Προφυλακίστηκαν οι δύο Πακιστανοί που ετοίμαζαν “τρομοκρατικό χτύπημα” στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
pakistanoi-tromokrates

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο Πακιστανών οι οποίοι κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή.

Ο δικηγόρος τους, μιλώντας για την υπόθεση, ανέφερε ότι ο ένας δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση και ο άλλος (σ.σ. τρομοκράτης) αποδέχθηκε το μέρος της ευθύνης για το συμβάν, καθώς δέχθηκε απειλές για να πραγματοποιήσει την επίθεση. Μάλιστα, ενέπλεξαν στην υπόθεση άλλο ένα πρόσωπο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες ο άνδρας που δέχθηκε τις απειλές ανέφερε ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ότι ο «εγκέφαλος» του πυρήνα γνώριζε την οικογένειά του στο Πακιστάν και για αυτό το λόγο δέχθηκε να πραγματοποιήσει την επίθεση, καθώς φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό. Οι δύο άνδρες, 27 και 29 ετών, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς κατηγορούνται για τρομοκρατία. Οπως προαναφέρθηκε, κομβικό ρόλο έπαιξε το «τρίτο πρόσωπο» στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά το πιστεύτε ακόμη ότι αυτοί ετοιμαζαν τρομοκρατικό κτύπημα;

  2. Και αφού τελειώσει το μάζεμα των φραουλών στην Μανωλάδα το ηγετικό στέλεχος αισθανόμενο τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, θα μπεί σε ταξί και θα πάει να παραδοθεί αυτοβούλως.
    Πολύ σανό!!!

Comments are closed.