Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, στη νέα “προσωρινή” δομή για τους λ@θροεισβολείς, στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης…(εικόνες)

Κοινοποίηση:
εξ

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του νέου κέντρου προσωρινής φιλοξενίας των λ@θρομεταναστών στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ, όπως σημειώνει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το υπουργείο, «βρίσκεται εν εξελίξει η χαρτογράφηση των σκηνών. Στόχος η καλύτερη καταγραφή των επωφελούμενων που θα φιλοξενηθούν προσωρινά, καθώς και η οριοθέτηση γειτονιών βάσει εθνικότητας. Κατά την είσοδο στο νέο κέντρο, θα διενεργείται σε όλους ανεξαιρέτως τους επωφελούμενους έλεγχος για COVID-19»

6 5 4 3 2

Φωτό : (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο στρατός μας υπηρέτης τους , χαχαχαα ερε κατάντια .

  2. Συγχαρητήρια στον βατραχομούρη πρωθυπουργό, οι φαντάροι μας στήνουν σκηνές, ταϊζουν τους εισβολείς αντί να ασχολούνται με την πραγματική δουλειά τους καθώς αυτοί ξύνουν τα παπάρια τους στους δρόμους της Λέσβου έτοιμοι να ξανακάψουν. Το ίδιο θα κάνουν και στους Τούρκους φαντάρους όταν εισβάλλουν στρατιωτικά, χωρίς τον φερετζέ του πρόσφυγα. Αυτό δεν είναι στρατός αυτό είναι φαρσοκωμωδία. Να πάνε οι 300 της Βουλής να ξεσκατίσουν τους φιλοξενούμενους τους, να κάνουν και καμιά δουλειά οι άχρηστοι. Ζώ για την μέρα που θα τους κρεμάσουμε ανάποδα στο Σύνταγμα όπως κάνανε στον Μουσολίνι οι Ιταλοί.

Comments are closed.