Πρώτο trend στο Twitter o Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την «προληπτική ανακοίνωση»! Ο καθαρός ουρανός, η Χρυσούλα Διαβάτη και οι απορίες που δημιούργησε (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Η ανακοίνωση του Πέτρου Φιλιππίδη να μην αναφέρεται το όνομά του σε τυχόν σκάνδαλα που ΘΑ αποκαλυφθούν, έφερε «πανικό» στο twitter που σήμερα τον έχει κάνει νούμερο ένα trend.

Φυσικά, ούτε ο ίδιος θα περίμενε ότι την ώρα που προσπάθησε να αποφύγει εμπλοκή με τυχόν αναφορές στο όνομά του και θα έχουν να κάνουν με βία ή σεξουαλική κακοποίηση, θα δημιουργούσε ακόμα περισσότερο ντόρο γύρω απο το όνομά του.

Δείτε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι έχεις ντυθεί “γκέι-σα”;….Φιλιππίδης : ΌΧΙ γκέις. ……

  2. Ποτέ δεν τον χώνεψα, είναι πολύ αντιπαθητικός και φαίνεται κακός άνθρωπος. Ειδικά αυτοί που κάνουν τους δήθεν αστείους στο θέατρο και στη τηλεόραση είναι οι χειρότεροι.

  3. Καρφωνεται απο μονος του ο χαλβας !! Βρε κρατησου,δε βγαινεις ακομα !!!

    1. Προς John…. Έκλαψα με το σχόλιο… Δεν κρατιέται βιάζεται 😂🤣

  4. ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΜΙΑ 45ΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΩ Λ Α Ρ Α Ή ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΞΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΒΛΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΙΤΣΕΣ.
    Η ΜΠΟΤΣΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ; ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΥΡ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ!

  5. Αυτός είναι ποιο μλκς και από τον λακη τον γλυκουλη!!!! 😁😁😁😁😁😁

  6. Καλά αυτό είναι το επόμενο ανέκδοτο της εικοσαετίας.

  7. Τελικά βλέπετε πως μπορεί να αυτοενοχοποιηθεί ο ένοχος; Αποκαλύπτονται μόνοι τους………………

  8. …κάποιοι έριξαν δικολαβίστικα με δόλο τον λίθο του αναθέματος… έτσι για να ασχολείται “διασκεδαζόμενος” ο αποβλάκωμένος όχλος με στημένα τηλεοπτικά επεισόδια δήθεν βιασμών, αποπλανήσεων και λοιπών εκτρωμάτων με συμμετοχή της κάθε τατιάνοβας και της κάθε κατίνοβας μόνον και μόνον να φαγωθεί ο χρόνος έως τις πρέσπες 2 … στο ενδιάμεσο είχαμε τις (παπ-)άριες από τους εξώστες με τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς κλπ. κλπ. βέβαια τα πράγματα για τους ΑΡΧΙΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΛΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ Ά(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ του Harvard γίνονται στριμόκωλα ειδικά τώρα που ξεφτίζει το σιχαμερό ΚΑΘΕΣΤΩΣ που έστησαν οι Κιμ Ουγκ Ουν του ημετέρου Μπουζουκιστάν και αντιλαμβάνονται οι πάντες ότι οι κοροδοϊοί εφευρίσκονται με μεταλλάξεις και οι εμβολιάρες προωθούνται για άλλους λόγους … και όχι για την …”προστασία της δημόσιας υγείας”!!!! βεβαίως…βεβαίω

Comments are closed.