Προκλητικός Άδωνις: “Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι θα κάθονται το χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά”

Κοινοποίηση:
georgiadisadonis

Καταστροφικό για την ελληνική οικονομία θα είναι ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, όπως επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική Οικονομία τρομοκρατώντας τον κόσμο. Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι «Αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί».

Ο υπουργός ανέφερε ότι με τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα Lockdown. Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος», ήταν τα λόγια του.

«Τώρα είμαστε μόνοι μας, τα πράγματα είναι διαφορετικά»

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι τους πρώτους μήνες της πανδημίας, η χώρα μας μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Από την πλευρά του μίλησε και εκείνος για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν νέο κλείσιμο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ο Άδωνις, αν ζούσε στην αρχαία Ελλάδα, που τόσο δείχνει να εκτιμάει, θα ήταν περιγελως με τόσες κολοτουμπες στο βιογραφικό του

  2. ΑΝΤΕ σαλτα και γΑμΗσΟυ μωρη ΡΟΥφοΚαυΛΕΤΑ…που μας εκλεισες ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ και μας ΧΡΕΩΣΕΣ και απο πανω ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ…ΚΙ ΑΦΟΥ ειναι κονδυλια της ΕU..γιατι τα ΜΙΣΑ τα ΘΕΣ ΠΙΣΩ ρε μαρτυριαρη κερατα ? ΤΟ ΜΑΙΟ για τις ”ΚΛΕΙΣΤΕΣ” επιχειρησεις…τον εκανες ΓΑΡΓΑΡΑ…ε ΚΟΝΤΕ ? ( ΠΟΥ ν ΠΝΙΓΕΙΣ ). ΕΣΥ ομως τη ΠΗΡΕΣ τη ΜΙΣΘΟΥΡΑ και τις ΜΙΖΕΣ..Ε ΒΡΩΜΟΠΑΝΟ τα πηρες !!!.Μη βρεθεις στο δρομο μου…ΚΩΛΟΠΑΝΟ !!! ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΣ !!!

  3. Σωπα ρε. Εδώ καταργήσανε προγράμματα για να πάρουν πίσω το επίδομα. Εδώ κατάργησαν αναγκαίους μηχανισμούς για να καούν όλα.

  4. Λεφτά θα έχει ρε χαπατο μόνο για τους ανεμβολιαστους αλλοδαπούς που δηλώνουν αρνητές και βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομενα ο Μηταράκης τους κάνει πλάτες ? Εμβολιαστικα αλλά μετά απ’ αυτά που βλέπω πολύ αμφιβάλλω για την σκοπιμότητα και το δι αυτά της ανούσιας μου

  5. να δουμε γιατι καποτε ειχαμε και δεκεμβρανα , να δουμε πωτε, θα μπει μεσα ο λαος και να αρχεισει να σφαζει , το κεφαλι τελευταιο .

  6. Χαχαχα, νομίζεις ότι θα βγεις αλώβητος με αυτά που λες.
    😑 Για να δούμε στο τέλος τι δικαιολογία θα βρεις να πεις στους ανθρώπους

  7. ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ… ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ…
    “ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ….. ”
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΕ….. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΔΩΝΗ;;;;;;;

  8. 70 δις;;;;; Τα φάγατε Άδωνη μαζί με τα αφεντικά των καναλιών;;;
    Δώσατε και κάτι ψίχουλα στους ντόπιους ιθαγενείς και τώρα απειλείτε;;; Θα έρθουν και κρεμάλες. Nα είσαι σίγουρος. Δεν μπορείτε να απειλείτε και από πάνω όταν τα ρημάξατε όλα 1,5 χρόνο τώρα.

  9. Οπως δωσατε λεφτα ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ λογους περσι, ετσι θα δωστε και φετος.

  10. Εσύ μαλάκα όμως κάθεσαι τα παίρνεις!

  11. 😠 Έχεις όρεξη να τα ακούσεις ή είναι η ιδέα μου;

  12. Μια χαρά τα λέει.Ωρα να δουλέψουμε να πάρει τα πάνω της η οικομομία. Καλά έκαναν και βοήθησαν τους πληγέντες, αλλά όλά πρέπει να έχουν ένα τέλος. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι κσποιους τους βόλεψε και τους βολεύει αυτή η κατάσταση με την πανδημία;

  13. ποια λεφτά ρε σίχαμα, εσύ
    κουνάς το δαχτυλάκι που μόνιμα κάθεσαι κωλοπλασιέ και τρως τα δικά μας λεφτά!
    μωρή ξευτίλα πόσος κόσμος ενω ήταν να πάρει τα λεφτα απο τα κλεισίματα την τελευταία στιγμή βρίσκατε κολλήματα και τους πέταγε εκτος το σύστημα και δεν έπαιρναν τίποτα

  14. ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ…. ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ…. ΤΑ LOCKDOWN ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ…. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΖΕΙΣ. ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΘΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ…. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ Σ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ…. ΟΕΧΘΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…. ΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ

  15. Μιά ζωή προκλητικός. Θυμάστε πώς ΩΡΥΕΤΟ όταν διαφήμιζε ένα αριστούργημα βιβλίο πού αποδεικνυε πέραν κάθε αμφιβολίας ότι δεν υπήρξε ολοκαύτωμα των Εβραίων από τούς Ναζι ;

  16. Τσάμπα λεφτά θα παίρνουν οι Ρομά και τα ΠΕΠ ,θα γεννοβολανε σαν τα κουνέλια και θα λιαζονται όλη μερα και ο Έλληνας θα πεθάνει από την πείνα γιατί τον γ@μησ@τε στην ακρίβεια και στη φορολογια και γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα για αυτούς.
    Τι θα γίνει με όλα αυτά τα ΠΕΠ, δεν μεταδίδουν τον ιό αυτοί;;;;Τι θα γίνει, απαντήστε.
    Όταν θα μπολιασατε αυτους θα μπολιαστουμε και εμείς.
    Πάρτε τους ειδικούς και πάτε στους καταυλισμούς σιγά σιγά και στις δομές αλλά να προσέξετε πως θα τους το πείτε γιατί πολλά ακούγονται τελευταία 🤕

  17. Τι νούμερο βαφή χρησιμοποιεί στα μαλλιά; ρωτάει μια θεία μου, γεροντοκόρη

  18. Δικαίως ο Άδωνης είναι από τους πιο μνημονιακούς ,συνεπέστατος στις εντολές της Μέρκελ, υπάκουος στις επιθυμίες του Μητσοτάκη πολιτικός γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι θα ήταν αν δεν ήταν στο κυβερνητικό και αντιλαϊκό σχήμα του Μητσοτάκη. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Β.Ε όπως όλοι μας.Και δεν το θέλει.

  19. Άδωνι (κρίμα το όνομα) και εσείς κάνετε λάθος ότι θα συνεχίσετε να κυβερνάτε και να πληρώνεστε ενώ τα κόμματα σας χρωστούν ένα σκασμό λεφτά!
    Λεφτά που αν τα δίνατε θα γινόταν αρκετές ΜΕΘ.

    Μιλούν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν μόνο την πολιτική “ευθύνη”, παραδίδουν μεγαλύτερό χρέος απ’ότι παρέλαβαν και όχι μόνο πληρώνονται αλλά περνούν σύνταξη για τις ζημιές που κάναν στην χώρα!!!!

    Ξέρετε ότι καταστρέψατε την Ίδη προβληματική οικονομία της χώρας και θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο στους ανέμβολιαστους!!!
    Οπότε εκβιάζεται τον κόσμο και ή θα πιάσει και θα σας αφήσουν στην εξουσία ή αν δεν πιάσει θα λέτε ότι για την καταστροφή φταίνε οι ανέμβολιαστοι ώστε να διχασετε τον κόσμο και να την βγάλετε λάδι!!!
    Μάλλον θέλετε να δείτε πότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος!
    Ενοια σας και δεν θα αργήσει πολύ να γίνει και αυτό!!!

  20. αυτος ομως καθεται ολο το χρονο και παιρνει λεφτα και μαλιστα οχι πενταροδεκαρες, αλλά χοντρα λεφτα. ας ειναι καλα οι ψηφοφοροι του κουλη και οι δικοι του.

  21. Αυτός που ξινεται και τον πληρώνουμε εμείς;φύγετε τωωωρα ..

  22. του έχουν τάξει υπουργείο στην επόμενη συγκυβέρνηση είτε εκλεγεί είτε όχι, δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτός έγινε προοδευτικότερος των προοδευτικών και χάνει τους ψηφοφόρους του, τους κάνει πάσα στο φιλαράκι με τους τραπεζικους λογαριασμους στη γερμανία Βελόπουλο. Να αποσυρθεί από την πολιτική χλωμό, χωρίς μεγαλείο πολιτικού δεν μπορεί αυτός, είναι της σφαλιάρας χωρίς λεζαντα τιτλο. Άρα κάτι μεγαλειώδες του έχουν τάξει.

  23. Εσύ κάθεσαι μια ζωή και σε πληρώνουμε βρε αλήτη.
    Κοιτάξουμε λίγο στον καθρέφτη.
    Εμετό θα κάνεις.

  24. εγώ σε πληρώνω μ@λ@κα κάθε μήνα 220 το μήνα τον ΕΦΚΑ! Θα σας τα κόψω όλα! Αληταριά!

  25. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ??? ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

  26. Λεφτά υπάρχουν μόνο για το καταχρεοκοπημένο κόμμα της ΝΔ και τους υποτακτικούς του. Οι υπόλοιποι μόνο θα πληρώνουν.

Comments are closed.