Προκαλούν οι Πακιστανοί: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τιμωρηθεί αυτός που έβρισε τον Μωάμεθ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δεν θα σταματήσει τις κινητοποιήσεις τους οι Πακιστανοί «πρόσφυγες» στην Ελλάδα, εάν δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Έλληνας που έβρισε τον προφήτη τους Μωάμεθ.

Στην Ελλάδα του 2019 όλα αυτά.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Επική ρίξτε τον Σόρος επιγοντως μας τελειώνει με τους λάθρο με τους ελληνεςμκο προδωτες και τους. Πολιτικούς είναι δις τα ευρώ λευτεριά στον πάτερ Κλεομένη ερχομαστε

  2. Καμία δουλειά δεν έχουν στην χώρα μας οι Πακιστανοί λαθροπίθηκοι και ο εδώ και χρόνια καταζητούμενος από την Ιντερπόλ για εμπόριο και διακίνηση ανθρώπων ο Τζαβέντ Ασλάμ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

  3. βγάλαν γλώσσα τα μουσουλμανια , αλλα δεν φταίνε αυτα , εμεις που τους το επιτρέψαμε , οπου βλέπεται μουσουλμανο , φανάρια , λαϊκές κλπ μην αγοράζεται τίποτα , να ξεκουμπιστουν να φύγουν

    1. Δεν τους νοιαζει αν θα αγορασεις κατι η οχι…. αυτοι ολοι παιρνουν ενα σωρο επιδοματα που εσυ και εγω δεν τα δικαιουμαστε για απλα ειμαστε….Ελληνες

  4. Εχει ψηφισει ολο το συνταγματικο τοξο,(τρομαρα του),τον αντιρατσιστικο νομο,μονον για τους λαθρο.Οσοι καταφερονται εναντιον των Ελληνων,δεν πειραζει.Ετσι λοιπον καλυπτονται & οι κατηδες,δηθεν δικαστες & ριχνουν ποινες μονον στους Ελληνες,αν στραβοκυταξουν λαθρομεταναστη.Στους δικαστες πρωτα ο λογος για αντιδραση.Να πιεσουν να αλλαξη ο αντιρατσιστικος,προς οφελος των οικοδεσποτων Ελληνων.Δεν θα φερνω ξενους στο σπιτι μου να μας γ……ε & να μας δερνουν.Κυριοι δικαστες ειστε υπευθυνοι για τα χαλια μας.

    1. Ο Σαμαρας εφτιαξε τον αντιρατσιστικο και τωρα μιλαει για λαθρομεταναστες..

    2. Όλο το Πολιτικό και Δικαστικό Σύστημα θα Είναι Υπεύθυνο, για Ότι Συμβεί στη Χώρα, από την ΑΝΟΧΗ στους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, με τον Ξεσηκωμό των ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Σε Ένα Σοβαρό Κράτος, το 90% θα Είχαν Ήδη Απελαθεί. Όμως η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. Οι Περισσότεροι από αυτούς Είναι ΧΩΡΙΣ Έγγραφα, Δηλώνουν Ότι Όνομα Θέλουν.Ότι Ημερομηνία Γέννησης Θέλουν και η Αστυνομία ΔΕΝ Πραγματοποιεί Κανένα Έλεγχο και Ταυτοποίηση.

      Όταν, για παράδειγμα, Όσοι Έρχονται στην Ελλάδα, οι Περισσότεροι Έχουν Χιλιάδες Καταδίκες στη Χώρα τους για ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΔΕΝ Δίνουν τα Πραγματικά τους Στοιχεία, Φοβούμενοι Ακριβώς το Ενδεχόμενο της ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ Στοιχείων με τις ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ Αρχές και τον ΚΙΝΔΥΝΟ της ΆΜΕΣΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ και ΈΚΔΟΣΗΣ στο Πακιστάν για να Εκτίσουν τις Ποινές που τους Έχουν Επιβληθεί. Και το Ίδιο Συμβαίνει με Όλους τους Μουσουλμάνους που Έρχονται στην Ελλάδα.

      Για να Καταλάβετε το Έγκλημα που Συντελείται στην Ελλάδα, σε Καμία ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ θα Συναντήσεις Οποιοδήποτε Πολίτη, ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ) ο Οποίος να Έχει Δηλώσει ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

      Σε Διάφορους Ελέγχους που Γίνονται, Οταν Καλείται η Αστυνομία να Παρέμβει, και Προσαγάγουν Κάποιο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ στο Αστυνομικό Τμήμα, του Ζητούν τα Στοιχεία της Ταυτότητάς του, και Γίνεται Διασταύρωση Στοιχείων, με τις Αρμόδιες Αρχές της Χώρας στην Οποία Δηλώνει Ιθαγενής. Αν τα Στοιχεία Είναι ΑΝΑΛΗΘΗ ή η Χώρα Απαντήσει Ότι ΔΕΝ Υπάρχει Πολίτης με τα Στοιχεία Αυτά, ΤΟΤΕ Προσάπτεται η Κατηγορία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ να Εκτίσει την Ποινή του, και στη Συνέχεια ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ από την Ευρωπαική Χώρα.

      Δηλαδή, ΔΕΝ Αφήνεται να Κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στην Κοινωνία, και να Συνεχίζει να Δημιουργεί Προβλήματα στην Τοπική Κοινωνία.

      Και οι Περισσότεροι από Αυτούς που Έρχονται στην Ευρώπη, Ασχολούνται με το Εμπόριο Ναρκωτικών, Λαθρεμπόριο Τσιγάρων και την Πορνεία. Δηλαδή, με Αυτά που Θεωρούνται ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Πως Λοιπόν, Είναι Δυνατόν Αυτοί οι Άνθρωποι να Ενσωματωθούν και να Γίνουν Αποδεκτοί από τις Τοπικές Κοινωνίες, Όπως Ισχυρίζεται και η Σημερινή Κυβερνηση της ΝΔ;

      Έχει το Θράσος η Κυρία Μπακογιάννη, να Λέει σε Μία Συνέντευξή της, Ότι οι Λαθρο-Μετανάστες ΠΡΕΠΕΙ να Γίνουν Αποδεκτοί από τις Τοπικές Κοινωνίες στην Ελλάδα, και Αυτοί οι Άνθρωποι να Βρουν Δουλειά. Και τι θα Γίνουν Κυρία Μπακογιάννη οι ΈΛΛΗΝΕΣ; Θα Αναγκάσετε τους Έλληνες να Μεταναστεύσουν, για να Μετατρέψετε την Ελλάδα σε Μία Ισλαμική Χώρα; Μα ΔΕΝ Καταλαβαίνετε, Ότι Ακόμη και Αυτό να Γίνει, και η Ελλάδα Μετατραπεί σε ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ, η ΕΛΛΑΔΑ θα ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ;

      Και Ποιος σας Είπε Κυρία Μπακογιάννη, Ότι οι ΈΛΛΗΝΕΣ θα Επιτρέψουν την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ σε Μία ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ; ΔΕΝ Έχετε Δει Τίποτε Ακόμη Κυρία Μπακογιάννη. Αυτό το ΈΓΚΛΗΜΑ που Κάνετε και Εσείς ως ΝΔ, Συνεχίζοντας την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, θα το Βρείτε Μπροστά σας Κυρία Μπακογιάννη.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. εσυ ομως ΝΔ ψηφισες…αρα μουτζωσε πρωτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη και μετα σχολιασε….

  5. Αντε στα τσακιδια ρε κοπροσκυλα που εχετε το θρασος να απειλητε κιολας!!!!!!!! Ξεκουμπιστητε απο την χωρα κακοποια στοιχεια, που κουβαληθηκατε με το ετσι θελω, βρομιαρηδες!!!!!!!! Αμεση απελαση σε ολους τους παρανομους λαθροεισβολεις!!!!!!!!!

  6. Να μαθεισ να ψηφηζεισ ζοντοβολο νεοελληναρα!!!!!!!!!!

  7. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  8. ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ!!! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

  9. Όπου πακιστανός και ο ελληνοφοβικός ανθέλληνας Κωνσταντίνου δίπλα…. Ο φονιάς των 5 ψυχών της Μαρφίν κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος σε αυτό το μπουρδέλο κράτος… Ο άλλος ο Πάκις ΄που τους ξεσηκώνει επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος αν και πρόκειται για μαφιόζο λαθροδιακινητή …

  10. Άμεση απέλαση όλων των πρωτόζωων αυτών με πρώτα τα ανθελληνικά και ελληνοφοβικά σκουλήκια, κάτι Κωνσταντίνου, Δημητράδες κλπ.

  11. Τι θελετε ρε λαθραιοι συνοριοπηδηχτες?
    βρισκετε και τα κανετε πιθηκοι αφου σας ανεχονται και δεν σας πετανε εξω με τις κλωτσιες!

  12. ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΜΠΙΡΑΛΛΑΧ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΥΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΑΧ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ…ΓΑΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ-ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟΣ-ΚΚΚΕΝΑΖΙ-ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΛΟΑΤΚΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

    1. Βαζεις και τον εαυτο σου μεσα στην μαυρη λιστα βλεπω,τι ψυχανωμαλος εισαι και εσυ χαχαχαχα

  13. …..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!….ΚΑΙ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ!!!….ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!…ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ….ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!…ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΗ!!!….

    1. Σιγα ρε Τσακ νωρρις, στην γραμμη μαζινο κατοικεις;

  14. Αυτός ο κωλος της μαϊμούς της ανταρ CIA πρώτη μούρη. Παρτουζες κάνει; δεν μπορώ να καταλάβω. Το σουργελο

  15. ΜΟΑΜΕΤΙΣ (ΟΠΩΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΙΔΙΟ (VULVA) ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
    https://www.google.com/search?q=vulva+kaaba&rlz=1C9BKJA_enGR748GR748&hl=en-US&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiWzMjXhqjmAhXkolwKHV80DkkQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=1024&bih=659

    ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΜΑΤΡΙΑ
    http://www.pateo.nl/HTML/EN/PateoPedia/Methods/Ellinika_Gematria_Calculator.htm

    ΜΟΑΜΕΤΙΣ

    40+70+1+40+5+300+10+200= 666

    ΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 666 ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

  16. Μία βόμβα ΝΑΠΑΛΜ-Β γιά νά εξαφανιστούν αυτά τά αποβράσματα τά απόβλητα.Στό Πακιστάν
    ήταν παρίες,τά κατακάθια τής κοινωνιας γιά αυτό τούς έστειλαν πεσκέσι στήν Ελλάδα.Εδώ ίδρυ-
    σαν Κοινότητα.Πώς έγινε αυτό τό πολιτικό έγκλημα;Ανθέλληνες πολιτικοί όπως τό κάθαρμα ο
    Τσίπρας τούς τό επέτρεψαν γιά νά τούς έχουν ψηφοφόρους.Τό ίδιο κάνουν καί μέ τουρκόγυφτους.Ελληνες προδότες πολιτικοί.
    Γιάννης Λάκων

  17. Να απελασετε πρωτα τον αλητη πρακτορα κωνσταντινου και μετα τα πιθηκια μηπως και ξεβρωμισει ο τοπος απο τα βοθρολυματα.

  18. Να πέσει η κυβέρνηση….που κατάντησε πέμπτη φάλαγγα….σύμμαχος της καταστροφής της Ελλάδας και των Ελλήνων….να πέσει η κυβέρνηση…..κι έπειτα…. σκέφτομαι…μα… ποιος να την ρίξει… χωρίς ομόνοια… χωρίς ομοψυχία….τα συμφέροντα βλέπετε είναι διαφορετικά για τον κάθε έναν μας…. τελικά είμαστε πράγματι άξιοι της τύχης μας. Νροπη των προγόνων μας… γιατί δεν πράττουμε το καθήκον μας ως άνθρωποι και ως Έλληνες…..

  19. Ξεχνάμε τί έκαναν αυτοί με τις καταστροφές σε εκκλησίες, εκκλησάκια, μνήματα, Σταυρό και άλλα θρησκευτικά μας σύμβολα.Αυτοι οι βανδαλισμοί δεν ήταν εξύβριση της δικιάς μας θρησκείας και βλασφημιες έναντι του Κυρίου μας;Ο Μωάμεθ για εμάς ήταν ένας πλανεμενος ψευτοπροφητης που στο κάτω κάτω,όλα αυτά που έλεγε ήταν με βάση την Παλαιά διαθήκη, όπως και οι περισσότερες θρησκείες, και ανέφερε πως ο Χριστός μας ήταν προφήτης που στην πραγματικότητα στο πρόσωπο Του έγιναν πραγματικότητα όλες οι προφητείες της παλαιάς διαθήκης.Ας σεβαστούν όλοι αυτοί πρώτα που έρχονται με το έτσι θέλω στην χώρα μας, εμάς,τη θρησκεία μας, τους νόμους μας.Καταπατητες του έθνους μας.

  20. Αγαπητέ Στέφανε,

    Και Μόνο από το Γεγονός Ότι Βλέπουμε τη Σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, Αυτό Λέει Πολλά. Η Εικόνα, Παιδιά, Μιλάει από Μόνη της, τι να Λέμε Τώρα.

    Σε Καμία Ευρωπαική Χώρα ΔΕΝ Συναντάς Κάτι Αντίστοιχο. Στην Ιταλία ΔΕΝ Έχει Πακιστανούς, σε Σημείο να Έχουν Δημιουργήσει Πακιστανική Κοινότητα και Οργάνωση Όπως στην Ελλάδα, Είχε Πολλούς Αφρικανούς, Νιγηριανούς, Μαροκινούς, για παράδειγμα, που Δημιουργούσαν Τεράστια Προβλήματα σε Όλες τις Τοπικές Κοινωνίες. Όμως Ποτέ Όλοι Αυτοί, ΔΕΝ Είχαν Τέτοια Οργάνωση, Ούτε να Υποστηρίζονται από Κάποιο ΙΤΑΛΙΚΟ Κόμμα.

    Ανεξαρτήτως της Κυβέρνησης στην Ιταλία, Κεντρο-Δεξιά, Κεντρο-Αριστερά, ΔΕΝ Έχει Σημασία, Όποτε Δημιουργούν Κάποιο Πρόβλημα, η Αστυνομία ( Carabinieri ) Παρεμβαίνει σε Κλάσματα Δευτερολέπτου, τους Συλλαμβάνει, τους Οδηγεί στο Αυτόφωρο και στον Εισαγγελέα και ΑΜΕΣΩΣ Απελαύνονται, το Αντίθετο Ακριβώς από Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα.

    Ακόμη και να Υπήρχε Νιγηριανή ή Μαροκινή Οργανωμένη Κοινότητα στην Ιταλία, και να Έβγαινε Ανακοίνωση Ότι θα Τιμωρηθεί Ένας Ιταλός που θα Έβριζε το Μωάμεθ, Αμέσως θα Είχαν Απελαθεί από τη Χώρα. Αφήστε που ΔΕΝ Υπάρχει Περίπτωση να Προβεί Ιταλός σε Τέτοια Ενέργεια, και ο Έλληνας που το Έκανε, Είναι Διότι τον Έκλεψαν, τον Έδειραν και Πάνω στην Αγανάκτηση και στο Θυμό του Έβρισε και το Μωάμεθ.

    Και ΔΕΝ θα Προβούσε ο Ιταλός σε Μία Τέτοια Ενέργεια, Διότι στην Ιταλία ΔΕΝ Υπάρχουν τα Καθημερινά Περιστατικά Βίας που Διαβάζουμε στην Ελλάδα με τους Λαθρο-Μετανάστες, Οπότε Είναι Λογικό και Επόμενο οι ΈΛΛΗΝΕΣ να Έχουν Αγανακτήσει με Αυτήν την Κατάσταση και να Έχουν Φθάσει στα Όριά τους.

    Αν Υπήρχε στην Ιταλία, η ΑΝΟΧΗ και ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των Μεταναστών ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, να Ειστε Βέβαιοι Ότι και οι Ιταλοί θα Αντιδρούσαν Όπως Ακριβώς στην Συγκεκριμένη Περίπτωση με τον ΈΛΛΗΝΑ που Έβρισε το Μωάμεθ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  21. Να πατε στα τσακιδια σκατοπακια !
    Ονειρευομαι τη μερα που θα σας απελασουμε ολους !

    Αι στο διαολο

  22. Ο Μωάμεθ ήταν πουστης και πουτανας παιδί!

  23. ΡΕ ΕΔΩ ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟ ΒΡΟΠΟΔΑΡΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΟΧΙ ΕΔΩ !!

  24. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ παιδεραστές, μαΊμούδες, ποιος σας είπε να έρθετε στην Ελλάδα? Έτσι εμείς γαμάμε. Σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει να πάει από εκεί που γεννήθηκε. Αντε γαμηθείτε που έχετε και απαιτήσεις καριόληδες.

  25. Μπορεί να μην συμφωνώ με το να βρίζουν τον Μωάμεθ (ήταν Έλληνας, Χριστιανός μεν προσήλυτος, πιστός στην αρχαία Ελληνική εθνική θρησκεία δε), όμως υπάρχει η ελευθερία του λόγου, που προστατεύεται από το Σύνταγμα! Άρα οι λεγάμενοι ζητούν να καταλύσουν το Σύνταγμα! Άντε βρε λεβεντόπαιδα δικαστές και εισαγγελείς, δεν βαρεθήκατε να κοιμάστε;

  26. Αν δεν σας αρέσει ρε πιθικια η χωρα μου να πατε στο διαλο που τον προσκυνατε κι ολας

  27. Στα @@μας για τον πίθηκο, άμεση απελαση σε όλους τους βρωμιαριδες λαθρομουλσουμανους.

    1. μας δουλεύουν παίδες σε οποίο άλω κράτος να ταν ξύλο και απέλαση εδώ το κράτος το δικό μας γαμ@ετε μαζί με τούς συριζεοπασοκουσ

  28. Τον βριζω και εγω ρε βρωμιαρηδες και ελατε οσοι θελετε να μου κλασετε τα μπαλακια

Comments are closed.