Πως ο Τσιτσιπάς έκανε έξαλλο το κοινό σε αγώνα τένις! Nέο απίστευτο σκηνικό από τον Έλληνα τενίστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Στέφανος Τσιτσιπάς

Απίστευτο σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ζιλ Σιμόν,

καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινού με τις δηλώσεις του.

Ο Τσιτσιπάς τόνισε ότι δεν περίμενε τόσο εύκολη τη νίκη του στον πρώτο γύρο του Australian Open, γεγονός που θεωρήθηκε υπεροπτικό από το κοινό στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να υπάρξει φασαρία εναντίον του, την οποία προσπάθησαν να καλύψουν στη συνέχεια οι Έλληνες ομογενείς στην κερκίδα.

 Ο ίδιος τόνισε ότι λέει απλώς την αλήθεια, αλλά όταν ξεκίνησε να απαντάει για την τακτική του αντιπάλου του, προκάλεσε νέα αντίδραση, για να αναρωτηθεί “θέλετε μήπως να φύγω καλύτερα;”.

Τελικά έμεινε μέχρι τέλους, για να ακολουθήσει ένα… roller coaster, με τον Τσιτσιπά να αποθεώνει τους οπαδούς στην Αυστραλία και να χειροκροτείται, αλλά να προκαλεί ξανά μιλώντας για τον Κοκκινάκη.

Ο Στέφανος είπε ότι είναι φίλος με τον επόμενο αντίπαλό του στο τουρνουά, αλλά αυτό δεν θα ισχύσει και στο κορτ, κάτι που προκάλεσε ξανά τη “μήνη” της κερκίδας. Τελικά αποχώρησε πάντως με χειροκρότημα και τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν στην εξέδρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Κάθε σοβαρός αθλητής βγάζει προς τα έξω μια σοβαρή εικόνα γιατί υποτίθεται αποτελεί και πρότυπο. Αυτός συμπεριφέρεται ως ο τρελλός της παρέας. Και είναι και προκλητικός.

  2. Εκτιθεται με το χειροτερο τροπο και καλα να παθει. Τη μια βριζει τους αντιπαλους του, την αλλη περηφανευεται, την αλλη τρωει προστιμα καθε λιγο και λιγακι, κλπ. Συμπεριφερεται γενικοτερα σαν αληταμπουρας. Για εμενα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σημασια το ταλεντο αλλα ο χαρακτηρας. Η Σακαρη ειναι υποδειγμα στο τενις, αντιθετα ο Τσιτσιρλάς ειναι απλα ενας εμετος ορθιος. Αναξιος σεβασμου, ενω ντροπιαζει και τη σημαια μας με το ανυπαρκτο – αγωνιστικα τουλαχιστον – ηθος του. Και δεν αποτελει ελαφρυντικο το νεαρο της ηλικιας του. Δεν ειναι τοσο πιτσιρικας πλεον. Παραδειγμα προς αποφυγη για εκκολαπτομενους αθλητες. Το τενις, με τον Τσιτσιπά, εχασε, δεν κερδισε.

  3. κατά καιρούς με της παπαριές που λέει και τον επικρίνουν οι έλληνες τους απαντάει ότι τον ζηλευουν τόσο βλημα είναι τώρα το στάδιο και όλος ο κόσμος γελούσε μαζί του τη έχει να πει τον ζηλευουν ? αλλά τη να ζηλέψουν το βλαμένο του μυαλό ?

  4. Αλλη μια αποδειξη οτι το παιδι ειναι βλαμμενο….Στεφανε ενταξει ηρθε και το 3ο λοκνταουν….Απο αυτα που σου αρεσουνε…..Για να σωθει ο πλανητης…..Ξερεις….. Ευχαριστημενος?????? ………….Ποτε εχει πτηση για Ντουμπαι?????

  5. Σκατοχαρακτήρας.ο τσιτσιπας,η τσιτσιπενα καί τα τσιτσιπάκια.βρε ΟΥΣΤ!!!

  6. ενα κολοπαιδι ειναι κ το προβαλετε συνεχεια… αλλα καλυτεροι ειστε!!

  7. Μπράβο ρε Στέφανε Δύναμη!!!
    Κανένα καλάμι δεν καβάλησε απλά είναι πιτσιρικάς και για την ηλικία του και όσα κάνει πολύ ωραία φαίνεται…. Καλά ο τίτλος σας εντελώς άκυρος.

    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ. ΟΥΣΤ.

  8. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο άνθρωπος.

Comments are closed.