Προσκύνησε κι αυτός Εβραίους! Πήρε την… ευλογία και έγινε υπουργός -ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΛΕΥΡΗ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Κοινοποίηση:
c3dc2fd585aa0a460d4c5966f6b79b9c_L

Με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου να ζητήσει συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό για αντισημιτικά σχόλια.

Άλλος ένας πολιτικός που μπροστά στη… θέα της καρέκλας, προχώρησε στα ήξεις αφήξεις.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είχε απαιτήσει με ανακοίνωσή του από τον Θάνο Πλεύρη να ζητήσει συγγνώμη για αγόρευση του, το 2009, σχετικά με το Άουσβιτς. Και ο νέος υπουργός Υγείας ανταποκρίθηκε προσκυνώντας.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, είναι κατανοητή η ένσταση του ΚΙΣ για τα όσα είχε αναφέρει στην αγόρευσή του υπερασπιζόμενος τον πατέρα του. Σημειώνει δε ότι με τον πατέρα του διαφωνεί και πως ο σεβασμός του ίδιου στα θέματα του Ολοκαυτώματος είναι απόλυτος.

«Ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι απόλυτος και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού. Το έχω δείξει σε πολλές δημόσιες τοποθετήσεις μου με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι ενστάσεις του ΚΙΣ στο πρόσωπό μου λόγω της αγόρευσής μου ως δικηγόρου υπεράσπισης του πατέρα μου, με τον οποίο διαφωνώ πλήρως, είναι κατανοητές.

Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα» έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Δείτε όλη την ανάρτηση

Αλήθεια, ο πατέρας του νέου υπουργού, τι έχει να πει για όλα αυτά;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ντροπη σου ξεφτιλα κωλογλειφτη προδοτη πηγες στην ΝΔ για μια καρεκλα και΄συ ντροπιαζεις τον πατερα σου και κανεις μετανοια στους εβραιοσκωληκες επισης πηρες και υπουργιλικι και πρωτοστατεις στην υγειονομικη σιωνιστικη κωλοπροπαγανδα και προδωσες τις ιδεολογιες σου και τους υποστηρικτες σου.Φτου σου.

  2. Ο λαός λέει: Μην γλύφεις εκεί που φτύνεις, ακούς Θάνο, ο πατέρας σου τι λέει γιαυτό, νιώθει περήφανος να υποθέσω; Προσωπικά σου εύχομαι καλές πωλήσεις και καλές μπίζνες.

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ………..ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ……….

  4. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΟΓΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ……………..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΛΕΥΡΗ ΤΟΝ ΚΥΡ ΚΩΣΤΑ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ…….

  5. Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
    θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες……

Comments are closed.