Πυκνά μαύρα σύννεφα πάνω από το Κίεβο- Β.Πούτιν: Ουκρανοί τρομοκράτες πίσω από την έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας – Κακή εξέλιξη…

Κοινοποίηση:
putin-nato2-1-1140x570

O πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, κατηγόρησε επίσημα την Ουκρανία για τρομοκρατία προσθέτοντας ότι οι εκτελεστές και οι σχεδιαστές της τρομοκρατικής επίθεσης δολιοφθοράς στη γέφυρα της Κριμαίας ήταν οι μυστικές υπηρεσίες και ειδικά σώματα στρατού της Ουκρανίας.

Ο χαρακτηρισμός της ενέργειας των Ουκρανών ως τρομοκρατική σημαίνει ότι ο πόλεμος κλιμακώνεται. Πλέον οι ρωσικές δυνάμεις θα στοχοποιήσουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας η οποία σχεδιάζει και κατευθύνει τις τρομοκρατικές ενέργειες σύμφωνα με την Μόσχα.
Πιθανότατα έρχονται εφιαλτικές στιγμές για το Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις.

Ο Β.Πούτιν κατά την διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο της Ερευνητικής Επιτροπής Alexander Bastrykin δήλωσε:
«Πρόκειται ξεκάθαρα για τρομοκρατική ενέργεια.

Δεν  υπάρχει καμία αμφιβολία.
Πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο την καταστροφή της κρίσιμης σημασίας μη στρατιωτικής υποδομής της Ρωσίας”, τόνισε.

Όπως διευκρίνισε ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής, στην οργάνωση της έκρηξης συμμετείχαν τόσο οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, ειδικά τμήματα του στρατού όσο και πολίτες της Ρωσίας και ξένων χωρών.

Σύμφωνα με τον Bastrykin, οι ανακρίσεις συνεχίζονται.

«Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία υποδεικνύουν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια με στόχο την καταστροφή μιας σημαντικής μη στρατιωτικής υποδομής.

Έχουμε ήδη καθορίσει τη διαδρομή του φορτηγού όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Πρόκειται για τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Αρμενία, τη Βόρεια Οσετία, το Κρασνοντάρ…

Έχουν εντοπιστεί μεταφορείς.

Με τη βοήθεια επιχειρησιακών αξιωματικών της FSB, καταφέραμε να εντοπίσουμε υπόπτους μεταξύ των αυτοί που θα μπορούσαν να προετοιμάσουν μια τρομοκρατική επίθεση», διευκρίνισε ο Bastrykin κατά την ενημέρωση του Ρώσου προέδρου.

Πηγή: warnews247.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εχει χαλασει το μυαλο μπλιατ βλακες και δε ξερετε τι να γράψετε απ τος σφαλιάρες.

  2. άδειασε όλα τα πυρηνικά σου αγόρι μου απ’την αποθήκη!…

  3. Ο Πούτιν καθεται και ασχολείται με το Ντονπας και το Ντόνετσκ ! Αντί να αργανωσει όλη την Ανατολή Όλους Τους λαούς της Ανατολής που τους έχουν βάλει στο μάτι εδώ και χρόνια οι Γιανκιδες της Δύσης και τα ιμπεριαλιστικά σκυλιά της Ιουδαίας της σύγχρονης Ρώμης για ολοκληρωτικό πόλεμο με την Δύση!
    Καταλαβετε το η θα νικήσει η Ανατολή του Αλέξανδρου τα βασίλεια η θα πεθάνουμε Όλοι!

Comments are closed.