Πτολεμαϊδα: Η στιγμή που καθηγητής σπρώχνει μαθητή κατά τη διάρκεια της παρέλασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mathitis-768x534

Ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (15-10-2019), κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, για την επέτειο απελευθέρωσης της Πτολεμαϊδας.

Ο πολύπειρος εκπαιδευτικός, που ήταν και ο υπεύθυνος της παρέλασης, παρακολουθούσε τον βηματισμό και τις αποστάσεις των μαθητών από κοντά.

Κάποια στιγμή διαπίστωσε πως ο μικρός μαθητής του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, που κρατούσε την πινακίδα, είχε «κολλήσει» ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο. Τότε άρχισε να του λέει με έμφαση να προχωρήσει πιο μπροστά.

Όταν, όμως, ο μαθητής δεν προχώρησε, αλλά παρέμενε ακριβώς μπροστά από τον σημαιοφόρο του σχολείου του, ο καθηγητής τον έπιασε από τον ώμο και τον έσπρωξε μπροστά. Το επίμαχο στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα του Top Channel!

Το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, δεσμεύτηκε να επιληφθεί του θέματος…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΒΓΑΖΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΟΙΝΟΗΣΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΕΣΕ!

  2. Πού το είδατε το σπρώξιμο ρε ηλίθιοι? Τον τράβηξε ελαφρά από το χέρι για να ξεκολλήσει.

  3. Ο δήμαρχος καλύτερα ειναι να επιληφθεί τα αρχίδια του καθηγητή. Τον έσπρωξε για να τον ξεκολλήσει από αυτούς που ερχόντουσαν. Ο μαθητής από το τρακ που είχε δεν ήξερε ότι έπρεπε να μεγαλώσει το βήμα του.

  4. Γιαυτο τα περισσοτερα βγαινουν συκιες,μην τολμησει ο δασκαλος και τακουμπησει,μηνυση,αρε τραβηγμα απτα αυτι,βιτσα η χαρακα στα χερια μεχρι και σφαλιαρες καμπανατες τρωγαμε,μαμοθρευτα τα κανατε τα παιδια ρεεεεε.

  5. Ηθελε και παρελαση το βόδι. Ειναι ο αυριανός Δ.Υ. του ΣΥΡΙΖΑ που μονο θα απαιτεί.

  6. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΙΑ ΡΕ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.

  7. Το παιδι κοιμοτανε ορθιο και ο ανθρωπος αναγκαστικα το πηρε απο το χερι. Που ειναι το λαθος!!

  8. Καλα εκανε, αμα δεν μπορει να κανει σωστη παρελαση το τραγι με τα σπορτεξ να κατσει σπιτι του.

Comments are closed.