Πτώση Phantom: Την Πέμπτη η κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού

Κοινοποίηση:
pilotos

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις και ολόκληρη η χώρα μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom της Πολεμικής μας Αεροπορίας, ανοιχτά του Κατακόλου το πρωί της Δευτέρας (30/01).

Η κηδεία του πιλότου, όπως ανέφερε ο πατέρας του στην ΕΡΤ, θα γίνει την Πέμπτη. Σήμερα, Τετάρτη, οι γονείς του καλούνταν να αναγνωρίσουν τη σορό του, με τον πατέρα του να αναφέρει στις δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να παραστεί.

Ο συγκυβερνήτης Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας ανασύρθηκε νεκρός στις 16:00 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο Σμηναγός κυβερνήτης του μαχητικού, Ευστάθιος Τσιτλακίδης συνεχίζει να αγνοείται.

Ο Υποσμηναγός εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του λιμανιού του Κατακόλου, διαλύοντας τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για εντοπισμό του, μιας και είχαν βρεθεί λίγο νωρίτερα τμήματα από αλεξίπτωτο, που μαρτυρούσαν χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ…

  2. Αλλη μια “ξαφνικιτιδα” που σκοτωνει συνανθρωπους μας.μια ακους λεωφορεια να πεφτουν σε ρεματιες,αυτοκινητα σε τοιχους.ποδοσφαιριστες μπαμ και κατω…..πολλα και ξαφνικα μαζεμενα.και το μαχητικο λοιπον αλλο ενα μεσα σε ολα τα ανωτερω.δολοφονοι που μας σκοτωνουν τους ανθρωπους μας με εντεχνο τροπο.

    1. φασιστα δειξε λιγο σεβασμο, μη τα ισοπεδωνεις ολα

  3. Καλό παράδεισο παληκάρι μου.
    Η Παναγιά μητέρα να παρηγορεί τους δικούς σου.

  4. Κριμα και αδικο να φευγουν νεα παιδια καλο παραδεισο να εχεις.

  5. Κριμα …. Στελνουμε τα παιδια μας να υπηρετησουν την πατριδα για ενα κομματι ψωμι και τρεμει η καρδια μας για το τι θα ακουσουμε.
    Ευχομαι να ειναι το τελευταιο θυμα αλλα θα θρηνησουμε και αλλα νεα παληκαρια σαν και αυτον.
    Ντρεπομαι για το πως καταντησαν αυτη τη χωρα.
    Θλιβομαι να χανουν τη ζωη νεοι ανθρωποι με τοσο αδικο τροπο.
    Κουραγιιο και δυναμη σε αυτη την οικογενεια. Καλο παραδεισο αγορι μου 😥

Comments are closed.