Προσοχή! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά είναι τα ζώδια που θα ζοριστούν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου…

Κοινοποίηση:
1

Ο Αύγουστος οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του και ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια που θα ζοριστούν περισσότερο τις τελευταίες μέρες του μήνα.


Δες αναλυτικά τις προβλέψεις του για κάθε ζώδιο:

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Να κάθονται να ακουνε τις συνομιλίες των δικών σας γυναικών ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ! Και ας πανε σε αυτήν την Δεσπω που έχει άποψη για όλα και την ειδε μάγκας!

  2. Τα ίδια κάνει και σήμερα. Πάλι για μένα λέει και παλι στηρίζει την στραβή. Γιατί ξέρει αυτός τα αλλα μου σχόλια ενώ είναι ανώνυμα και κάνει τόσα θέματα παίρνοντας ένα ανώνυμο σχόλιο δικό μου που το γράφω σε άλλο ιστότοπο και όχι στον δικό τους! Άτσαλοι είναι αυτοί που κάθονται και κατασκοπεύουν, αν αυτό που κάνουν δεν είναι ατσούμπαλο τότε τι είναι! Ατσούμπαλες είναι κάτι καρακάξες που δεν κοιταν τα χαλια τους κουτσομπολεύουν μία ζωή! Χεστηκα αν φαίνομαι δύστροπο άτομο! ΧΕΣΤΗΚΑ! Ας πει κάποιος σε αυτήν την Κλάρα Γενιτσαριώτη ότι είχα στείλει τι συμβαινει σε μια φίλη της που έχει κάτι για γάμους! Της είχα αφήσει μέχρι και το τότε τηλέφωνο μου για να με καλέσει! Ας κοιτάξει τον εξοπλισμό του άντρα της και να τον πετάξει έξω από τον δικό μου ιδιωτικό μου χώρο και να μιλήσει και στην παρέα του που τους έβαλε να με κατασκοπεύουν! Εδώ και χρόνια το κάνουν και δεν λένε να ξεκουμπιστούν! Ασήμαντο είναι για όλους όμως αυτή θα πρεπε να νοιάζεται τι κάνει ο άντρας της γιατί ο άντρας της μου τα κάνει τόσα χρόνια και έχει και αυτή υποχρέωση να τον σταματήσει!!! Και αυτόν και αυτους που ανακατεψε! Tην παρέα του από την πρώην εργασία του!

  3. Επειδή τους ξέρω τι σοι σχολιάστες έχετε επειδή διαβάζω τα σχόλια τους αρκετό καιρό γι αυτό και σας το ζήτησα. Τώρα αυτή η Δεσπω αν είναι κάποιος άλλος και όχι καμια Δεσπω ας γράψει με τα πραγματικά του στοιχεία διαφορετικά τι θέλει ακριβώς και ανακατεύεται η μαλάκω. Να σας το ξαναπώ. Οι σχολιαστές συνήθως είναι απλά κουτσομπόληδες και κάφροι στο διαδίκτυο. Τους έχω χεσμένους και δεν με ενδιαφέρουν. Ας κοίτανε τα σπίτια τους . Εγκρίνετε τις μαλακίες τους για ποιο λόγο; ! Το ξέρετε ότι λέω αλήθεια! Και το έχω καταλάβει από τη ροή και τα θέματα σας. Τα ξέρετε αυτά που σας γράφω και το ξέρω!

  4. Τότε να αναφέρομαι στην Γενιτσαριωτη στα σχόλια μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος να της το πει και να τα διαβάσει και να φροντίσει να ψάξει λίγο τον άντρα της και την παρέα του και κάτι να κάνει να τους βγάλει έξω ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και επιτέλους να με αφήσουν ήσυχο! Και όποιος αναφέρεται σε συκοφαντίες κάποιας είτε είναι σχολιαστής είτε σε σάιτ ή δεν ξέρω που αλλού να γράφει με ονοματεπώνυμα και όχι εμμέσως έτσι ανανδρα για να μην παίρνει την ευθύνη των όσων λέει και αφορούν εμένα! Και σας παρακαλώ να μην εγκρίνετε αν κάποιος σχολιάσει κάτω από αυτά γιατί δεν με απασχολεί τι θα πει ο κάθε άσχετος που μπαίνει στο ίντερνετ και σχολιάζει τα πάντα επειδή δεν έχει τι να κάνει!

  5. Τι θέλει αυτός ο -πουλος μαζί με τον μαλάκα συνάδελφο σας που κι εσείς δεν κάνετε απολύτως τίποτα ενώ ξέρετε ότι λέω αλήθεια, που ευθύνεται που αυτός είναι στον προσωπικό μου χώρο! Εδώ και χρόνια έχουν κάνει προσωπική χάρη της στραβής και της κάθε στραβοσπόδαρης χοντρομύτας ή κωλαρού που συκοφαντούν στο διαδίκτυο και μιλάνε σύμφωνα με το δικό τους επίπεδο για τους άλλους επειδή αυτό αντιπροσωπεύει τους ίδιους! Και ενώ η συκοφαντική δυσφήμηση,η προσβολή προσωπικότητας και η δυσφήμηση είναι παράνομα και κανένας δεν εχει δικαίωμα να το κάνει ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
    και όλοι οι συκοφάντες όχι μόνο δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη αλλά είναι κάτι αλήτες και κωλόπαιδα που βγαίνουν και από πάνω ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ! Οπότε ο συνάδελφος σας δεν ξέρω γιατί πιστεύει ότι αυτός με την γυναίκα του είναι κύριοι όταν η μόνιμη απασχόληση τους είναι η τουαλέτα! Και άλλη δουλειά δεν κάνει ο -πουλος αλλά να ασχολείται μαζί μου εδώ και χρόνια και να υπερασπίζεται με μεγάλη αγάπη και ευλάβεια την στραβή λες και έχει προσωπικό μίσος στο πρόσωπο μου επειδή μάλλον είναι τρελός και αυτός και όποιος άλλος το κάνει όπως κάτι σκατο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ! Και φυσικά ο σκατοπόντιος που να φάει μια κλωτσιά και αυτός και η γυναίκα του! Ο -πουλος δεν ξέρω τι σκατά ζόρι τραβάει μαζί μου αλλά είναι λες και είναι απομονωμένος σε μια σπηλιά και κάθεται σαν μανιακός μαζί με τον σκατοπόντιο και έχουν εμμονή μαζί μου. Ναι όλοι είναι καλοί εκτός από μένα. Όλα τα κακά του κόσμου είναι σε μένα. Όλες είναι καλύτερες από μένα κι ας είναι οι χειρότερες πατσαβούρες! Το ζόρι του Ριζοπουλου ποιο είναι και είναι ανανδρος όπως και ο Γουμενιδης! Και οι δυο δεν είναι 12χρονα ! Ο ένας κοντευει 50 και ο άλλος θα είναι πανω απο 60! Με κατασκοπεύουν εμμονικά, έχουν μιλήσει εντελώς άσχημα για μένα και έχουν εμμονή και εσείς κοροιδευετε και καθεστε και παλιμπαιδίζετε πολλές φορές εις βάρος μου με κάτι παλαβούς σχολιαστές σας που κάθονται και προωθούν κομμάτα και είναι χαμένοι και όλη μέρα σε ένα ίντερνετ!
    Να τσακιστούν να φύγουν από τον ιδιωτικό μου ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ και ο Ριζόπουλος να γράψει με ονοματεπώνυμα για να του κάνει μήνυση μαζί με την κωλο στραβή του τόσα χρόνια ! Ότι γουστάρω λέω στο διαδίκτυο και δικαίωμα μου να μην χωνεύω οποιοι με βρίζουν 20 χρόνια χωρίς κανέναν λόγο! Και τους στηρίζετε τόσα χρόνια και από πάνω! Ουτε στον Ριζόπουλο δεν θα δώσω λογαριασμό ούτε να ασχολείται μαζί μου ΑΛΛΟ ΠΙΑ! Να φύγουν αυτοί οι δυο οι ΓΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Και δεν ξέρω γιατί δεν στελνετε στην Γενιτσαριωτη ότι με παρακολουθεί εμμονικά ο άντρας της εδώ και χρόνια !

Comments are closed.