Πρώτο κρούσμα σε τουρίστα στην Κρήτη – Σε καραντίνα ένας Γερμανός

Κοινοποίηση:
COVID-19, Vaccination for people aged over 85 years old at a Health Center in Athens on , January 20, 2021/COVID-19, Εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών στο Κεντρο Υγείας στα Καμίνια, στην Αθήνα, στις 20 Ιανουαρίου 2021

Περισσότεροι από 300 τουρίστες έχουν φτάσει από τις 27 Μαρτίου μέχρι σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με πτήσεις από Γερμανία(Φρανκφούρτη Μόναχο Βερολίνο) από Ολλανδία( Αμστερνταμ) και από Ελβετία(Γενεύη).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, από τους δεκάδες ελέγχους που έγιναν από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ μέχρι και χθες είχε βρεθεί ένα μόνο θετικό τεστ κοροναϊού, μεταξύ των επιβατών σε πτήση από Γερμανία.

Ο συγκεκριμένος τουρίστας θα πρέπει πλέον να παραμείνει σε καραντίνα για 10 μέρες στο σπίτι που έχει δηλώσει ως χώρο διαμονής και στη συνέχεια να κάνει και πάλι μοριακό τεστ και αν είναι αρνητικό μπορεί να σταματήσει η καραντίνα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά ; Κάνουν τα τεστ, κάνουν τα εμβόλια αλλά κάθονται καραντίνα ! Ήρθε το παιδί μου από Βέλγιο με ΑΡΝΗΤΙΚΌ τεστ και έμεινε 7 μέρες μέσα , φεύγει πίσω για Βέλγιο κάνει εκεί τεστ, βγαίνει πάλι ΑΡΝΗΤΙΚΌ και κάθεται πάλι 7 μέρες μέσα και ξανακάνει το τεστ, αν και ΑΡΝΗΤΙΚΌ το προηγούμενο και ξαναβγαίνει ΑΡΝΗΤΙΚΌ ! Εδώ όλοι έξω για τουρισμό !

  2. ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ….Ο ΚΗΡΙΟΣ ΣΚΕΡΝΤΖΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…….ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΠΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ………….ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ

Comments are closed.