Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγα Μάχης

Κοινοποίηση:
agxialos

Ο Χρήστος Χριστοδούλου ήταν αρχηγός του Α/ΓΕΕΘΑ από τις 25 Ιανουαρίου 2019 έως τις 17 Ιανουαρίου 2020.

Πρώην ΓΕΕΘΑ: Όλοι πλέον ξέρουν που βρίσκονται οι αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγα Μάχης, τόνισε σε δηλώσεις του ο πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου.

«Εκθέσαμε θέσεις και τώρα ξέρουν όλοι στον πλανήτη γη που είναι η αποθήκη της 111 Π.Μ», είπε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το 1987 είχαμε 48 βαθμούς στον Βόλο. Είχαμε ποτέ τέτοια φαινόμενα; Αν είναι δυνατόν», εξήγησε, με φόντο την φωτιά στη Νέα Αγχίαλο από την οποία καταστράφηκαν αποθήκες πυρομαχικών, βομβών και πυραύλων των ελληνικών F-16, ενώ μαχητικά κρίθηκε απαραίτητο να απομακρυνθούν από τη βάση τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ξεκίνησαν για αποστρατικοποίηση, η μερική ήδη έγινε σε ένα βαθμό για χάρη της Τακουνάτης, των νησιών και το πάνε για όλη την Ελλάδα.
    Γερά Κούληκαι εσείς οι υπόλοιποι χειροκροτητές της Βουλής τη δουλειά σας.
    Υμνείτε τον Καίσαρα.
    Για την υποτιθέμενη αντιπολίτευση, ας τα αφήσουμε

  2. To ερώτημα είναι ποιος άφησε την πόρτα ανοικτή και να αφήσουν τις μαλακίες δεν είμαστε ηλίθιοι.

  3. Αν ειναι μαγκες οι τουρκοι ας τις ανατιναξουν τωρα.

  4. Οι βάσεις είναι ήδη γνωστές σε αντιπάλους και ξένους μέσω δορυφόρων, μην γράφετε χαζομάρες. Δεν περίμεναν την φωτιά οι τούρκοι για να τις μάθουν. Όλες οι βάσεις θα γίνουν στόχος με βαλλιστικούς αν δεν λάβουμε μέτρα με αγορά νέας αντιαεροπορικής ομπρέλας, όπως το φοβερό SAMP-T της Γαλλίας, ανώτερο του Patriot. Ξυπνήστε Έλληνες.

  5. Το ερωτημα ειναι: Ποιες αποθηκες? Υπαρχουνε πια?

Comments are closed.