Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό από τη ΔΕΑΒ για το πανό στη Θύρα 13

Κοινοποίηση:
Θύρα 13

Πρόστιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη ΔΕΑΒ.
Οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν 20.000 ευρώ λόγω της ανάρτησης πανό, στο οποίο αναγραφόταν «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη 13», στην αναμέτρηση με τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Πριν μια εβδομάδα έγινε γνωστό ότι κλήθηκε σε ακρόαση το «τριφύλλι» από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας και σήμερα ανακοινώθηκε η απόφαση.
«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοινώνει:
Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 ευρώ) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη 13», στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super league 1.
Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response