Πρωταθλητές Ευρώπης οι Νέοι του Ολυμπιακού γονάτισαν την Μίλαν με 3-0!

Κοινοποίηση:
Κ-19

Την απόλυτη ονείρωξη βιώνουν στον Ολυμπιακό!
Λίγες ημέρες μετά την επική πρόκριση της επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου στα ημιτελικά του Conference League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ήρθε η σειρά της Κ-19 των Πειραιωτών να εξυψώσει στα ύψη την υπερηφάνεια και το ίματζ του συλλόγου σε όλη την Ευρώπη!
Το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου παίζοντας εκπληκτικά γονάτισε την πανίσχυρη Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό του Youth League και στέφθηκαν πανάξια Πρωταθλητές Ευρώπης!
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με φουλ επιθετικές βλέψεις. Μόλις στο 3’, ο Μπάμπης Κωστούλας έκλεψε, είδε αριστερά τον Πνευμονίδη, αλλά δεν κέρδισε τον κίπερ της Μίλαν. Στη συνέχεια, ο Μπάκουλας αστόχησε. Έξι λεπτά μετά, ο Πνευμονίδης έκανε μια τρομερή επέλαση από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Παπακανέλλο στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Η Μίλαν έχσε σημαντική ευκαιρία στο 50’ όταν ο Σκότι σούταρε και ο Σίνα με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Τρία γκολ σε έξι λεπτά!
Η συνέχεια, ωστόσο ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, που πήρε το προβάδισμα στο 59’. Ο Μουζακίτης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 1-0 μέσα σε αποθέωση.
Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Ιταλοί ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του! Ο Παπακανέλλος χόρεψε την άμυνα της Μίλαν και από πολύ δύσκολη γωνία από τα δεξιά πέτυχε το 2-0 Ωστόσο, οι εκπληκτικοί μάγκες του Συλαϊδόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο τέρμα με ανάποδο ψαλίδι του Μπάκουλα στο 66’!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ειναι η ΕΛΛΑΔΑ που μας κανει υπερηφανους ως ΕΛΛΗΝΕ΅ς και οχι τα ειδωλα που θελουν να μας επιβαλουν οπως τα πουσταρια , πολιτικα και μη , οι λεσβιες , και ολη η σαβουρα των μμε.,.,
    Συγχαρητηρια λεβεντες !

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ CONFERENCE Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ!!! ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΑ ΜΑΣ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Leave a Response