Πόλεμος νεύρων: Βίντεο-ντοκουμέντο της προκλητικής συμπεριφοράς Τούρκων στρατοχωροφυλάκων στον Έβρο

Κοινοποίηση:
1

Δεν σταματούν τις προκλήσεις οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες σε έναν πόλεμο νεύρων που συνεχίζεται στον Έβρο.

Βίντεο ντοκουμέντο του OPEN καταγράφει τις περιπολίες των Τούρκων με φουσκωτό στον ποταμό Έβρο.

Μόλις οι Ελληνικές δυνάμεις τους αντιληφθούν εκείνοι αυξάνουν ταχύτητα.

Όπως λένε Έλληνες συνοριοφύλακες, οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες δρουν ως διακινητές πολλές φορές, προωθώντας μετανάστες προς την Ελληνική πλευρά.

«Αυτοί είναι οργανωμένοι. Τους φέρνουν οι Τούρκοι κατά εκατοντάδες αλλά τα περάσματα έχουν κλείσει πλέον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κοινότητας Φερρών, Αθανάσιος Πεμούσης.

Οι απόπειρες παράνομης εισόδου έχουν διπλασιαστεί την τελευταία εβδομάδα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Χαρακτηριστικά μέσα σε ένα 24ωρο οι Ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν 400 προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα. Πριν από ένα μήνα μόλις (για το ίδιο διάστημα) αυτές δεν ξεπερνούσαν τις 200.

«Γίνονται απόπειρες από 8 έως 15 άτομα να διασχίσουν τον ποταμό ή να διέλθουν από τα χερσαία σύνορα της χώρας», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Εβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η κατασταση εχει καταντησει πλεον αηδια, φθανει πια να προσπαθουν κοπριτες πασης φυσ εως να εισελθουν παρανομα στην χωρα και οι συνοριοφυλακες να τους θυμιαζουν!!!!!!! Αντε επιτελους ξευτιλισμενοι δοστε εντολη να τους κοπανουν με πλαστικες σφαιρες τους επιχειρουντες να εισελθουν παρανομα στην χωρα, αν γινοταν αντιστροφα οι Μογγολοι θα τους χτυπουσαν με αληθηνες σφαιρες!!!!!!! Αντε επιτελους αλλαξτε βιολι, γεμισατε την χωρα με κοπροσκυλα εγκληματιες Ασιατες και Αφρικανους, χωρια οι Βαλκανιοι δολοφονοι, σκληρηνετε επιτελους την σταση της χωρας απεναντι σε θρασεις ισλαμιστες που τους σπρωχνει η Τουρκια!!!!!!

  2. Να τους πυροβολούμε, επιτρέπεται;

Comments are closed.