Πως είδε ο Γιώργος Τράγκας την παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι (με…άδεια από τον Χαρδαλιά) στην Καλαμάτα

Κοινοποίηση:
11111

Την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε σε όλους τους (μη προνομιούχους) έγκλειστους στα σπίτια τους Έλληνες, η εκδρομή της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφκσι, σχολίασε με το μοναδικό του ύφος ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τράγκας γράφει τα εξής:

«Καλές γιορτές, καλό κουράγιο στο Κιλελέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Όπως γράφουν πολλοί στο διαδίκτυο, εμείς είμεθα Κολίγοι και το ζεύγος Μητσοτάκη τσιφλικάδες, επόπτες Γκαουλάιτερ σε μια περιοχή που εποπτεύουν οι Γερμανοί και τους έχουν διοικητές και στο τσιφλίκι με δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στους αγρότες.

Ο Χρυσοχοΐδης λέει ότι θα «σφραγίσει» τα σπίτια μας. Δηλώνει με κτηνώδες θράσος διοικητού της Γκεστάπο, ότι θα «σφραγίσει» ολόκληρες περιοχές. Οι αστυνομικοί σε μια άνευ προηγουμένου κατάχρηση εξουσίας, κόβουν «πρόστιμα» σε μετακινούμενους για χημειοθεραπεία καρκινοπαθείς και στα μέλη ασθενοφόρων, επειδή μετακινούνται για θεραπεία!!! Διευθυντές νοσοκομείων καταγγέλλουν ότι το Μαξίμου εγκληματεί δίνοντας εντολές για κατάργηση των γενικών χειρουργείων κατά 80% και για εγκατάλειψη των υπόλοιπων ασθενειών.

Οι ηλικιωμένοι και οι συνταξιούχοι των 370 ευρώ δέχονται πρόστιμα 300 ευρώ επειδή δεν φορούσαν καλά τη μάσκα. Την ίδια ώρα το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδος σε μικρότερη κλίμακα, όπως κάποτε ο Φερδινάνδος και η Ιμέλντα Μάρκος στις Φιλιππίνες, επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία τον πλούτο τους, τις επιχειρήσεις τους, την πολυτελή ζωή τους και το πόσο περιφρονούν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αυτή την εποχή πεινάνε.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά της «πρώτης κυρίας» δεν την αφήνει. Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι εξελίσσεται σε πέτρα σκανδάλου αξιοποιώντας την τεράστια αδυναμία που της έχει ο σύζυγός της από παλιά. Φωτογραφίζεται για λογαριασμό των Financial Times επιδεικνύοντας σπάνιες αντίκες που αγόρασε, όπως ένα παλιό τάβλι, και στήνει συνεργασίες με οίκους μόδας και άλλες δουλειές που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

Οι Έλληνες ζούνε με τις απειλές του κυρίου Χρυσοχοΐδη ότι θα σφραγιστούν οι περιοχές ή τα σπίτια τους, αλλά την ίδια ώρα η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει τη δυνατότητα να μεταβαίνει στην Καλαμάτα για εκδρομή συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior.

Και έχει το θράσος και την χυδαιότητα, ενώ οι πάντες γνωρίζουν τις επιχειρήσεις της στον τομέα των ρούχων, να βάζει την κυβέρνηση να καταφέρεται εναντίον των δυσμενών σχολίων και των επικριτών της λέγοντας ότι είχε «προβλεπόμενη έγγραφη άδεια από την πολιτική προστασία». Αυτό μας έλειπε, να μην έπαιρνε άδεια η Μαρέβα Γκραμπόφσκι για να πάει με τον οίκο Dior στην Καλαμάτα. Και μάλιστα η κυβέρνηση του απόλυτου οικονομικού αφανισμού υποστηρίζει ότι συνόδευε τον οίκο Dior σε περιήγηση σε μουσεία εξετάζοντας τη δυνατότητα η νέα κολεξιόν της πολυεθνικής για το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ανεξαρτησία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε κάθε ευκαιρία προωθεί και αναπτύσσει τις επιχειρηματικές της ιδέες και αξιοποιεί τη δυνατότητα που της δίνει το αξίωμα της πρώτης κυρίας. Η εμφανής αδυναμία που της έχει ο πρωθυπουργός της χώρας, της δίνουν τη δυνατότητα, όπως και στον ίδιο, να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το πώς περνούν οι Έλληνες, και το τι λέει η ελληνική κοινωνία. Και φυσικά όλες οι οδηγίες και τα προστάγματα του κυρίου Χρυσοχοΐδη και του Άδωνι Γεωργιάδη είναι για τους Κολίγους της περιοχής.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος, όπως συζητείται ευρέως στο διαδίκτυο, ζει στις «Βερσαλλίες». Και η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι λειτουργεί σε μια εποχή ζόφου και σκοτεινιάς ως Μαρία Αντουανέτα σύζυγος μιας διατεταραγμένης πολιτικής προσωπικότητας, η οποία ξαφνικά φωτογραφίζεται με ποδήλατο στην Πάρνηθα χωρίς μάσκα, με ομάδα άλλων ποδηλατών, ο ένας πάνω στον άλλον, και η κυρία Γκραμπόφσκι ως Αμαζόνα με μοτοσικλέτα υψηλού κυβισμού.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος αντί να επιδεικνύει σε εποχές μαρτυρικές για τον Ελληνικό λαό αυτοσυγκράτηση και κάποια ταπεινότατα, δεν χάνει ευκαιρία για να εμφανιστεί ως celebrities και να προκαλέσει. Ο διατεταραγμένος Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται ως τσιφλικάς και Γκαουλάιτερ των Γερμανών απέναντι σε δέκα εκατομμύρια Κολίγους. Η οικογένεια Μητσοτάκη, είναι η πλουσιότερη πολιτική οικογένεια της Ευρώπης, και η πλέον ακατάλληλη για έναν λαό δοκιμαζόμενο επί έτη όπως ο δικός μας.

Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει προκαλέσει και απασχολήσει εκτεταμένα τον Τύπο στην πατρίδα μας και θα έπρεπε να το έχει αντιληφθεί. Έως ένα σημείο, και πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός, είχε ελεύθερο δικαίωμα στο επιχειρείν, στις επιχειρήσεις και στις offshore. Από την ώρα, όμως, που γίνεται πρώτη κυρία και ο σύζυγός της παίρνει τα κλειδιά του κράτους, είναι θλιβερό και προκλητικό να στήνει δουλειές είτε με Άραβες είτε με Έλληνες είτε με Γάλλους. Και να ψιθυρίζει η ελληνική ελίτ ότι τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της δεν χάνουν ευκαιρία για να κάνουν δουλειές είτε με ημεδαπούς είτε με αλλοδαπούς.

Σε όλα τα αθηναϊκά σαλόνια κουβεντιάζεται ότι η κυρία έχει αναλάβει τις κυβερνητικές και οικογενειακές επαφές με διάφορους ομίλους. Και το λένε όσοι κατέχουν τους στρατηγικούς τομείς στην Ελληνική οικονομία. Αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο. Εδώ φαίνεται ότι αξιοποιείται κάθε ευκαιρία για δουλειές και πλουτισμό εν μέσω πανδημίας. Και μπορεί να ενοχλείται η κυβέρνηση για τα σχόλια της κυρίας Μαρέβα, αλλά η ίδια πρέπει να καταλάβει ότι δίνει τροφή για σχόλια.»

Όλο το θέμα αναλυτικά στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί

exofillo17-12

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εκπληκτικός ο “θείος” κάθε πρωί στον Ελλάδα….

  2. Ρε κουλη εχω μια απορια, στο βιντεο το οποιο ειδες τη γυναικα σου να την παιρνουν απο παντου, επαιξες λαλακια η οχι? Δεν μιλαω για το παλιο στο ξενοδοχειο, για το καινουργιο μιλαω, διοτι για το παλιο, ξερω οτι επαιξες.

  3. Εφυγε με ελικοπτερο απο γνωστο ελικοδρομειο για να παει στην καλαματα..

  4. ΤΡΑΓΚΑ Δεν σου ειπε η ΜΑΝΑ σου οταν μεγαλωσης να την κοψης την ΜΑ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

  5. Σε αλλο οικο πειγενε το συνηθίζουν στιν πατριδατις μετά γύρισε όλη τιν Αθήνα ανεβικε Πάρνηθα και ειπε να πάει και επαρχία και εκει εχει αρκετούς οίκους

  6. Το ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΟΛΊΤΕΥΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ

  7. “”να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το πώς περνούν οι Έλληνες, και το τι λέει η ελληνική κοινωνία.”” Κια καλα κανουν αφου μπορουν και ειναι η κεφαλη και στην κεφαλη του «ελληνικου λαου» δηλαδη εκει που τους εχει βαλει ο ελληνικος λαος ο ιδιος, διαμεσου της αποχης του απο τις εκλογες.

  8. κόβουν «πρόστιμα» σε μετακινούμενους για χημειοθεραπεία καρκινοπαθείς και στα “”μέλη ασθενοφόρων””, επειδή μετακινούνται για θεραπεία! Ελλαδα – η ποιο βδελυγματικα μοριοχτυπημενη χωρα στον πλανητη.

Comments are closed.