“Προφητεία” από την “πολύχρωμη” Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα μια νέα μετάλλαξη»

Κοινοποίηση:
παγωνη

Το ενδεχόμενο εμφάνισης μια νέας μετάλλαξης άφησε ανοιχτό μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Ο ιός δεν θα φύγει θα είναι εδώ. Μπορεί να παρουσιαστούν κι άλλες υποπαραλλάγες κανένας δεν το αποκλείει, οι κορoνοϊοί είναι γεμάτοι εκπλήξεις», τόνισε η ίδια.

Ωστόσο εξήγησε πως χάρη στα «όπλα» που είναι διαθέσιμα για τον περιορισμό της πανδημίας, δεν θα προκύψει κίνδυνος. «Αυτά όμως θα είναι αντιμετωπίσιμα από εδώ και πέρα. Υπάρχουν οι κατάλληλες μελέτες, ενώ έχουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ, δήλωσε πως η υποχώρηση της μετάλλαξης Δέλτα αποτελεί ένα πολύ θετικό γεγονός: «Σχεδόν τελείωσε η Δέλτα και αυτό για εμάς είναι ό,τι καλύτερο. Πάμε καλά προς το παρόν, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να εξυπηρετηθούν οι non covid ασθενείς».

Όσον αφορά στους μη εμβολιασμένους πολίτες, έκανε έκκληση σε όσους είναι επιφυλακτικοί να εμβολιαστούν με τα πρωτεϊνικά εμβόλια που φτάνουν στη χώρα μας, ωστόσο εξήγησε πως «υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας που δεν πρόκειται εμβολιαστεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως, αυτή η «νέα μετάλλαξη» για την οποία κάνουν λόγο πολλοί «ειδικοί τηλε-μαϊντανοί» (κι όχι μόνο βέβαια…) θα είναι ο «αιμορραγικός πυρετός», ο οποίος θα ονομασθεί «έτσι», ώστε να πάρει «πάνω του» όλες τις παρενέργειες από την 3η δόση του εμβολιασμού. Νέα μετάλλαξη προς συγκάλυψη παρενεργειών… εν ολίγοις…

  2. υπάρχει άνθρωπος που δε καταλαβαίνει ότι αυτού του τύπου οι προειδοποιήσεις, είναι στην ουσία επιδοκιμασία για πωλήσεις????
    υπάρχει άνθρωπος που δε καταλαβαίνει ότι οι μαιντανοί των πάνελ εξυπηρετούν συμφέροντα και όχι ενδιαφέρον για τους πολίτες????
    γιατί αν υπάρχει και τους πιστεύει ακόμα είναι συν-υπεύθυνος για τη παγκόσμια κατάντια.

  3. Nαι θα έχουμε νέα μετάλλαξη και τον Μάη θα καταργήσουν τα πάντα για να έρχονται οι τουρίστες από χώρες που έχουν καταργήσει τα πιστοποιητικά…
    Καλά κάνουν και ρίχνουν δούλεμα στα ζώα, το τραβάει ο οργανισμός τους.

  4. Εσύ ρέ έκτρωμα νά κάνεις μία μετάλλαξη στή μούρη σου μήπως πάρεις ανθρώπινη όψη.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.