Πρωτοφανείς καταστάσεις!!! Οι Δυνάμεις Κατοχής συνέλαβαν Έλληνες που ήθελαν να τιμήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τους ήρωες του 1940(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
3011219_1_0

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις που ούτε ο Τζορτζ Όργουελ τις είχε προβλέψει, καθώς έγιναν συλλήψεις πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θέλησαν να τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές πολιτών που είχαν πάει στο Σύνταγμα για να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μια ομάδα περίπου 70 ατόμων πλησίασε το Μνημείο, όμως η αστυνομία τους εμπόδισε και δεν κατάφεραν να καταθέσουν το στεφάνι, αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση με τους συγκεντρωθέντες να αντιδρούν.

Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές, ενώ επέβαλαν πρόστιμα των 150 ευρώ σε αρκετούς που δεν φορούσαν μάσκα.

Πολίτες στην Θεσσαλονίκη θέλησαν να παρελάσουν συμβολικά και η Αστυνομία τους προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα νήμερα της εθνικής μας επετείου για την 28η Οκτωβρίου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Ηλιούπολης  όταν 40 με 50 άτομα συγκεντρώθηκαν με σκοπό να πραγματοποιήσουν παρέλαση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί σε προσαγωγές ατόμων.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά της μάσκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στην δίκη παροδία της Χρυσής Αυγής, μαζεύτηκαν πάνω απο 20000 ανθέλληνες και δεν έγινε μια προσαγωγή. Εκεί τα μέτρα πήγαν περίπατο.

  2. καλα σας κανουνε ελληναραδες.ξαναψηφιστε κουλη και τσιπρα τους ανθελληνες

  3. Οι πρόγονοι των μπάτσων ήταν ρουφιάνοι των Οθωμανών και Γερμανών και σήμερα είναι τα υποταγμένα σκουλήκια της κυβέρνησης χούντας ΝΔ ΑΕ και των κομμάτων που προσκυνούν την ΝΠΤ.
    Επίσης οι μπάτσοι είναι υπέρ λαθρομεταναστών, τζαμιών, hotspot, αναρχικών, παρακρατικών σκουληκιών και είναι κατά της Ελλάδος και κατά ελληνικού λαού.
    Αυτά για σένα Κούλη που διέλυσε τα πάντα ρεντίκολο.
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ.

  4. Πρωτα πρεπει να συλλαβουν τον Μητσοτακη που κυκλοφορει αδεσποτος διχως μασκα
    επειδη λυσαζει με τα μετρα αμπαροματος λογω κορονοιου
    οταν πλησιαζουν εθνικες και θρησκευτικες γιορτες
    και μετα βλεπουμε αν θα συλλαβουν οσους πηγαν να τιμησουν την επετειο της 28.10. 1940

Comments are closed.