Προκαλεί ο Μπιμπίλας: Παραμύθια της Χαλιμάς ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα

Κοινοποίηση:
spiros-bibilas-750x375

Μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ετερόφυλοι άνθρωποι αποφασίζουν για το τί θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι. Δεν έχουν το δικαίωμα», δήλωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας στον Status 107,7 σχολιάζοντας το νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο και την τεκνοθεσία.

«Το δικό μας κόμμα είναι υπέρ της τεκνοθεσίας και υπέρ της παρένθετης μητέρας με όρους βέβαια. Σε μια δημοκρατία όλοι πρέπει να είναι ισότιμοι. Είναι λίγο περίεργο αυτό που συμβαίνει. Θα αποφασίσουν κάποιοι για κάποιους άλλους ενώ τα δικαιώματα όλων των δημοκρατικών πολιτών θα έπρεπε να είναι τα ίδια;», τόνισε ο κ. Μπιμπίλας και συνέχισε λέγοντας ότι «έτσι όπως πάει να περάσει το νομοσχέδιο θα υπάρχουν πάλι διακρίσεις. Γιατί αν απαγορευτεί η παρένθετη μητέρα σε δύο άνδρες στις δυο γυναίκες πολύ εύκολα θα γίνεται».

Ερωτηθείς αν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας ο κ. Μπιμπίλας είπε πως «και να μην είναι έτοιμη, να γίνει. Ευρωπαϊκό κράτος είμαστε. Επειδή κάποιοι έχουν τόσο συντηρητικά και ρατσιστικά μυαλά, θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να μην πάει μπροστά;».

«Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Είναι πρότυπο οι γονείς, αλλά πείτε μου πόσα εκατομμύρια παιδιά μεγαλώνουν μόνο με την μητέρα ή μόνο με τον πατέρα ή καβγαδίζουν όλη μέρα. Αυτό είναι πολύ παραμυθάκι. Όλα αυτά τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους για πολλούς λόγους, αυτούς γιατί δεν τους εξετάζουμε;», κατέληξε ο βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Εχετε λυσσάξει γαμώ την τρέλα μου…Με το στανιό να κάνετε το μαύρο άσπρο…Ελεος πια…Παραμύθι αυτό που ορίζει η φύση από την απαρχή της ζωής στην γη;

  2. Αυτός αντιπροσωπεύει όλους τους ανώμαλους

    [Παιδεραστες, πολιτικοποντικους,προδότες,νεοταξιτες φωτισμένους με μαύρο φως ,αντιχριστους.] Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω
    Να τον χαίρεστε

  3. Απαγορεύεται δια ροπάλου η υιοθεσία παιδιού από έναν μόνο ενήλικα και συζητάμε για υιοθεσία από 2 πουστολεσβίες;! Πάτα το Πούτιν 41 φορές. Χίο πάλι μας έστησες χθες και φάγαμε τον κλαψαμπελη στη μαπα. Κάνε ρε παλικάρι μου μόνος σου ένα σχολιασμό επικαιρότητας 2 φορές τη βδομάδα από 15 λεπτα, στο διάλειμα όταν πίνεις τον καφέ σου, να παίρνουμε κι εμείς τη δοση μας..

  4. 1ον: Κοντός/ή (δεν ξέρω τι από τα δύο)
    2ον: Βουλευτής (ο/η δεν ξέρω τι από τα δύο)
    3ον και χειρότερο: (Φ)ΟΥΣΤΗΣ/ΡΑ (τι από τα δύο δεν ξέρω)
    Ζήτω η δημοκρατία σας….κοπρόσκυλα.

  5. το παιδι ρε αρχιμακακα μπιμπιλοαρπαχτρα απο το σωμα της μανας βγαινει οπως και τα κουταβια οταν γεννηθουν στην αγγαλια της μανα πανε τωρα εσεις ειστε τοσο ανωμαλοι παραπανω απο τα ανωμαλα ρηματα κλειστε τουλαχιστον τον οχετο σας και εσυ ρε βλημα απο γυναικα βγηκες δεν επεσες απο τον ουρανο εσεις οι ανωμαλοι μεταξυ σας μπορειτε να κανετε παιδια????????????????????????????????????? οχι βεβαια δεν σας φταινε για τις ανωμαλιες σας τα παιδακια να γινουν χειροτερες αδελφες απο εσας θα παμε κοντρα στην φυση και το πρωπατορικο αμαρτημα παλι αντρας με γυναικα εγινε (οχι βεβαια τα μηλα) αστε λοιπον τις θεωριες της ανωμαλης ζωης σας και τις ανωμαλες βλεψεις σας παρακαλω μην κοπει ευχαριστω

  6. Τί μας λες ρε ηλίθιε, ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο Θεός που μας δημιούργησε; Προτιμότερη και η χειρότερη οικογένεια από τους πούστηδες σε ρόλο γονέων.

  7. Η λογική της “παρένθετης μητέρας” εμένα μου φαίνεται σαν νομιμοποίηση “αγοροπωλησίας” βρεφών και κατ’ επέκτασιν και ανθρώπων δηλ. οι άνθρωποι έγιναν ένα αγαθό όπως π.χ. το αυτοκίνητο και αρκεί να συνάψεις μια συμφωνία με τον παραγωγό για να αποκτήσεις ένα.
    Μια κοινωνία που ευτελίζει τις ανθρώπινες αξίες , οι οποίες είναι και τα θεμέλιά της, και τον άνθρωπο ως όν, δεν μπορεί παρά να εκφυλίζεται και σύντομα θα καταστραφεί.

  8. Ενας δεν σε ρωτησε μωρη λουγκρα που κελαηδας τα παιδακια απο τα ιδρυματα δεν εχουν δικαιωματα στην ζωη; Θα τα παιρνει ο καθενας διεστραμμενος απο κει μεσα επειδη εσεις θελετε να το παιζετε οικογενεια; Και οσο για τις παρενθετες με νομικα τερτιπια θα το κατακτησετε και αυτο. Οι νομοι του θεου ομως θα πεσουν στα κεφαλια σας κανενας απο εσας δεν θα ευτυχησει. Ολοι ειστε του γιατρου.

  9. Ρε την πουστρα μιλησε κι αυτη. Κανα ψηφαλακι ? Τοσες πολλες γινατε ? Να δω που θα κρυφτειτε αν ανεβει στην εξουσια κανενας αντρας της προκοπης .

  10. “Αυτη” μας εκπροσωπει στο ελληνικο “κυνοβουλιο”!…Αντε να πας μπροστα.Απο την αλλη μερια κανει και διαφημισεις, οποτε εισπραττει.Τα δηλωνει στην Εφορεια?

  11. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ@λοι (Οι δουλεμένοι)

  12. Μπιμπίλα, έχεις πει πολλές ανοησίες στην ζωή σου, αλλά αυτή είναι η μεγαλύτερη.

  13. Μαρη σπυριδουλα φτερααα κι πουπουλα! ….προσωπικοτητα του κυνοβουλιου! Καλλιτεχνιδα πεμπτης κατηγοριας τουμπεκι ψιλοκομμενο, το ξερεις?

  14. Η άποψη ότι ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

    Εσύ τότε μάλλον είσαι μεγαλωμένος από πούστηδες, γι’ αυτό είσαι έτσι.

  15. Ρε μαλάκα Μπιμπίλια εσύ μεγάλωσες χωρίς μάνα και πατέρα? Από κώλο γεννήθηκες? Μάλλον.

  16. Φυσιολογικό είναι κάθε τι που προάγει την ζωή. Αν ήταν φυσιολογική η ένωση 2 αντρών τότε θα κάνανε παιδάκια. Για να μην δώσει η φύση την δυνατότητα 2 άντρες να κάνουν παιδί σημαίνει ότι αυτό που κάνουν και αυτό που είναι δεν είναι φυσιολογικό γιατί δεν δημιουργεί μια καινούργια ζωή. Εκτός αν θεωρείτε ότι και η φύση είναι ανώμαλη ρατσιστική συντηρητική και ομοφοβική.

  17. Πώς τό βλέπετε βρέ παιδιά… Νά μήν στηρίξει τούς ψηφοφόρους του ;

  18. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Comments are closed.