

  3. Ναι καλα τάχα δεν ήξερε τπτ. Που τον γνωρισε, στο Μπουρνάζι;

  4. Μάνα του έχει βιομηχανία ζυμαρικών μισκο, μέλισσα κάτι τέτοιο. Θα το ψάξω για να μην ξαναγορασω. Το ξενοδοχείο το έχει προφανώς για να παίζει. Πάντως λένε ότι αυτός από IQ είναι μπιφτεκιου

  5. Το Ελενάκι φλερτάρει με την κατάθλιψη χωρίς ΤV αφήστε τη ήσυχη!!!!

  6. Άφραγκος θα είναι και η βλαχα εχαψε το παραμύθι ότι θα κληρονομήσει μεγάλη περιουσία έως τότε θα την χώσει στα δάνεια για το ξενοδοχείο με εγγυήσεις τα σπίτια της.

  7. το γριονι ολη την ωρα ειναι στα φασεμπουκια και τα ινσταγκραμια,ακους εκει κρατανε τα πρωσοπικα μακρυα….
    χαχαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΩΞΩ; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙΣ, ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ! ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΡΑΝΕ!

Comments are closed.