Προσοχή μην αρπάξουν! Στεγνώνουν με πιστολάκι τις δικογραφίες στο Πρωτοδικείο Αθηνών – Έγιναν… μούσκεμα από τη βροχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
protodikeio2-735x459

Ακόμη και… πιστολάκια για τα μαλλιά επιστρατεύονται για το στέγνωμα φακέλων των αρχείων του Πρωτοδικείου Αθηνών, που συχνά γίνονται μούσκεμα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Oπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η τηλεόραση του Open, τα αρχεία του Πρωτοδικείου Αθηνών όλων των ετών έως και το 2015 στεγάζονται εκτός Ευελπίδων, στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών.

Ωστόσο, στο ταβάνι υπάρχουν τρύπες, με αποτέλεσμα σε κάθε έντονη βροχή να βρέχονται τα αρχεία, τα οποία δεν υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή.

Σαν αποτέλεσμα, οι υπάλληλοι στεγνώνουν τα έγγραφα είτε απλώνοντάς τα σε χώρους που υπάρχει ήλιου, είτε με πιστολάκι για τα μαλλιά.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, Θανάσης Κόκκινος, «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΒΟΜΠΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Που να Βρεθούν τα Κονδύλια για την Συντήριση και την Ομαλή Λειτουργία των Κτηριακών Υποδομών και των Υπηρεσιών, Ακόμη και σε Ακραίες Καιρικές Συνθήκες;

    Εδώ Έβαλαν στις Δαπάνες του Καρατικού Προυπολογισμού ( ΣΥΡΙΖΑ ) το Κόστος της Διαχείρισης του Λαθρο-Μεταναστευτικού, Φιλοξενία, Διατρροφή, Υγειονομική Περίθαλψη, …

    Και από Ότι Φαίνεται και η ΝΔ, Αφού Αντιλήφθηκαν την Ύπαρξη του Σχετικού Εγγράφου, Συνεχίζει στην Ίδια Κατεύθυνση και ΔΕΝ Κάνει Κάτι για να το Αλλάξει. Τουλάχιστον Μέχρι Στιγμής. Τι Περιμένει επί Τελους η ΝΔ για να Ξυπνήσει και να Αρχίσει να Κάνει Μία Ορθολογική Πολιτική Διαχείρισης του Λαθρο-Μεταναστευτικού, προς Όφελος της Πατρίδος; Μήπως Περιμένει την Αναπόφευκτη Κοινωνική Έκρηξη και Αναταραxή στην Ελλάδα;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρειτισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.