Πρόταση αναγνώστη για το ψηφοδέλτιο της 21ης Μαΐου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΚΛΟΓΕΣ

Μια πρόταση που μας ήρθε από φίλο αναγνώστη! Λέτε να πιάσει;

345436659_261034109730907_2920089274840440551_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΗΚΕ
    ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ
    ΚΑΙ
    ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ….ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ…..Μ@@@@ΣΧΙΣΜΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

  2. Όποιος πατριώτης-εθνικιστής ψηφίσει τους κατσαπλιάδες του σύριζα ειναι προδότης και δεν έχει καμιά δουλειά στον εθνικιστικό χώρο.Θα ειναι στην ίδια μαύρη λίστα με τους προδότες του πασοκ και της νδ!!Τρέλανε τους παλίκαρε και συναγωνιστή Ηλία.Ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά συναγωνιστή!!Σε αυτές τι εκλογές 21 Μαΐου ψηφίζουμε πατριωτικά και εθνικιστικά!!!Η αποχή ειναι συνενοχή και υποταγή στο σύστημα!!Προσωπικά εγώ θα στηρίξω το πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ.Στις δεύτερες εκλογές αν γίνουν τον Ιούλιο Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό!!

  3. μην ξεχάσετε αύριο να δείτε τις αδερφάρες τους άγγλους να βγάζουν νέο βασιλιά ! λολ

  4. Για το κινημα 21 που σου γραφουμε που εχει το ποιο σωστο προγραμμα δεν δημοσιευεις τιποτα Ασχετα εαν εγω προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να ψηφιστει αυτος που θα φαει τον εχθρο μας Αλλατο σωστο ειναι να δημοσιευεις και προγραμματα αλλων κομματων Αυτο που εβαλες τωρα σε τι μας εξυπηρετει θελεις να ενισχυσουμε τον κουλη Δεν μας τα λες καλα Στεφανε……Διοτι με τετοια προβολη μια γνωμη εντυπωση μου κανει…….. για να δουμε τωρα θα δημοσιευσεις την αποψη μου

  5. Το κακό είναι ότι υπάρχει σ’αυτή τη χώρα,το ότι να ναι και φτάνει μέχρι την κάλπη και ψηφίζει. Με πιστοποιητικό 3 γιατρών και οποσδηποτε ψυχιάτρου πρέπει να γίνεται η εκλογική διαδικασία πλέον.

  6. Και μια ψήφος έγκυρη να υπάρχει και όλες οι άλλες άκυρες, βγάζει κυβέρνηση η μία ψήφος!

  7. ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 3% ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    1. ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

      1. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 3%. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟ.

      2. Έτσι ακριβώς συναγωνιστή και πρέπει να πέσει κοινή γραμμή από το κόμμα για σίγουρη εισοδο στην βουλή!!Και εννοείτε να κάνει δημόσιο κάλεσμα στου ψηφοφόρους του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ο κύριος Νατσιός!!

  8. Είναι ηλίθιος ο κόσμος, δεν εξηγείται αλλιώς. Βρε επαναστάτες του καναπέ, αν ρίξετε άκυρο δεν καταλαβαίνετε ότι θα βοηθήσετε να σχηματιστεί κυβέρνηση από τις πρώτες κιόλας εκλογές; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πούμε για να μη κάνετε μα..κια; Έλεος κάπου, σαν παρατημένες γκόμενες κάνετε ορισμένοι!
    Λέμε όχι σε κόμματα του κιναιδοβουλίου, όχι σε δεκανίκια, όχι σε άλλα αριστερά εκτρώματα.

    1. Τα όχι που λες είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα.Εμείς μόνο Ηλία στηρίζουμε και κανέναν άλλο.Γκεγκε;

  9. Θα πάει στα άκυρα και θα επωφεληθεί ο τρισκατάρατος

Comments are closed.