Προπαγάνδας συνέχεια από την Λινού: «Οι γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, τα θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο» – Αποκαλύπτεται το σχέδιο τους

Κοινοποίηση:
Αθηνά Λινού

Η Αθηνά Λινού έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» αναφορικά με τα παιδιά που παραμένουν ανεμβολίαστα απέναντι στον κορονoϊό από επιλογή των γονιών τους.

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ μίλησε για την προστασία που παρέχει το εμβόλιο και τα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Είναι ενδεικτικό της αύξησης των κρουσμάτων το γεγονός ότι σε όλες τις περιοχές έχουμε υψηλό δείκτη θετικότητας. Για το σύνολο της χώρας ο δείκτης θετικότητας είναι 3 μέχρι 4 για τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Η οριστική άδεια που έλαβε η Pfizer από τον FDA είναι μία γερή απάντηση στους αντιεμβολιαστές, σύμφωνα με την κ. Λινού. «Αυτό που προκαλεί είναι ότι δημιουργεί μία ισχυρότατη απάντηση στους αντιεμβολιαστές, οι οποίοι χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα ότι δεν είναι δοκιμασμένο».

«Λειτουργούμε σαν να μην είχαμε εμβόλιο. Οι κίνδυνοι παραμένουν υψηλοί. Το 50% στη χώρα δεν έχει εμβολιαστεί. Το lockdown αποδείχτηκε μάλλον επισφαλής και επικίνδυνος. Υπήρξαν μελέτες που έδειξαν ότι μπορεί να κλείσαμε για κάποιες ώρες την κινητικότητά μας, αλλά αυξήθηκε ο συγχρωτισμός σε συγκεκριμένες ώρες στα σούπερ μάρκετ. Αυτός ο ιός μας αναγκάζει να μαθαίνουμε πράγματα ιατρικά και δημόσιας υγείας. Έχουμε πάρα πολλές προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία».

«Χρειάζεται κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με όλους και να τους πείσουμε για την ανάγκη του εμβολιασμού. Η υποχρεωτικότητα είναι διαφορετικό πράγμα από το να ασκείς ορισμένα επαγγέλματα. Άλλο είναι να πω ότι ζεις στην Ελλάδα, άρα εμβολιάζεσαι υποχρεωτικά και άλλο να πω αν δεν είσαι εμβολιασμένος δεν μπορείς να κάνεις ορισμένες δουλειές».

Η κ. Λινού ξεκαθάρισε πως όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι περισσότερο προστατευμένοι από τον κοροναϊό. Σχετικά με τα ερωτήματα του πόσο διαρκεί η ανοσία του εμβολίου και αν θα δοθεί και πότε η τρίτη δόση του εμβολίου, η κ Λινού τόνισε πως τις αποφάσεις για αυτά τα ζητήματα παίρνουν εξειδικευμένοι επιστήμονες βάσει επιστημονικών μελετών που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα περιοδικά.

Σχετικά με τους γονείς που δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, η κ. Λινού ανέφερε πως θέτουν τα παιδιά τους σε τεράστιο κίνδυνο και συνιστά στους γονείς να μελετήσουν τι λένε οι επιστήμονες.

«Οι γονείς θα πρέπει πολύ σοβαρά να αναθεωρήσουν αυτή την άποψη και να μελετήσουν τι λένε οι παγκόσμιοι οργανισμοί και οι επιστήμονες, αλλιώς εκθέτουν τα παιδιά τους σε ένα τεράστιο κίνδυνο κάποιας μόνιμης αναπηρίας. Η νόσος περνάει εύκολα, αλλά το 10% των νέων ανθρώπων θα παρουσιάσουν σύνδρομο μετά Covid», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Τα 400.000€ που πήρε η ΜΚΟ της ξέρουμε που πήγανε η ακόμη τα ψάχνουμε;

  2. Τα παιδιά μου δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά έχουν αντισώματα, και μάλιστα αρκετά, για covid19. Τελευταία φορά που αρρώστησαν με γρίπη (και μάλιστα σοβαρά) ήταν το Φεβρουάριο του 2020, άρα ή τότε πέρασαν covid19, ή το πέρασαν ασυμπτωτικά στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση δεν τους έχει μείνει κανένα κουσούρι.

  3. Ερωτηση,πριν αναψουν οι λυχνιες:Ποια αναπηρια;Αντε και ενα παιδακι κολλησε σοβαρα[πολυ σπανιο]Πειτε μου μια μονιμη βλαβη που αφηνει η πνευμονια ηπιας μορφης[μιλαμε για παιδια]οταν το προσεξεις οπως αλλες παθησεις που εχουν καποια παιδια;Αντε τα εμβολιασαμε.Στην καλυτερη περιπτωση παμε για μυοκαρδιτιδα και τα συναφη.Χρονια παθηση;Ανηκεστος βλαβη;Ξερετε τι σημαινει ενας νεος να περιοριζει τις δραστηριοτητες του;Ποιος αναλαμβανει ευθυνη;Ποιος αποζημιωνει;Ελαχιστες πιθανοτητες;Το εγγυαστε;Εχετε παιξει ταβλι με κωλοφαρδο να σας εξηγησω πιθανοτητες;[μεγαλε Κουνια!!]Και αφηστε τις παπαριες-συγκρισεις με τα κλασσικα εμβολια.

  4. Μωρή βρωμιάρα, τι στο διάολο τα θες τα θες τα λεφτά; τι θα τα κάνεις;

  5. φαντασου πως βρωμαει το χνωτο της και μου θελει να μιλησει και για κορονοιο ι βρομογρια

  6. Το σύνδρομο μωρη γεροξεκουτο…..άι στα διαλα μας και έχετε κάνει να……όλη μέρα μαζί με τα φερέφωνα σας (σε ΜΜΕ)….ΑΙ ΣΒΉΣΤΕ ΚΑΜΙΑ 🔥 ΒΌΔΙΑ ΚΑΙ ΖΨΑ

  7. Αλήτες λίγα τα ψωμιά σας!
    Οι στατιστικές λένε άλλα, παγκόσμιος τα παιδιά κολλάνε τον ιό αλλά έχουν ελάχιστες πιθανότητες να πάθουν κάτι από τον ιό!
    Απλά πετάνε μπούρδες παπαγαλιζουν συνέχεια πράγματα που πλέον δεν ισχύουν, αγνοώντας νέες έρευνες σοβαρών πανεπιστήμιων και γιατρων !

  8. ΩΡΑ 15:50
    Γήπεδο ΑΝΦΙΛΝΤ …ΑΓΓΛΙΑ
    ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΕΡΝΛΙ
    63.000 θεατές,καυάμεστο,ο ένας δίπλα στο άλλο χωρίς μάσκα…
    Τρέξτε..
    ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΕ,
    ΠΑΓΩΝΗ,
    ΣΥΨΑ
    ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΛΕ
    ΛΙΝΟΥ
    ΤΖΑΝΑΚΗ κ.λ.π. κ.λ.π.
    Το μπλοκάκι και πρόστιμα…
    ΑΜΕΣΩΣ !!!!

  9. Άντε κυρά μου παραπέρα. Εσύ θα εμβολιαζες το εγγόνι σου ???? Με τι???? Με γεννητικό υλικό???? Κρίμα την ιατρική που διάβασες.

  10. απορώ γιατί δεν τους συλλαμβάνουν..

    1. εγω απορω γιατι δεν τους την στηνουν να τους εκτελεσουν οπως κανουν με δημοσιογραφους

  11. H έγκριση από το FDA είναι FAKE NEWS, αφορά μια δημοσίευση των New York Times, που δεν επιβεβαιώνει το FDA.
    Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε έγκριση από το ΕΜΑ, που έχει δημοσιεύσει ποιες έρευνες εκκρεμούν για την έγκριση. Οι εκκρεμείς έρευνες αφορούν στην ασφάλεια των πρόσθετων στα εμβόλια, όπως τα νανοσωματίδια του εμβολίου της Pfizer που κάνει κουτάλια να κολλάνε στο δέρμα και οι γιατροί που γνωρίζουν τα πάντα δεν μπορούν να δώσουν απάντηση στο “Γιατί κολλάνε τα κουτάλια στο σημείο του εμβολιασμού; Είναι επικίνδυνο;”.
    Η έγκριση είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν πάρει μια “κανονική” έγκριση τώρα, το εμβόλιο θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα φαρμακεία και να ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙΤΕ από ιατρό.
    Αν αυτός που κάνει εμβόλιο πάθει κάτι τότε θα δικαιούται αποζημίωση από την φαρμακευτική ή τον ιατρό ή τον εργοδότη του ιατρού(δημόσιο).
    Η μόνη έγκριση που έχει δοθεί από τον FDA είναι “εκτάκτου ανάγκης για τρίτη δόση”.
    Πάντως είναι απίστευτο το πόσο άσχετοι είναι οι ιατροί στην Ελλάδα σε ιατρικά θέματα. Στα ΙΕΚ μαγειρικής σε 2 χρόνια μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για την νομοθεσία για το επάγγελμα σου από ότι σε 6 χρόνια ιατρικής και 4 χρόνια ειδικότητας. Το ίδιο και σε ΕΠΑΛ κατεύθυνσης οικονομίας-διοίκησης!!!
    Αλλά και στο ΤΕΙ που πήγα μου έμαθαν ότι φάρμακο ή ιατρικό μηχάνημα δεν μπορεί να πάρει έγκριση σε λιγότερο από 3 χρόνια, και ότι πρέπει να πληρώνεις ασφάλεια γιατί όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά και να τρέχεις και να μην φτάνεις στα δικαστήρια.

    1. Ήθελα να γράψω “οι ιατροί είναι άσχετοι σε νομικά θέματα” όχι “είναι άσχετοι σε ιατρικά θέματα”, αλλά οι καλοί ιατροί εργάζονται συνήθως στον ιδιωτικό τομέα γιατί το δημόσιο δεν τους αποζημιώνει τον κόπο και τον χρόνο που χρειάζονται για να μπορούν να παραμείνουν καλοί ιατροί.
      Πάντως στο Επικουρικό προσωπικό ελάχιστοι ιατροί κάνουν αίτηση για να εργαστούν στο δημόσιο, αλλά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες παραϊατρικό προσωπικό που θέλει να εργαστεί στο δημόσιο.
      Αν διώξουν τους ανεμβολίαστους ιατρούς, δύσκολα θα βρουν αντικαταστάτες και αν βρουν θα πρέπει να τους χρυσοπληρώσουν(το πιο πιθανόν).

  12. Όταν πήραν τα εμβόλια π.χ.20.000.000 δόσεις και τις μίζες και βλέπουν ότι τώρα έχουν καταναλώσει τα μισά και θα λήξουν που θα τα σπρώξουν στα παιδιά και στους εργαζόμενους. Άλλωστε ένα 30% δεν θα κάνει εμβόλιο γιατί απλά δεν τους έχει ανάγκη είναι αφεντικό του εαυτού του και ζεί με τρόπο που κανένας νόμος δεν τους πιάνει.

  13. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ..ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!ΣΥΝΤΟΜΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑΧΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΙΟ ..ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΕΣ!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!ΠΛΕΟΝ..ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ! ΛΙΝΟΥ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΩΛΟΓΟΙ..ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ!..

  14. Έτσι λένε τώρα; Ως προ ολίγου οι ίδιοι οι γειδικοί έλεγαν ότι τα παιδιά ούτε κολλάνε,ούτε, μεταδίδουν,ούτε αρρωσταίνουν από τον κορωνοϊό. Έχουν ειδικό ένζυμο στη μύτη που τα προστατεύει έλεγαν.Τώρα τα γύρισαν όλα; Πιστέψτε τους.

  15. αλογομουρα, σκασε. να τα μπηξεισ στα 5σου πεδια. Κ. ΣΤΑ εγγόνια σου παλιοφακλανα. πόσα πήρες τώρα για την αρπαχτή την γκεμπελικη.

    1. το video αυτό έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από όλα τα ειδησιογραφικά sites. Ευτυχώς αναδημοσιεύεται από λίγα ανεξάρτητα κανάλια στο youtube

  16. Πρέπει κάποια στιγμή όμως να μείνετε όλοι σε μια σταθερή άποψη.
    Μια έτσι μια γιουβέτσι μας τα κάνατε νααααααα.
    Αυτό δεν είναι πανδημία ρε παιδιά, ψυχολογικός πόλεμος είναι.

  17. Ολοι αυτοί που γυροφέρνουν τα ΜΜΕ είναι απαράδεκτοι, όπως απαράδεκτη είναι και η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία που έβγαλε ανακοίνωση-σύσταση προς τους παιδιάτρους να αποκρύπτουν τις (σοβαρές) παρενέργειες των εμβολίων στα παιδία και να τονίζουν μόνο τις συνέπειες του κορωνοιού!!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι παιδίατροι σοβαροί και τους έκραξαν δημοσίως!!!!!!!

  18. ΛΙΝΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΑΣΤΡΩΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ!
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΨΑΞΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ…

  19. Δεν ορρωδεί, προ ουδενός! Πολλοί μπαρμπέρηδες, για του κασίδη το κεφάλι! Υ.γ. Ανεση παντως που την εχει, η γεννημενη “Δολοφονισσα”!

  20. Δεστε την στην Πλατεια Συνταγματος…
    Παρτε ολοι απο ενα μπολι,και καρφωστετην παντου….
    Αυτο αξιζει σε τετοιους υπανθρωπους…
    Η μονη ελπιδα ειναι τα παιδια μας…
    ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ….
    Ο ΖΑΒΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟ…

  21. Όλες οι γουρούνες την ίδια μούρη έχουν με αυτή.

Comments are closed.