Πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο – Κάηκαν μελίσσια – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Κοινοποίηση:
mellises

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 λίγο μετά τις 11.30 το πρωί σε πρανή δίπλα απο τον κόμβο της Νέας Περάμου.

Στο σημείο υπήρχαν ξερόχορτα και μελίσσια απο τα οποία πολλά απο αυτά παραδόθηκαν στις φλόγες. Εκατοντάδες μέλισσες εγκατέλειψαν τις κυψέλες τους ενω κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να περιορίσουν την πυρκαγιά. Τελικά έπειτα απο την επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε υπο έλεγχο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ετοιμοτητα….σαφως…..η εξουσια του λαου οπου ελενχει το συστημα εφ ολης της υλης σε υψιστης σημασιας συνθηκες και καταστασεις δεν θα πρεπει να εφυσηχασει στο ζητημα αυτο….. (προς ωρας καύσωνων και ειδικα στων τελευταιων ετων των τεχνιτων καιρικων φαινομενων οπου δοκιμαζομαστε ολοι τις 5 τελευταιες κυβερνησεις που διανυσαμε)οπου θα ξαναξεβρασει μολις καταλαγιασει το πνευμα του λαου εφοσον υπολογιζετε η επαναφορα των 300ων σκυβαλων της βουλης και των συνοθιλευματων γυρω…..οπως ελεγε η παροιμια καποιων απο το λαο :χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις φιλησε το κι οταν ερθει η ωρα δαγκωσε το…..το καλυτερο στην περιπτωση των τελευταιων ενεργειων πραξεων συνθηκων και καταστασεων ακραιων υπολογισμων εφ ολης της υλης και διαρκειας……καμια φορα παρεμβασεις δεν χωρει για εμας τους βασικουςμαρτυρες…οσον αφορα εξωσυστηματικης βρωμιας του συστηματικου….νοητω νοητα…ως εκ της διαφυγης αυτων και των λαθραιων παρεμβασεων υψιλων εγκληματικων ζητηματων….

Comments are closed.