Πρόσεχε μην σε γαμ… αυτοί πρώτα! Ο Καψώχας ήταν αρχισυντάκτης στη «Νέα Σελίδα» του Λιβανη που άφησε στον δρόμο εργαζόμενους

Κοινοποίηση:
capture-65

Ο ανεκδιήγητος Σωτήρης Καψώχας εκτός απο συνεργάτης του Γιάννου, υβριστής στην πιο άθλια τηλεοπτική εκπομπή που φιλοξένησε η δημόσια τηλεόραση, διετέλεσε και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβανη.

Πριν λοιπόν έρθει να μας «γαμήσει» θα ειχε ενδιαφέρον και η άποψη του, για τους δεκάδες εργαζόμενους που έμειναν από τη μια στιγμή στην άλλη στο δρόμο, επειδή ο Λιβάνης, αποφάσισε οτι τώρα που δεν «ρέει» κρατικό χρήμα δεν υπάρχει κανένας λόγος να διατηρεί ανοικτή την εφημερίδα του. Επί της ουσίας ο Καψώχας, παρεα με την Ακριβοπούλου, συμμετείχαν σε ένα πρόσκαιρο εκδοτικό εγχείρημα, που δημιουργήθηκε για να κάνει αβάντα στον Νικολάκη τον Παππά και στην παρέα του.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι, συνάδελφοι του Καψώχα, που έμειναν στον δρόμο, θα είχε ενδιαφέρον η άποψη του κατά τ άλλα Αριστερού δημοσιογράφου. Όπως θα είχε ενδιαφέρον να μας πει αν γνωρίζει πόσα χρωστάει ο πρώην εργοδότης του, στο ελληνικό δημόσιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Καψώχας ήταν και αρχισυντάκτης οικονομικού στην Real των Χατζηνικολάου-Κουρή. Διετέλεσε και επικεφαλής του γραφείου τύπου στο υπουργείο Οικονομικών επί Γιάννου Παπαντωνίου.Την εκπομπή την παρουσίαζε με την Ακριβοπούλου.
    Τρώνε καλά τα κουμούνια από τα κλεψιμέικα. Πατέρας Αντώνης και ο γυιός Ηλίας Λιβάνης πλούτισαν επί Πασόκ με διάφορες λαμογιές, λόγω της στενής φιλίας του Αντώνη Λιβάνη με τον καταστροφέα της χώρας Ανδρέα Παπνδρέου, με αποτέλεσμα να εκδόσουν ευκαιριακά την Νέα Σελίδα και να υποστηρίξουν τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.