“Προστάτης… ούστηδων και τουρκόγυφτων που ψήφισαν τα κομμούνια. Θα σε καθίσω στο σκαμνί για την άνανδρη επίθεση. Φασίστας εγώ, ρε Χατζηνικολάου;”. Κούγιας μαινόμενος, μιλά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Αναμένεται κολασμένη αντιπαράθεση μετά την περιπετειώδη νύχτα των εκλογών. Μας είπε κι άλλα πολλά. Ακατάλληλα δια…ανηλίκους, κύριε Νίκο

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser-exofillo-makeleio12-7

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό  ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και έσπασε τα καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων.

Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη διαφθορά και τη σαπίλα της εξουσίας με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του δημοσίου και λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

Ευχαριστούμε θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κυριε Κουγια βγειτε μπροστα και ξεμπροστιάστε ολους αυτους που δηλητηριαζουν τις συνειδήσεις των Ελληνων
    πολιτών. Ειστε ενας αξιος ποινικολογος και δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα και κανεναν.
    Μπραβο για το θαρρος και την τολμη που δειξατε και να πειτε στον αερα αυτο που η πλειοψηφια των Ελληνων γνωριζει.

  2. Αυτα που ειπε ο Κουγιας ηταν οτι σημαντικοτερο εχει ειπωθει στην Ελληνικ τηλεοραση και ειναι ο θεμελιος λιθος για μια Ελλαδα των Ελληνων.Να σε ο Θεος του Ισραηλ καλα Κ.Κουγια

  3. Google “Χατζηνικολάου χρέη”, Google “Χατζηνικολάου Porsche”, Google “Χατζηνικολάου VOLVO”,

    1. “Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για υπέρογκα χρέη του ομίλου του Νίκου Χατζηνικολάου!
      Βάσει του πορίσματος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Real Group ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ και τα υπόλοιπα ήταν ξένα κεφάλαια, δηλαδή κατ΄εξοχήν δάνεια.
      Έτσι έφτασε σήμερα το Real Group να χρωστάει στο Δημόσιο και στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς περί τα 6 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει το Ιστορικό πόρισμα.”

  4. ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ , Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ . ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ . Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ , ΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ .

  5. Αν και γενικα δεν τον πολυπαω τον Κουγια,συμφωνω απολυτα μ’αυτα που ειπε και μπραβο του και καλα εκανε.Καποιος επρεπε να βρει την τολμη να σπασει τον “politically correct” φασισμο,που χαιδευει τους γυφτους τους πουστηδες και τους περιθωριακους,και κυνηγαει ανηλεως οποιον εχει αντιθετη αποψη.Και φυσικα ειπε αληθειες.Κι ολοι αυτοι και ο Χατζηνικος που ορμησαν να υποστηριξουν τους βρομα,μενουν σε Εκαλες και σε Βουλες.Να πανε στο Ζεφυρι κι αν κατσουν πανω απο 2 ωρες εγω θα γινω πάπας στη Ρωμη.

  6. Τίποτε σε αυτήν την μάταιη ζωή δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη…διότι δεν υπάρχει “τύχη”…παρά μόνο η αγάπη του ΘΕΟΥ…γιαυτο και ο κουγιας πάντα κάνει μελετημένες και σωστές κινήσεις.

Comments are closed.