Προσοχή: Υποκλέπτουν κινητά και ξαφρίζουν λογαριασμούς στο λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ινστιτούτου Διεθνούς Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), συμβουλεύει τους χρήστες του Διαδικτύου σχετικά με το φαινομένο sim swap.

Η μέθοδος «SIM Swap» είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται από δράστες προκειμένου να αποκτήσουν τον τηλεφωνικό αριθμό ενός συνδρομητή στόχου, με σκοπό να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο τηλεπικοινωνιακό πάροχο του συνδρομητή -θύματος και σε περίπτωση που καταφέρουν να επαληθευθούν ως οι νόμιμοι συνδρομητές, ζητούν τη μεταφορά και επανενεργοποίηση του τηλεφωνικού αριθμού σε νέα κάρτα SIM που υποδεικνύουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και γι αυτό το λόγο θα διαφημίζουν το τέλειο σύστημα όλο κ πιο συχνά . Δηλ. Θα λένε στον κόσμο ότι για να μη σας κλέψουν κάρτες κινητά ή χάσετε κάτι από αυτά. Να το τέλειο σύστημα. Ένα μικροτσίπ στο χέρι. Και με αυτό θα είστε ασφαλείς και για ιατρικές εξετάσεις κ για χρηματικές συναλλαγές. Θα έχετε παρά πολλές ευκολίες και πολλά συν.

  2. Διορισμένος απευθείας με τις γνωριμίες του πατέρα του, κληρικού επάγγελμα και όχι λειτούργημα, απόφοιτος τεχνικού λύκειο μέτριας βαθμολογίας, δημοσίων σχέσεων και μόνο αυτό, αργόσχολος περιφερόμενος στα TV κανάλια σε εκπομπές, και φυσικά ξακουστός για τα 40 και παραπάνω αδικήματα που ισχυρίστηκε ότι κάλυψε μόνος του (ενώ έγινε κοινή πράξη και εν γνώση της ελληνικής αστυνομίας, απίστευτα γελοία επίσης η παρακολούθηση της αστυνομίας με μοτοσυκλέτα που έκανε στη Κατερίνη που την κατάλαβαν οι πάντες εκτός από την ίδια την αστυνομία) δηλώνοντας σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ “ήθελα να τους βοηθήσω”. Είναι αυτό το ΜΜΕ που μετά πήγε και πλήρωσε 4 – 5 ψηφίων ποσό ευρώ για να μην δημοσιεύονται εκεί αποκαλύψεις για το ίδιο, όπως και δημοσιεύτηκαν, προσχηματικά δίνοντας τα ποσά αυτά για καταχωρήσεις της ιδιωτικής επιχείρησης του στο ΜΜΕ. Δεν είπε ποτέ του ποιους και τι έκαναν, μιας και κανείς από τους 900.000 που δήλωσαν υποστήριξη εξιδανικεύοντας τον στα “τυφλά” δεν τον ρώτησε. Δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης σχολική χρονιά 2014-2015 τμήμα μαγειρικής και Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης, μαζί με άλλα κακοποιά άτομα που ήταν συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί-μια ζωής του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης.
    *
    Άμα ήταν το δικό του παιδί, κόρη, θα έσπευδε να υποστηρίξει, καλύψει, φυγαδεύσει όλα αυτά τα αποβράσματα, μέσα σε αυτούς και κληρικοί της Κατερίνης ναι ή όχι ; Ας απαντήσει, αλλά σίγουρα θα έλεγε δημόσια “ευχαριστώ τους Αμερικανούς” άμα έθαβαν το παιδί του ζωντανό στη Κατερίνη ή στο τόπο που κατάγεται, ξακουστό διαφθορείο πανελλαδικά. Εξαίρετος νομικός ο Α.Κ. δήλωσε πρόσφατα σε TV εκπομπή ο πρώην μπάτσος, εξαίρετος υπερασπιστής του μπάτσου δολοφόνου που σκότωσε 15 ετών παιδί και ειναι ελεύθερος, όπως και άλλων ατόμων, η λίστα μεγάλη π.χ. στρατιωτικός με στρινγκ που κάνει γκέι γνωριμίες, οι 2 τραγουδιστές και το παπούδι σχεδιαστής ρούχων για ναρκωτικά και γκέι ραντεβού με αμοιβή με το μίστερ g, πρώην αποτυχημένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρχικλέφταρος και απατεώνας, και ο εξαίρετος συνεχίζει ίδιας κατηγορίας άτομα με αμοιβή βέβαια υψηλή δηλώνοντας ότι ήταν 1ος σε βαθμολογία εισαγωγής στη νομική σχολή, τεράστιο ψέμα που αποδείχτηκε.

  3. ΠΟΤΕ μέσω σμαρτ φον συναλλαγές με τράπεζες!!! Έχει μέσα όλα τα στοιχεία και φυσικά σε αυτό πάνε αμέσως τα μηνύματα πιστοποίησης από την τράπεζα. ΠΑΝΤΑ οι συναλλαγές από τον υπολογιστή!!! Το τηλέφωνο ΜΟΝΟ για την πιστοποίηση!!!

Comments are closed.