Προσπαθεί να “κλείσει τις πληγές” της η Θεολογική του ΑΠΘ μετά το ΝΤΟΥ των αντιεξουσιαστών – Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές- ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, τέσσερις ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου και τις τεράστιες υλικές ζημιές, που υπέστη, προσπαθεί να “κλείσει τις πληγές” της.

Τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι υπεύθυνοι της Θεολογικής Σχολής ήταν πολύ γρήγορα και  η εικόνα στο κτίριο της Σχολής, μέσα και έξω από αυτό, σήμερα είναι αρκετά βελτιωμένη, καθώς έχουν μαζευτεί τα θραύσματα που υπήρχαν από σπασμένες τζαμαρίες και παράθυρα, ενώ γίνονται εργασίες αποκατάστασης των γραφείων και της γραμματείας.

Εμφανής είναι η αποκατάσταση των ζημιών και στο γραφείο της αναπληρώτριας καθοδηγήτριας, Αικατερίνης Τσαλαμπούνη, η οποία ανέφερε στο Thesstoday.gr πως “οι ζημιές που υπέστη το γραφείο ανέρχονται στις 7.000 ευρώ“.

Να σημειωθεί πως η Θεολογική Σχολή θα είναι κλειστή τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζημιές, ενώ ίσως παραμείνει κλειστή και για όλη την εβδομάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι γκρινιάζετε, βρήκαν δουλειά τζαμάδες, σοβατζήδες, εταιρείες πώλησης υπολογιστών κλπ. Ανάπτυξη.

Comments are closed.