Προπαγανδιστικό γράφημα του Anadolu: «Τα ελληνικά νησιά που έχουν “παράνομα” δυνάμεις του Στρατού»

Κοινοποίηση:
anadolu_nisia1

Το πρακτορείο Anadolu, που ως γνωστόν είναι προσκείμενο στον Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει την προπαγάνδα του κατά της Ελλάδας. Το πρακτορείο παρουσιάζει ένα infographic μέσα στο οποίο δείχνει που η Ελλάδα διατηρεί στρατιωτικές δυνάμεις.

Το infographic έχει τίτλο: «Η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων με την στρατικοποίηση νησιών του ανατολικού Αιγαίου» και υποστηρίζει: «Η Ελλάδα παραβιάζει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συνθήκες παρά τις αντιρρήσεις της Τουρκίας. Η Αθήνα επιμένει να ενεργεί ενάντια στο καθεστώς αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου εξοπλίζοντας τα από τη δεκαετία του 1960».

Στον χάρτη που συνοδεύει το infographic, παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους, που η Τουρκία θεωρεί πως παράνομα διατηρεί η Ελλάδα στρατιωτικές δυνάμεις.

Το τελευταίο διάστημα, και λόγω της κρίσης στην ανατολική Μεσόγειο, όλο και περισσότερο η τουρκική ηγεσία και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της χώρας, θέτουν θέμα στρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου Πελάγους από τη χώρα μας, αποκρύπτοντας βέβαια το γεγονός πως αυτό συνέβη μετά το 1974 και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά και τη δημιουργία της περιβόητης «Στρατιάς Αιγαίου» στα μικρασιατικά παράλια.

anadolu_nisia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΣΤΟ 4ο ΣΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΙΑΝΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ

  2. Φαντάσου σε πόση μεγάλη υπόληψη έχουν τους δικούς μας και αμολάνε την μια παπαριά πίσω από την άλλη. Σκατόφαρα οι τούρκοι αλλά και εμείς ορέ λεβέντες κάτι δεν κάνουμε σωστά τόσα χρόνια. Σε πρώτη φάση για να φέρονται έτσι πρέπει η μυρωδιά από το σκατό μας να έχει φτάσει στα παράλια. Κατεβάζει και την αρμάδα τώρα ο Μανώλης και έχουν εξοργιστεί. Για να δούμε στο μπαμ θα ανταποδώσει ή θα αρχίσει να λέει και αυτός ψυχραιμία. Μακάρι να εννοεί και να εφαρμόσει αυτά που δήλωσε ο υπουργός του χθες. Αυτοί πλέον ότι και να τους δώσεις δεν μαζεύονται, δυστυχώς μόνο με πολύ γερό στραπάτσο.

  3. Που την ειδαν τη στρατικοποιηση οι τουρκοι;;;
    Με το εννεαμηνο που ψηφισαν οι προδοτες της βουλης εχουμε αποστρατικοποιηση ολης της Ελλαδος!!!
    Τα στρατοπεδα ειναι αδεια

Comments are closed.