Πρόκληση! Οι Αλβανοί έκαναν… δική τους την Ειρήνη Παπά

Κοινοποίηση:
aascs

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα των συγγενών, των φίλων αλλά και των θαυμαστών της τεράστιας Ειρήνης Παπά σε όλο τον κόσμο, η οποία έφυγε από τη ζωή βυθισμένη στο σκοτάδι από το Αλτσχάιμερ, και αλβανικά social media «κλαίνε» για την αλβανικής καταγωγής… Ειρήνη Παπά!

Με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό να αναπαύεται από σήμερα στο Χιλιομόδι Κορινθίας, εκεί όπου γεννήθηκε (η 13η Ελληνίδα θεά σε κάθε ευκαιρία μιλούσε από κάθε γωνιά του πλανήτη με υπερηφάνεια για τη γη των προγόνων της), κάποιοι στη γειτονική χώρα έχουν βαλθεί να την κάνουν να… σηκωθεί από τον τάφο της με όσα γράφουν και λένε για εκείνη! Η Fiqiri Kasa Art Studio, που έχει παρουσία σε όλα τα social media και απαριθμεί χιλιάδες μέλη, με κείμενό της ισχυρίζεται πως η μεγάλη Ελληνίδα τραγωδός έχει αλβανικές ρίζες. Με το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου της οι υπεύθυνοι της σελίδας έσπευσαν να γράψουν:

«Πέθανε η σπουδαία αλβανικής καταγωγής ηθοποιός Ειρήνη Παπά. (Irena Leleku). Πριν από έξι χρόνια είχε πει στην ελληνική τηλεόραση ότι δεν μπορεί να φύγει από αυτή τη ζωή χωρίς να πει την αλήθεια ότι είναι Αλβανίδα». Το παιχνίδι της αλβανικής προπαγάνδας, λοιπόν, άγγιξε και τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό, με τους «εγκεφάλους» να εφευρίσκουν λόγια της και να έχουν σοβαρά προβλήματα μνήμης, μια και η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη ήταν το 2004 και όχι πριν από… έξι χρόνια.

Οι ίδιοι μάλιστα δεν σταματούν εδώ, μια και η Fiqiri Kasa Art Studio κάνει εκτενή αναφορά και σε γυρίσματα που έκανε η Παπά με Αλβανούς συμπρωταγωνιστές της: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας “Οδύσσεια” το 1968, στα διαλείμματα η Irena Papas και άλλοι σπουδαίοι Αλβανοί, όπως ο Bekim Fehmiu, μιλούσαν σε γλώσσα που δεν ανήκε σε άλλη από το κινηματογραφικό συνεργείο» γράφουν οι «εγκέφαλοι» της προπαγάνδας, ισχυριζόμενοι πως, όταν ένα μέλος του συνεργείου τούς ρώτησε τι γλώσσα μιλάνε, «η Παπά άγγιξε το χέρι του Bekim Fehmiu, με τον ίδιο να απαντά “είναι η μητρική μας γλώσσα”».

Το σχέδιο προπαγάνδας επικαλείται συνεντεύξεις που είχε δώσει η Παπά εκείνη την περίοδο, λέγοντας, σύμφωνα με τους υπευθύνους της σελίδας, ότι είναι… μισή Αλβανίδα και ότι η Πελοπόννησος έχει γεμίσει από Αλβανούς! Μετά την εν λόγω ανάρτηση υπήρξαν δεκάδες κοινοποιήσεις από μέλη, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου της συγκεκριμένης σελίδας έκαναν λόγω για την Αλβανίδα Ειρήνη Παπά που κυριάρχησε στην παγκόσμια 7η τέχνη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. το καλύτερο που έχουν να δείξουν, είναι η μεξικάνα φουρέϊρα (φουρεράϊ επί το αλβανικότερο), άντε και μια ντούα λίπα, χαμηλοκώλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

  2. ΠΡΟΣ,”evlogitos”…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ “ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ” ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΠΤΑΡΙΑ-“ΑΛΒΑΝΙΑ”!!! ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ!!! ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΛΑΟΥΣ ΕΘΝΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!! ΜΗΝ,”ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ” ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!

  3. η Κορινθία είναι γεμάτη αρβανίτες, είναι τραγική η κατάσταση

  4. ΠΡΟΣ,”Εμετος”..ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΒΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ..”αλβανοι”?

    1. Καταλιπών δέ φρουρόν Αρμενίας Αφράνιον αυτός εβάδιζε δια τών περιοικούντων τον Καύκασον εθνών άναγκαίως έπί Μιθριδάτην. Μέγιστα δε αυτών εστίν έθνη, Αλβανοί και Ίβηρες”
      Στράβωνος Γεωγραφία.

  5. Τί λες ρε τηγανοκέφαλο χαϊβάνι ? Σε ποιό ληξιαρχείο ήλεγξες την καταγωγή των παππούδων της και κατέληξες σε αυτό το “ευφυές” συμπέρασμα ? Ποιός σε ενημέρωσε ότι οι ΄Ελληνες Αρβανίτες έλκουν κοινή καταγωγή με την αλβανική ράτσα σου ? ΄Ανοιξε τα στραβά σου και μορφώσου παλιο ταγάρι που θα παραλληλίσεις την Ειρήνη Παππά με τα πακιστανά και τα αφροασιατικά υποκείμενα που μπούκαραν λαθραία στην Ελλάδα …
    ΄Αντε στο διάολο βλαμμένα, που μου θέλετε και σχολιασμούς χωρίς να έχετε τις στοιχειώδεις γνώσεις …
    ΄Οποιος δεν έχει γνώση, δεν δικαιούται να έχει γνώμη (Πλάτων, αρχαίος ΄Ελληνας φιλόσοφος).

  6. Αμόρφωτοι και ανιστόρητοι αλβανοί είναι, ό,τι θέλουν και ό,τι τους εξυπηρετεί λένε … Τους έμεινε το κουσούρι του μεγαλοϊδεατισμού από τον χότζα, όπως έμεινε το ίδιο κουσούρι και στους σκοπιανούς από τον τίτο.
    Αν είχαν μπει στον κόπο να διαβάσουν ιστορικά κείμενα (΄Αννας Κομνηνής, Ατταλιάτη, Πλουτάρχου, Στράβωνος, Πτολεμαίου, Πολυβίου, Αρριανού, κλπ.), θα γνώριζαν ότι οι Αρβανίτες είναι ΄Ελληνες (από το ΄Αρβανον της επαρχίας Φοινίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ Βορείου Ηπείρου), ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέσιν έχοντες με τους σκιπετάριους που έφτασαν ως νομάδες στα Βαλκάνια, τον 13ο – 14ο μ.Χ. αιώνα, από την περιοχή αλβανία του Νταγκεστάν του Καυκάσου (της Σιβηρίας).
    Ούτε εθνικό ήρωα δικό τους δεν έχουν (βάπτισαν “αλβανό” τον ΄Ελληνα Γεώργιο Καστριώτη, γιό του Ιωάννη Καστριώτη και εγγονό του Κωνσταντίνου Καστριώτη, από την περιοχή της Ημαθίας, που ηγεμόνευσαν ως ΄Ελληνες πρίγκιπες του Ελληνικού Πριγκιπάτου της Ηπείρου).
    Ούτε εθνικό σύμβολο δικό τους δεν έχουν (βάπτισαν “αλβανικό” τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου).
    Ούτε αγωνιστές δικούς τους δεν έχουν (βάπτισαν “αλβανούς” του ΄Ελληνες Αγωνιστές, που πολέμησαν οθωμανούς και τουρκαλβανούς, για την Ελευθερία της Ελλάδος, όχι της αλβανίας).
    Την καλύτερη και ευστοχότερη απάντηση στις αλβανικές ονειρώξεις, δίνουν οι ίδιοι οι ΄Ελληνες Αρβανίτες για την Ελληνικότητα της καταγωγής τους (όπως έδωσαν απάντηση και στο αφήγημα του σαλί μπερίσα, ο οποίος επεχείρησε να χαρακτηρίσει “αλβανική μειονότητα” στην Ελλάδα, τους ΄Ελληνες Αρβανίτες, που πολέμησαν και κατατρόπωσαν τους συνεργάτες των φασιστών Ιταλών και των ναζιστών Γερμανών) …
    Οι ανισόρροποι, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να σκεφθούν, γιατί όλοι αυτοί (τους οποίους οι ίδιοι αποκαλούν “αλβανούς”), ήταν υπερήφανοι για την Ελληνική καταγωγή τους και ανέδειξαν στα πέρατα του κόσμου, το μεγαλείο του Ελληνισμού (όχι του σκιπεταρισμού) …
    Εν πάση περιπτώσει, η διαστρέβλωση της Ιστορίας, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αδαών και των κομπλεξικών όντων, που προσπαθούν να αποκτήσουν αξία, μέσα από την κλοπή και τον σφετερισμό ξένης ΄Ενδοξης Ιστορίας …
    Αξιοθρήνητα και αξιολύπητα ανθρωπάκια τα τηγανοκέφαλα, που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε απολύτως δικό τους …

  7. ΟΤΑΝ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ Η ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  8. Οι δε αλβανοι ΟΥΔΈΝ ΠΑΤΡΏΩΝ ΓΈΝΟΣ ΈΧΟΝΤΕΣ…. Στράβων…Το καταλάβατε Δίποδα όρθια φουντουκοκέφαλα και παντελώς άξεστα ζώα;;Επί της ευκαιρίας γ@μω το Σαμαρά τον π@υτανας γιο που άνοιξε το 96 τα σύνορα και γ@μω και όλους τους υπόλοιπους μετά πολιτικούς που δε τα έκλεισαν….Φτου σας π@υσταραδες και δεν αργεί η ώρα που θα πληρώσετε…..

    1. Δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως η ΝΔ ξεκίνησε από δεξιό κόμμα αλλά όταν το πήρε ο Μιτσοτάκης έγινε κεντρο-αριστερό αφού από αυτόν τον χώρο προέρχεται τόσο η οικογένεια Μιτσοτάκη όσο και ο Βενιζέλος (πρόγονος αυτών).

  9. Επειδη γεννηθηκε στη Πελοπονησο ειναι και ελληνιδα? Ολα τα Πακιστανα που θα γεννηθουν 2 η 3 γενιες στην Ελλαδα δεν θα ειναι Ελληνες ? Οπως και οι μαυροι μπασκετμπολιστες της εθνικης ελλαδος. Ελληνες δεν ειναι η εκει μας βολευει. Ετσι και η Λελεκου ειναι Αλβανιδα απο τους παπουδες της .

    1. Τί λες ρε τηγανοκέφαλο χαϊβάνι ? Σε ποιό ληξιαρχείο ήλεγξες την καταγωγή των παππούδων της και κατέληξες σε αυτό το “ευφυές” συμπέρασμα ? Ποιός σε ενημέρωσε ότι οι ΄Ελληνες Αρβανίτες έλκουν κοινή καταγωγή με την αλβανική ράτσα σου ? ΄Ανοιξε τα στραβά σου και μορφώσου παλιο ταγάρι που θα παραλληλίσεις την Ειρήνη Παππά με τα πακιστανά και τα αφροασιατικά υποκείμενα που μπούκαραν λαθραία στην Ελλάδα …
      ΄Αντε στο διάολο βλαμμένα, που μου θέλετε και σχολιασμούς χωρίς να έχετε τις στοιχειώδεις γνώσεις …
      ΄Οποιος δεν έχει γνώση, δεν δικαιούται να έχει γνώμη (Πλάτων, αρχαίος ΄Ελληνας φιλόσοφος).

    2. Λελέκι -> ελληνική λέξη που προέρχεται όμως από την αντίστοιχη πρωτο-τουρκική που σημαίνει πελαργός. Αυτά φιλαράκο αλβανέ.

  10. Και ο… Κούλης (τώρα που το σκέφτομαι) αλβανικής καταγωγής πρέπει να είναι! Εκεί γιατί οι Αλβανοί δεν το κραυγάζουν περήφανα;;;

  11. Καλά δεν ξέρατε ότι η Κόρινθος είναι μέσα στην Αλβανία;Σε λίγο μπαίνει και ο Παρθενώνας

  12. Τέλος πάντων.. Δέν έχω καταλάβει ΓΙΑΤΙ ή Ειρήνη Παππά ήταν πιο μεγάλη από έναν στρατιώτη ή Αξιωματικό πού έπεσε για την Πατρίδα! Στην εποχή μας, είναι εξέχουσες προσωπικότητες οι μουσικοί,οι θεατρίνοι,οι τραγουδιστές!!
    Ό άτυχος στρατιώτης ήταν φτωχομπινες κι όχι Μπολσεβίκος!!! Νομίζω,αν θυμάμαι καλά, ότι κάποια στιγμή ή Ειρήνη Παππά είχε αναφέρει αυτά πού λένε οι Αλβανοί..
    Καί οι μαλακίες, πληρώνονται🤫

  13. O Μέγα Αλεξάνδρος σκοπιανός, ο Όμηρος τουρκος , η Ειρήνη Παππά τουρκαλβανίδα , κανένας έλληνας . Πάρτε γύφτουλες Ελλάδα να πάρετε λίγη απ’τη χρυσόσκονη της ιστορίας της γύφτουλες αλλοδαποί.

  14. Να ζήσει η Αρβανιτιά ρε κωλοαλβανοί. Αρβανίτες σας τσακίσανε εσάς τους Τουρκαλβανούς το 1821.

  15. Εχει πεσει τοσο μπασταρδεμα στα χρονια της Τουρκοκρατιας ιδιως που τιποτα δεν αποκλειεται! Μπορει να ειχε και καποια αλβανικη ριζα!

  16. εεε….ναί…..!!!!!!
    Κι ο Ιπποκράτης “τ@¥ρκος”..)……είναι…!!!!😜

  17. Δικιο εχουν οι αλβανοι. Λελεκου ηταν το πραγματικο της ονομα.

    1. Το Λελέκου είναι η θηλυκή προφορά του Λελέκος, το οποίο είναι Ελληνικό επίθετο. Εκτός από αλβανό είσαι και εκτός τόπου και χρόνου.

      Υς: Να σας καταπιούμε μαζί με τους Σέρβους ως κράτος, ανύπαρκτα υπάνθρωπα μιάσματα.

  18. Και για την Λαμπέτη λένε ότι είναι αρβανίτισσα.

  19. Καλά οι αλβανοι και το σύμπαν αλβανικό το λένε…. Κακομοίρηδες….

  20. διάφορα έθνη αλλά ένας λαός είμαστε όλοι στα Βαλκάνια. με αυτό το σκεπτικό οι πρόγονοί μας ξεκίνησαν την Επανάσταση. μόνο όταν το συνειδητοποιήσουμε θα πάμε μπροστά

    1. Οι Αρβανίτες δώσανε το περισσότερο αίμα γι’αυτόν τον τόπο κι ακόμα και σήμερα είναι φανατικοί Έλληνες.

Comments are closed.