Προσοχή: Κυκλοφορεί «μαϊμού» e-mail από την ΕΛ.ΑΣ που δεν πρέπει να ανοίξετε (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου εφιστά η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με ένα «μαϊμού» e-mail, που χρησιμοποιεί τη σφραγίδα της ενώ δεν προέρχεται από εκείνη.

Η ΕΛΑΣ, με ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες να μην ανοίξουν το συνημμένο αρχείο που ενδέχεται να λάβουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους, καθώς αποτελεί κακόβουλο λογισμικό. Για την υπόθεση διενεργείται ήδη έρευνα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε, παρακάτω, τι αναφέρει το «μαϊμού» e-mail:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Προσοχή κυκλοφορεί εν αποστρατεία αστυνομικός κακοποιός λέει:

    Άμα δείτε οτιδήποτε να συμβαίνει εις βάρος σας διεξαχθέντα στο διαδίκτυο ή και εις βάρος άλλων, και οποιοδήποτε σας απειλεί και σας βλάπτει τότε η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε δημόσιο μήνυμα:
    «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στη προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της εξουσίας της πολιτείας για το κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».
    _
    Όπως χυδαία, πρόστυχα, ολοφάνερα παραβατικά και κακουργηματικά διέπραξε -ισχυριζόμενος ότι το έκανε αυτός- ο καλεσμένος ομιλητής στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης 16-3-2015, ενώ γνωρίζει το απόρρητο των επικοινωνιών και τη επίσημη ιδιόχειρη σύσταση για την αυτονόητη ανωνυμία, που το 2015 παρέδωσε 40 και παραπάνω αδικήματα του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης ευθύνης της διευθύντριας Μαρίας Κορύτσας του Δημητρίου (που αντί να έχει συλληφθεί και φυλακιστεί το διεφθαρμένο υπουργείο παιδείας την διόρισε απευθείας διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης από 01-09-20017 έως και 31-07-2020 παράνομα). Τη πράξη του ο “καλεσμένος” τη έκανε αφού απευθύνθηκε ο ίδιος του για “επαλήθευση” στη Ελληνική Αστυνομία, η οποία φυσικά ήξερε τις πράξεις του αφού μόλις προέβη σε αυτές το 2015 έλαβε το αντίγραφο από τη αποστολή που πραγματοποίησε ο “καλεσμένος” προς το Υπουργείο Παιδείας για να καλύψει την Μαρία Κορύτσα και το συνεργό της το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης που φιλοξενούσε μαθήματα ΙΕΚ Κατερίνης. Αυτά τα ήξερε η αστυνομία και όμως τον διατήρησε στη θέση του, μόλις έμαθε ο Αρχιεπίσκοπος κος Ιερώνυμος τις πράξεις του το 2015 και η Εισαγγελία Κατερίνης τότε έσπευσαν να τον απομακρύνουν και δώσουν προαγωγή, χωρίς ποτέ του έως σήμερα να απαντά, να λέει, ή να τον ρωτούν “ποιες η πράξεις του”, ενώ περιφέρετε σε ΜΜΕ και παράθυρα TV κάνοντας τον ειδικό και νομίζοντας ότι ειναι ακόμη αστυνομικός παριστάνοντας το κύριο, αποκαλώντας δημόσια το δικηγόρο Α.Κ. “εξαίρετο νομικό” και πληρώνοντας καταχωρήσεις για το μαγαζί που άνοιξε ως ιδιώτης στη online εφημερίδα “ΠΘ” για να μην δημοσιεύονται σχόλια για αυτόν που είναι αποκαλυπτικά και φανερώνουν τι έκανε. Το ίδιο σκοπό εξυπηρετεί και η περιφορά του σε πάσης φύσης και παράφυσις εκπομπή έως και στο “Αννιτά Κοίτα” για τέτοιο κατάντημα λέμε.

Comments are closed.