Πρώτα σημάδια πιθανής επερχόμενης μαζικής φτώχειας και χάους στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
λαδι

Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, ειδάλλως…

Η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου φέρνει αντιμέτωπους τους επιχειρηματίες με κλοπές ενός μπουκαλιού ελαιόλαδου ποσότητας 1 λίτρου και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν το εμπόρευμά τους.

Ειδικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι οι τιμές δεν θα σταματήσουν να ανεβαίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα, με το παρατηρητήριο τιμών ελαιόλαδου να δείχνει σε σχεδιάγραμμα πως στην Ελλάδα μέσα σε ένα δεκαήμερο και συγκεκριμένα από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου, το λάδι ακρίβυνε στο ράφι κατά 8,7% σύμφωνα με τον μέσο όρο.

Η τρελή αύξηση στην τιμή του λαδιού, έφερε κάτι το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί στα ελληνικά supermarket, έφερε τα αντικλεπτικά λαδιού. Τα ίδια αντικλεπτικά που αρχικά προστάτευαν τα premium αλκοολούχα ποτά από το shoplifting, τώρα εμφανίστηκαν στα ράφια, για να προστατεύσουν το πανάκριβο πλέον ελαιόλαδο.

Καταναλωτές τρέχουν να προλάβουν τυχόν αποθέματα από την περσινή παρτίδα ελαιόλαδου, για να γλιτώσουν την μεγάλη ανατίμηση.

Ελαιοπαραγωγοί κοιτάνε με απόγνωση τα σχεδόν γυμνά ελαιόδεντρα από καρπούς. Με τη νέα συγκομιδή εκτιμούν ότι μέσα στο 2024 μπορεί το κιλό να πλησιάσει και τα 20€.

Το ίδιο συμβαίνει με βενζίνη και πετρέλαιο!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως αποτυπώνεται η τωρινή πραγματικότητα!!! Τα πρώτα σημάδια μαζικής φτώχειας και χάους κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα!!!

Πάνω από 13 ευρώ η τιμή του ελαιολάδου στο ράφι και αναμένετε περαιτέρω αύξηση!!!

Δείτε από το 5.29:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ξεκινήστε εμπάργκο ο καθ’ ένας μόνος, και όλοι μαζί στα προϊόντα των μαυραγοριτών. Αφήστε τους τα πράγματα να χαλάνε στα ράφια . Κρέατα, λαχανικά , γάλα, και σε ότι μπορεί ο κάθε ένας . Αν πούμε μαζικά αυτή την εβδομάδα πχ κανένας κρέας , και γάλα σε 2 εβδομάδες θα είναι τσάμπα όσο πρέπει, κι όχι όσο θέλουν . Αγοράστε κάτι άλλο βρε παιδιά! Θέλει αγώνα ο οποίος είναι δοκιμασμένος στην Ευρώπη. Ξυπνάτε και μην είστε Ραγιάδες !
    ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ από την εμπορική αλητεία ενάντια στον φτωχό λαό που είναι δικό τους έργο. Αντισταθείτε ως Έλληνες χωρίς πολιτικό χρώμα!!

  2. Μείωση πληθυσμού φέρνει και η πείνα, όλα προσχεδιασμένα, ο κόσμος με ότι χρήματα διαθέτει θα κοιτάξει πρώτα τα βασικά αγαθά και να φάει δεν θα περισσεύουν για τίποτα άλλο και αν του φτάνουν, θα υπάρξει πρόβλημα στο εμπόριο θα πέσει η αγορά γενικότερα και το ένα θα φέρει το άλλο

  3. Το άσχημο είναι ότι με τη μισή Ελλάδα στην Αττική μπορούν και κάνουν όλα τα κόλπα και τις κονόμες τους οι μαυραγορίτες. Μιλάω με συγγενείς και φίλους στην επαρχία ούτε που τους νοιάζουν όλα αυτά. Εκεί όποιος έχει όρεξη με λίγο κόπο θα παράγει μερικά προϊόντα για το σπίτι του. Για αυτό δεν ήθελαν ποτέ την αποκέντρωση για να μας έχουν υπό κατοχή.

    1. Είσαι σωστός. Για αυτό μας έχουν μαζέψει σε δύο πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη 8 στους 10 για να μας ελέγχουν με κάθε τρόπο.

  4. Πέρσι είχε η Λάτα 85 ευρώ Το λάδι ,δηλαδή 5 ευρώ το κιλό την ίδια σοδειά την φετινή την πουλάνε στο σούπερ μάρκετ από 9 ευρώ μέχρι 12 ευρώ το λίτρο Και το λίτρο είναι 800 γραμμάρια και όχι 1000 γραμμάρια Πού είναι το κιλό Και η καινούργια σοδειά του Νοεμβρίου δεν εχει Ξεκινήσει ακόμα Το μάζεμα της ελιας,φετος θα πάει από 150 με 170 ευρώ η λατα .πρόπερσι το λάδι είχε 55 ευρώ η λατα δηλαδη 3,23 το κιλο Όπως έχετε καταλάβει της τιμες διαμορφώνουν οι δημοσιογράφοι οι τηλεοράσεις ,μας θέλουν πεινασμένους Γιατί χωρίς το λάδι φαγητό δεν τρως σε ένα φαγητό μπορείς να βάλεις λειψα υλικά δεν θα Φανή στη γεύση χωρίς το λαδι όμως το φαγητό πετάγεται δεν τρώγεται .

  5. Δουλεμα κανονικο ! Εχουν αυξησει τις τιμες και στα…προπερσινα stock! Μαυραγορητισμος και των γονεων!

  6. Πλαφον και πρόστιμα για αισχροκέρδια έχουν ξεχαστεί;

Comments are closed.