Προσπαθεί να καλμάρει τις αντιδράσεις του κόσμου ο Εξαδάκτυλος: «Αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο lockdown – Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε»

Κοινοποίηση:
Καταγραφήηηηηηη

Αισιόδοξος ότι αυτό το lockdown μπορεί να είναι το τελευταίο εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως είπε με τους ρυθμούς εμβολιασμών και τον καλό καιρό που περιμένουμε τις επόμενες βδομάδες θεωρεί ότι δεν θα φτάσουμε ξανά στο ίδιο σημείο. «Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, αυτή την βδομάδα θα βλέπουμε αύξηση των κρουσμάτων, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση.

Παράλληλα, τόνισε πως ο ιός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι, ψάρεμα κλπ όπως είχαν επιτραπεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Επισήμανε πως ο ιός που παλεύουμε αυτή την στιγμή είναι διαφορετικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά και στις μικρές ηλικίες.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο η Επιτροπή θα συζητήσει και το θέμα της μάσκας. «Το θέμα είναι πολύπαθο, να μην δημιουργήσουμε σύγχυση πριν έχουμε τις απαραίτητες οδηγίες» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Η ΟΧΙ…Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ”!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΡΘΕ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ Η ΤΗ ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ…ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ

  2. Εμένα με εκνευρίζουν πιο πολύ αυτά τα δύο γλοιώδη υποκείμενα αυτοί οι δύο οι δημοσιογράφοι,που οποίος τους παρακολουθούσε στην οικονομική κρίση ήταν υπέρ των Γερμανών υπέρ της ευρωπαϊκής ενώσεως και υπέρ των μνημονίων και αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ με αυτούς είναι ότι το παίζουν και λαϊκά παιδιά, που είμαι σίγουρος ότι τους φυλάνε από δύο και τρεις αστυνομικοί πραγματικά γλοιώδη τύποι.

  3. Κ ΑΝ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ

  4. Ολους τους τρομαχτικούς βάζουν; κοιτάξτε φάτσα , Εξαποδώ θα πρεπε να λέγεται.Mας κοροιδεύει κατάμουτρα

Comments are closed.