«Προνομιούχος η Ελλάδα που δεν “δίνει” τζιχαντιστές»!! Απίστευτες δηλώσεις Καιρίδη

Κοινοποίηση:
ΚΑΙΡΙΔΗΣ

«Υπάρχει παρακολούθηση στο διαδίκτυο».

Την…ικανοποίησή του που η Ελλάδα δεν έχει «δώσει» τζιχαντιστές εξέφρασε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Θυμίζουμε πως στον απόηχο της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή αλλά και των μεμονωμένων τρομοκρατικών ενεργειών από «μοναχικούς λύκους» που αυτοαποκαλούνται «τζιχαντιστές», η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των χωρών οι αρχές των οποίων βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό.

Ωστόσο ο αρμόδιος Υπουργός, σε δηλώσεις του στη δημόσια τηλεόραση, σύμφωνα με το ertnews, σημείωσε τα εξής:

«Επικρατεί μεγάλη ανησυχία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι οργανωμένο. Ωστόσο έχουμε αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά των μοναχικών λύκων που τρομάζουν.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Γαλλία, καθώς έχει τη μεγαλύτερη εβραϊκή και τη μεγαλύτερη μουσουλμανική και αραβόφωνη κοινότητα στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο προνόμιο που δεν έχει υπογραμμιστεί αρκούντως; είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δώσει κανέναν τζιχαντιστή. Αυτό δεν το λέω για να εφησυχάσουμε, αλλά απλά για να έχουμε την πλήρη εικόνα.

Εννοείται πως υπάρχει και μεγάλη εγρήγορση και παρακολούθηση στο διαδίκτυο.

Εκεί έχει δημιουργηθεί μια τοξικότητα, μια τζιχαντιστική ατμόσφαιρα, η οποία προβληματίζει πάρα πολύ συνολικά τις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας».

Σχετικά με το συμβάν με τον Σύρο που εισέβαλε στον Άγιο Παντελεήμονα φωνάζοντας «Αλαχού Ακμπάρ» ο Υπουργός επέμεινε:

«Είχαμε τα στοιχεία του. Και σε κάθε περίπτωση γίνονται οι καταγραφές. Είναι πολύ σημαντικό καταρχάς να φυλάς τα σύνορά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και νομίζω σ’ αυτό έχουμε πετύχει την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη. Γι’ αυτό άλλωστε και μας ακούνε σήμερα περισσότερο στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια. “Πως τα καταφέρατε εσείς εν μέσω αυτής της θύελλας να έχετε καλύτερη επίδοση από τους Ιταλούς, τους Κύπριους, τους Κροάτες”

Όσοι αντιδρούν στις δομές των μεταναστών θα πρέπει να καταλάβουν ότι η εναλλακτική είναι να τους έχουμε στο δρόμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η εναλλακτική να μην τους έχουμε πουθενά δεν παίζει ε ? Πιόνια και προδότες της κονόμας έχετε μαζέψει σε αυτό το τόπο όλα τα αζήτητα της υφηλίου.

  2. Καλα ρε παιδια δινετε ρεσιταλ ψυχοπαθειας! Μεσω ΕΣΥ πατε Δαφνι αλλα επειδη τυγχανετε φραγκατοι, μπορειτε να νοσηλευτειτε σε ευαγη ιδρυματα του εξωτερικου! Ετσι Κουλαρα?

  3. Να τους κρατάμε εκτός χώρας δεν παίζει ρε ανεκδιήγητε;

  4. Το εμετικό, σιχαμένο, παιδί των οθωμανών δεν βγάζει και το σκασμό καμμιά φορά, να μη μάς γυρίζει τα συκώτια κάθε τόσο. Δεν είμαστε όλοι αυτοκτονικοί να τους ανεχόμαστε…

  5. Το πάμπλουτο μουσουλμανικό Κατάρ δεν δέχεται μετανάστες. Και τους δέχεται η χρεοκοπημένη Ψωροκώσταινα του Κούλη, του Τσιπροζάεφ και του Ανδρουλάκη. Πανηγυρίζει ο Καιρίδης που δεν μας έχουν σφάξει ακόμα οι τζιχαντιστές αλλά δεν λέει κουβέντα που στον Άγιο Παντελεήμονα τρέμουν οι γυναίκες να βγουν βράδυ και ο τζιχαντιστής φώναζε Αλάχου Ακμπαρ στην Εκκλησία! Και πανηγυρίζουν που οι τζιχαντιστές που έφερε ο κούλης, ο καιρίδης και το λαθρομεταναστευτικό τόξο δεν έχουν σφάξει ακόμα κανέναν αλλά ας ρωτήσουν τη μητέρα της Μυρτώς, της Πολωνέζας στην Κω που την έσφαξε ο Μπαγκλαντεσιανός και τα παιδιά του αείμνηστου Καντάρη που τον σφάξανε οι Αφγανοί για μια κάμερα στον Άγιο Παντελεήμονα.

  6. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟ…ΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΟΥΛ

  7. Εδω στο ισραηλ που εχει την μοσαντ και δουλευαν κατω απο την μυτη τους και δεν το πηρανε χαμπαρι…εαν ειναι αποφασισμενη τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

  8. Έχεις μείνει πίσω ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    Ο άνθρωπος έχει 2 ΜΚΟ.
    Γιατί να δώσει jihadis αλλού κι αλλού?

    1. Ο καιρίδης;;; Δώσε κανένα link…
      Ή εννοείς τον μιζοκούλη;;;

  9. ΠΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ….ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ….
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΗ ΤΟΝ ΜΆΡΑΝΕ……
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ…..ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣΥΛΟ?????
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΝΑΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΕΊΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ???
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΘΑ ΠΕΣ ΜΑΣ????
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Θ Α ΜΑΣ ΣΦΣΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ……
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ…..ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ…

Comments are closed.