Πρόβλεψη-σοκ για τον κορωναϊό: «Οι νεκροί στη Βρετανία θα φτάσουν τους 100.000»!

Κοινοποίηση:
6bf2ba_coronavirus

Βρετανός καθηγητής προχώρησε σε μία ζοφερή προειδοποίηση για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν ακόμη και τους 100.000.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «είμαι πολύ πιο απαισιόδοξος από ότι ήμουν πριν από έξι εβδομάδες». ο καθηγητής Paul Hunter, ειδικό στις μολυσματικές ασθένειες, σε σε σένα παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας, τόνισε ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτη η παγκόσμια διάδοση του νέου κορωνοϊού.

Μάλιστα προβλέπει ότι η διάδοση του ιού θα συνεχιστεί και κατά την καλοκαιρινή περίοδο. «Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα εξαφανιστεί τελείως και νομίζω ότι θα συνεχίσει να διαδίδεται και το καλοκαίρι για να υπάρξει νέα έξαρση του τον επόμενο χειμώνα. Ελπίδα μας είναι ότι μέχρι τότε θα έχει δημιουργηθεί το εμβόλιο εναντίον του ώστε να προστατευτούν οι περισσότερες ευπαθείς ομάδες».

Μέχρι στιγμής, στη Μεγάλη Βρετανία έχουν καταγραφεί 36 κρούσματα, ενώ περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του παγκοσμίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά είναι υπερβολικός και η τοποθέτησή του αυτή δημιουργεί μια απαράδεκτη κινδυνολογία!!!
    Εδώ στην Κίνα με δισεκατομμύρια κατοίκους, μέσα στην έξαρση της ίωσης υπάρχουν μέχρι τώρα περίπου 80.000 κρούσματα με περίπου 2900 θανάτους, με θνησιμότητα περίπου 3,6%. Ας θυμηθούμε μόνο τί έγινε με τον ιό Η1Ν1 και τις …κορόνες κινδυνολογίας με τους…κορωνο-ιούς, το φιάσκο(σκάνδαλο) με τα εμβόλια στην πατρίδα μας, το τί προβλέπανε τότε(καταστροφή, με αμέτρητους δήθεν θανάτους) και τί τελικά έγινε(πολύ-πολύ λιγότερα θύματα παγκοσμίως σε σχέση με την κοινή γρίππη)!!!!!!!!!

Comments are closed.