20/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Προκαλούν ΔΕΟΣ οι Ρουμάνοι πυροσβέστες με την απόλυτη προσήλωσή τους και τον επαγγελματισμό τους

Κοινοποίηση:
9455260dbd66b493b036258abceb1ded_L

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ανάρτηση σχετικά με τους Ρουμάνους πυροσβέστες που βρέθηκαν στην Ελλάδα έπειτα από την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, ώστε να βοηθήσουν στη μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση: «Έστησαν ανεξάρτητο στρατηγείο (το έχτισαν σε μια νύχτα) με τροφοδοσία και επιμελητεία, σήκωσαν drones, χαρτογράφησαν τα ρυάκια και τους δασικούς δρόμους, υπολόγισαν τον άνεμο και έβαλαν μέσα σενάρια εξάπλωσης της φωτιάς, φοράνε στολές με ενδοεπικοινωνια ενώ η αστυνομία μας έχει ασύρματους της συμφορας, ξεδίπλωσαν μάνικες 60μετρες και παίρνουν νερό από τα άπειρα ρυάκια και από τοπικές δεξαμενές νερού, τις κάλυψαν με ειδικά προστατευτικά σε όποια σημεία περνούσαν από δρόμο ώστε να μην επηρεάζουν τα αυτοκίνητα και να μην επηρεάζονται από αυτά, ξανασηκωσαν drones και καθοδήγησαν τους ντόπιους και τους δασοπυροσβεστες ώστε να περάσουν από τα καλύτερα σημεία για να κάνουν διανοίξεις με μπουλντόζες, στήνουν γεφυράκια και είναι οργανωμένοι και πειθαρχημένοι σαν τα μυρμήγκια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είδα ένα βίντεο όπου επιχειρούν οι Ρουμάνοι.Δεν υπάρχει αυτό!Με οργάνωση με σοβαρά μέσα κλπ κι οι δικοί μας πυροσβέστες με τα λαστιχακια… Δεν είμαστε χώρα εμείς.Αχρηστοι!

  2. ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Η΄ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΟ;
    ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ TOYΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ;

  3. Respect. Να πάμε και εμεις για εκπαίδευση ρε παιδιά. Αυτά για Ελλάδα ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία

  4. ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ
    ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

    ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΛΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ .

    ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ…..

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ….ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΧΘΕΣ…

    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ …!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 102 ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΛΟΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΡΟΔΑΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

  6. Τι να τους κάνουμε, ορέ, τους Ρουμάνους πυροσβέστες; Εμείς έχουμε τον Κούλη και τον Χαρδαλιά!
    Αν κατουρήσουν και οι δύο μαζί, σβήνουν όλες τις πυρκαγιές!

Comments are closed.