Πυροβολισμοί στη Λένορμαν μετά από επεισόδιο – Εντοπίστηκαν δυο κάλυκες

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα (20/1) το απόγευμα στη Λένορμαν μετά από επεισόδιο στην πλατεία Πέτρουλα.

Στο σημείο εντοπίστηκαν δυο κάλυκες χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ενώ μάρτυρας έδωσε στις Αρχές τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός οχήματος.

Το ΙΧ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγη ώρα αργότερα στην Αγίας Άννης και πλέον η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν σχετίζεται με την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έεεεελα , είναι απίστευτο. Γίνονται αυτά ; Mια πρόταση παίδες : στήστε μπλόκα στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων όλης της χώρας και αυτά που θα μαζέψετε φτάνουν και περισσεύουν για να τα στείλετε όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά και να έχουμε και στοκ. Βέβαια χρειάζεται πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο……Λέτε γι αυτό να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις………….. είναι ΗΔΗ ΜΕΣΑ και όσο να ναι , είναι πλέον αργά για δάκρυα Στέλλα ; Να δεις ότι κάποιος τα λεγε αυτά αλλά δε θυμάμαι το όνομα του, βρε πως τον έλεγαν , πως το έλεγαν . Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον έλεγαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ , Βρε πως τον έλεγαν , που θα πάει ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  2. Μόνο μην μας βγούνε η καρακαιδονες μαννες να μας που τα παιδιά μαςς μαζευτε του βουτηρομπεμπεδες των ιδιωτικών σχολείων που έφαγαν θέσεις από παιδιά που άξιζαν κλπ

  3. Να τα πρώτα κρούσματα τη πάει ο Δενδιας να φέρει φιλανδικό μοντέλο γιατί κινδυνεύουμε με 3 πολέμους γύρω τη λέει μωρέ,,,Βροχή παραιτήσεων στο πολεμικό ναυτικό από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμμετοχή στην ερυθρά θάλασσα η ελληραραδες στο είπα στα λόγια και στο μισθό είναι Νάτο επεσα μέσα θα σηκωθεί ο δενδιας ένα πρωί και θα ψάχνει Έλληνα

Comments are closed.