Προκλητικός Μπαχτσελί: «Ας μην υπολογίζουν στα Rafale – Ξέρουμε πώς να υπογράψουμε με αίμα άλλη μια νίκη»

Κοινοποίηση:
baxtseli

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι γνωστό πως αρέσκεται στην ακραία ρητορική, θέλοντας να «θρέψει» τον φανατισμό των ακραίων οπαδών του. Μάλιστα, κάποιες φορές όμως λειτουργεί και ως «λαγός» του προέδρου της Τουρκίας, οπότε τα λεγόμενά του έχουν μια κάποια σημασία.

Σήμερα Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε και πάλι στο στόχαστρο την Ελλάδα, απειλώντας εμμέσως να την «πνίξει στο αίμα», δείχνοντας παράλληλα και την ενόχληση που επικρατεί στην Άγκυρα από τις εξοπλιστικές και διπλωματικές κινήσεις της Αθήνας.

«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχώνευτο ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά με το γνωστό του «τακτ» ο Μπαχτεσλί.

«Το κράτος που αγκαλιάζει το PKK (σσ το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα) και το FETO (σσ την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν) πρέπει να σταματήσει αμέσως να δοκιμάζει την υπομονή μας. Το τέλος όσων υποδαυλίζουν τις διαμάχες στο Αιγαίο είναι η απογοήτευση. Το τέλος των σκληρών τους φιλοδοξιών είναι η ήττα», είπε με στόμφο ο ακροδεξιός ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

Και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί – σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιστότοπος της Sabah – πρόσθεσε, αναφερόμενος πάντα στην Ελλάδα: «Δεν πρέπει να βασίζονται πολύ στα πολεμικά αεροσκάφη Rafale που αγόρασαν από τη Γαλλία. Κανείς δεν πρέπει να μας κάνει επίδειξη δύναμης. Το Αιγαίο ή θα είναι θάλασσα ειρήνης ή το τουρκικό έθνος ξέρει πώς να υπογράψει άλλη μια νίκη με το αίμα και την ψυχή του. Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο δίκαιο της καλής γειτονίας όσο υπάρχει ακόμη χρόνος…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. αχ μπαχτσελακι μπαχτσελακι ξυλο που θα το φας .,..

    μεσα σε ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ τρυπες να μη τρυπας .,.,.,.

  2. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ , ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΖΗΣΕΤΕ.., ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ.

  3. Ο Σελτζουκος τουρκος Μπαχτσελί,ξεχνά τι πάθανε οι τουρκοι στη θάλασσα το γενάρη του 1913 που δεν ξαναβγήκαν στο αιγαίο.Του θυμίζω,Αβερωφ,Σπέτσαι,Υδρα,Ψαρά και τα δικά του Βarbaros,Turgut Reis,Mesudiye,Mecidiye που επαθαν ταράκουλο.Τα ξέχασε ο Μογγόλος?

  4. Γεροχούφταλο μπιχλετζί θα είσαι από τους πρώτους που τα ελληνικά Rafale θα του κάνουν την γεμάτη πίτουρα τηγανοκεφάλα θρύψαλα και θα σου τινάξουν τα μυαλά στον αέρα.

  5. Εμπρός λοιπόν υπογράψετε…Δεν ξέρω όμως αν θα υπογράψετε την νίκη η την καταδίκη σας…Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι από προηγούμενες δηλώσεις…Και από τέτοιες μας τα έχετε κάνει τσουρέκια…

  6. Κατάντησε γελοίο αυτό με την τουρκια, ανννττττεεεε ελάτε μαςζαλτσετε τα καρλιαγκουτσια τόσα χρόνια Αη ελάτε ευκαιρία είναι τώρα έτσι κιαλιος δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ευκαιρία να σφάξουμε και τους προδότες πολιτικούς και τους μουσαφιρεους που μας κουβαλούσαν, Αη στο διαλο σαβουρια

  7. Άλλος ένας ανόητος μογγόλος, με αρρωστημένα μυαλά. Ρε, μάθημα που σας χρειάζεται.

Comments are closed.