Προκαλεί ο εκπρόσωπος της γyφτοπαρέας του Ερντογάν Ομέρ Τσελίκ : “Πειρατικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα”…

Κοινοποίηση:
chelik-1

Σε νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας και της Γαλλίας προχώρησε ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος αξιωματούχος κατηγόρησε τη χώρα μας πως «λειτουργεί σαν πειρατική χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο» και μάλιστα «προσπαθεί να ξεπεράσει το μπόι της». Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο Ομέρ Τσελίκ ήταν ιδιαίτερα προκλητικός ακόμη και όταν αναφέρθηκε στο ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, τονίζοντας πως «διεξάγουμε μελέτες στην υφαλοκρηπίδα μας, σε περιοχή που ανήκει στη θαλάσσια δικαιοδοσία μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ρε μογγολια σας εχει παει το σκατο στην καλτσα

  2. Ο/Η η τουρκια δεν ειναι αυτη που πλασαρεται, δεν ειναι υπερδυναμη λέει:

    ο καθενας τους λεει οτι του κατεβει για να επιτεθει στην ελλαδα, και εμεις αλλο τοσο μαζευθμαστε, οι επιχειρησεις ψυχολογικου πολεμου επιασαν τοπο δυστυχως, αν δεν σταθουμε ορθιοι απεναντι τους να τοθυς αντιμετωπισουμε θα μας παρουν φαλλαγγι και οχι μονο αυτο ο πααιατ με δηλωσεις του μας φερνει αντιμετωπους με την ρωσια, για καλο δεν τα ειπε οτι ειπε, η ελλαδα πρεπει να τον διαψευσει

Comments are closed.