Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ! Οι πάντες “αδειάζουν” τον Πολάκη! Ο Αλέξης; Η Μπέτυ;

Κοινοποίηση:
tsipras_trapezi_kriti

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες».

Αυτό αναφέρει  ανακοίνωση του τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας θέση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ:

«Μη αποδεκτές οι δηλώσεις Πολάκη… Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να «δανειζόμαστε» από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους. Υπό αυτή την έννοια θεωρούμε μη αποδεκτές τις δηλώσεις του Π. Πολάκη, ο οποίος απάντησε, πράγματι σε χυδαιότητες, με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».

Αλλά, δεν ήταν μόνο ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και “σύντροφοί” του που τάχθηκαν εναντίον του, δείχνοντας πως στον νέο… ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει θέση.

Το ερώτημα είναι τι λένε Αλέξης και Μπαζιάνα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. “Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο,”
    αυτοι οι ανθρωποι ειναι καβαλημενοι…τους ειδαμε που κανανε σαν τρελλοι ποιος θα παρει το καλυτερο αυτοκινητο στην βουλη ενω εμας μας πεθανανε στους φορους
    βλεπουν μεταναστη και φωτιζεται το προσωπο τους..ειναι αριστεροι, διεθνιστες και μισουν τους Ελληνες
    δηθεν αριστεροι που για 5 χρονια δεν κανανε μειωση κανενου φορου και συνεχισαν το πετσοκομα των συνταξεων. Περασανε πολλες ανικανες κυβερνησεις απο αυτον τον τοπο αλλα τετοια καβαλημενα ψωνια, ψευτοαριστεροι με δεξιες τσεπες ποτε…”αξιακο φορτιο” ρε ουστ!!!!!!

Comments are closed.