«Πως έγινες έτσι ρε συμφοιτητάκο, ακροδεξιέ, γελωτοποιέ του Μητσοτάκη…» – Χαμός και στη Βουλή με «πυρά» κατά Φλωρίδη για τον νέο χουντικό ποινικό κώδικα που ετοιμάζει

Κοινοποίηση:
floridis-vouli

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε την τοποθέτηση του Γιώργου Φλωρίδη, στη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης είναι αλήθεια ότι πάρα πολλοί είδαν με θετικό μάτι την κίνηση αυτή, διότι προέρχεται και από μία οικογένεια έντιμων δικαστικών λειτουργών, όπως ακούγεται, μέχρι που έγινε γνωστό, εδώ και λίγους μήνες αργότερα ότι ετοιμάζει νέο ποινικό κώδικα με αυστηροποίηση ποινών, με απευθείας φυλάκιση όχι μόνο για τα βαριά εγκλήματα (που συμφωνούμε όλοι με αυτό), αλλά έβαλε τους πάντες στο ίδιο “τσουβάλι”.

Tονίζοντας μάλιστα ο ίδιος με θράσος ότι θα χτίσει νέες φυλακές για να χώσει μέσα οποιουσδήποτε πολίτες και δημοσιογράφους, οι οποίοι δέχονται σωρεία μηνύσεων για συκοφαντικές δυσφημίσεις με στόχο την φίμωση τους, επειδή ασκούν σκληρή κριτική ως οφείλουν και αποκαλύπτουν την διαφθορά και τις “βρωμιές” της εξουσίας, όπως οφείλουν και υποχρεούνται να το κάνουν όπως έχει ανακοινώσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου αν καταδικαστούν για αυτά τα πλημμελήματα ακόμα και εως 2 χρόνια κατά την κρίση δικαστών και ακόμη ενός δικαστή, τότε θα οδηγούνται απευθείας στη φυλακή, κάτι που ωχριά μπροστά στη Τουρκία, την Αλβανία και άλλα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τα οποία κατηγορούσαν και κοροϊδεύανε, τελειώνοντας οριστικά στην Ελλάδα η Ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία των δημοσιογράφων, την ώρα που στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες η συκοφαντική δυσφήμιση κατά δημοσιογράφων έχει καταργηθεί και την ώρα που η Ελλάδα είναι τελευταία στη κατάταξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κράτος Δικαίου και στην Ελευθερία του Τύπου…

Είναι δυνατόν όμως ο Γιώργος Φλωρίδης να το σκέφτηκε μόνος του όλο αυτό; και δεν πήρε το “οκ” του Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος σε αυτή την κυβέρνηση έχει τοποθετήσει Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, όπου επί θητείας του γίνονταν η μία αθλιότητα μετά την άλλη; Δεν γνώριζε την δράση του εν λόγω κυρίου ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν γνωρίζει ότι έχει παραπεμφθεί σε δίκες η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο;

Και εφόσον δεν έχει καμία σχέση με τα σχέδια του Γιώργου Φλωρίδη θα επιτρέψει ο ίδιος να ψηφιστεί αυτό το έκτρωμα; Επίσης οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα;

 

Πηγή: eviazoom.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. παντως ο ανοικτος κρητηκαρος πολ θα την φαει την λουτσα του μαλορδου Θα τον κανει τον αρεστεροπουστρα να κοιματε μονομπαντα

  2. Τι δεν καταλαβατε?1 καινούριο πολυτεχνείο χθες!αλλά από την αλλη.τιποτα για τους υπόλοιπους παιδοβιαστες δεν προβλέπει ο υπουργος?1 της ΝΔ θα πάει μέσα εκτός από τον μιχο?η πιτσιρικά είπε ότι εβλεπε 1 πολιτικό που βγαίνει κ στην TV.ο υπουργος σκέφτηκε να της δείξει η αστυνομία περίπου 220 φωτο?μπορεί να είναι ο οποιοσδηποτε!αλλά αναλώνεται στο κυνηγι του Έλληνα φορολογούμενος πολίτη για το πως θα τον εξοντώσει.εχει πολύ καλό σωφρονιστικό σύστημα,που θα βάλει κόσμο μέσα για να βγάλει επιστήμονες για το αύριο της Ελλάδας.

  3. Επιτέλους!! Ένας υπουργός που όλη η Ελλάδα ζητούσε.

  4. Επειδή ο κ. Φλωρίδης, προτίθεται να κλείσει στις φυλακές τους μισούς Έλληνες, πότε θα χτίσει τις καινούργιες φυλακές για να τους στεγάσει?
    Οι καινούργιες φυλακές θα στοιχίσουν αρκετά €, που θα βρει τα χρήματα ο μεγαλόστομος κύριος Υπουργός? Αλλά τι λέω?
    Θα χτίσουν HotSpots, που κοστίζουν πολύ φθηνότερα, και θα μπορούν να φυκλακίσουν και τους Μη Εμβολιασθέντες.
    Ή μήπως ανακοινώνει το Νομοσχέδιο τερατούργημα, για τις Ευρωεκλογές?
    Δεν περιμένει αντίδραση από τους Δικηγορικούς Συλλόγους?
    Έχω κι άλλα ερωτήματα, όμως δεν είναι του παρόντος.

    1. Δεν έχετε καταλάβει το νοσμοσχέδιο ομιλεί και για βραχιολάκι και κατ\οικον περιορισμό ή τσιπάκι αν θέλετε λέω εγώ μελλοντικώς.Πέρασες με κόκκινο 1 χρόνο σπίτι σου.Λύθηκε το πρόβλημα της στέγασης.Επίσης λέει για καταναγκαστική εργασία ! Πού ? Στα χοτ σποτ ! Εβρισες τον Κούλη ? Πρωινό στους μετανάστες ?

  5. Ποια χούντα; Η Ναζιστική Γερμανία και οι Οθωμανοί είχαν τέτοιους νόμους και ΚΠΔ που προσπαθεί να περάσει ο δράκουλας.

    Ο μπάτσος μπορεί να σε συλλάβει, να πας σε δίκη που είναι ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ πλέον, θα διαβαστεί η δήλωση του μπάτσου στο δικαστήριο (δεν χρειάζεται καν να είναι εκεί) και δικάζει ο δικαστής.

    ΔΕΝ έχεις δικαίωμα για έφεση και μπαίνεις μπουζού, για ποινές 5 μηνών. Αν λάβεις μεγαλύτερη ποινή πρέπει να τα σκάσεις για έφεση μέχρι 4000 ευρώ. Και αν σε βρει και το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ εφετείο ένοχο πληρώνεις και πρόστιμο γιατί χάλασες χρόνο του δικαστηρίου.

    Πραγματικά για οποιοδήποτε λόγο το κράτος πλέον μπορεί να βάλει φυλακή τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ με δικαστήρια που δικάζουν ΚΑΔΗΔΕΣ όπως στην Τουρκοκρατία.

    Στην δικτατορία του Παπαδόπουλου δεν γίνονταν αυτά τα πράγματα. Μάλιστα εκεί είχαμε και 7μελή δικαστήρια.

    Επίσης οι εισαγγελείς μπορούν να βάζουν στο αρχείο ό,τι γουστάρουν ΧΩΡΙΣ δικαιολογία.

    1. Ανάποδα τα είπες!! Επί Παπαδοπούλου δεν υπήρχε δικτατορία,. Τότε ήταν δημοκρατία! Υπήρχε τάξη ασφάλεια δικαιοσύνη και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του,,,!!

      1. ουτε να μιλησεις δε μπορουσες επι παπαδοπουλου, φιλε τρελοφαοστα…. Τσαμπα μαγκας εισαι

    2. Για να σε συλλάβει ο μπάτσος κάποια μαλακία έχεις κάνει. Ψάξτο λίγο. Εμένα δε με έχουν συλλάβει ποτέ.

Comments are closed.