Προκαλείται και εξαπλώνεται μέσω των δικτύων 5G ο κορωνοϊος;; Η απάντηση που δίνει ο ΠΟΥ

Κοινοποίηση:
Real photo, not a a montage. Concept photo for 5G and COVID-19 conspiracies.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ΠΟΥ στην σχετική του ιστοσελίδα όπου “απαντάει” σε κάθε λογής θεωρίες συνωμοσίας και παρερμηνείες σχετικά με τη νόσο COVID-19:

:

κορονοϊός

Οι ιοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέσω ραδιοκυμάτων και δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η νόσος COVID-19 εξαπλώνεται σε πολλές χώρες που δεν διαθέτουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται μέσω αερομεταφερόμενων σταγονιδίων της αναπνευστικής οδού, όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει, φτερνίζεται, ή μιλάει. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να μολυνθούν αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια και εν συνεχεία αγγίζοντας τα μάτια, το στόμα, ή την μύτη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μια χαρα! Απλα και κατανοητα! Παμε, παρακατω!
    Ποινικοποιειται, οποιαδηποτε δημοσιευση, που συνδεει το 5G, με τον COVID – 19!
    Προβλεφτηκε, η συστηματικη διαγραφη, οποιουδηποτε λογαριασμου, στο διαδικτυο, που δημιουργει θεματολογια, που συνδεει G5 με κορωνοιο! Μολις εντοπιζουν, τους διαδικτυακους παραβατες, θα εξαφανιζουν αυτοματα, τις διευθυνσεις, ιστοτοπων!

    RFID = Ταυτοποιηση, μεσω ραδιοσυχνοτητας
    Οποτε εκθετεις, οποιοδηποτε βιολογικο οργανισμο, σε ενα νεο, ηλεκτρομαγνητικο πεδιο, τον δηλητηριαζεις!
    Dr. Thomas Cowan

    1917 Rudolf Steiner
    Τις εποχες, που δεν υπηρχαν καθολου, ηλεκτρικα ρευματα, οταν ο αερας, δεν ειχε κατακλειστει, με ηλεκτρικες επιρροες, ηταν πιο ευκολο, να εισαι Ανθρωπινος!

  2. Πες του ΠΟΥ… Ανατρίχιασα με την επιστημονική τους απάντηση

  3. Ρε ανιμαλς λεμε οτι το 5G καταστελλει βασικες λειτουργιες του ανοσοποιητικου και κανει πιο ευαλωτους τους οργανισμους σε ιωσεις.Ελεος με τις παπαριες,μεταδιδεται με sms kai email.Και απαντα ο ΠΟΥ που μας ελεγε στις αρχες οτι δεν υπαρχει φοβος παγκοσμιας εξαπλωσης.Γρηγορα στο μαντρι γιατι έρχεται ο Χαρδαλιας

  4. Σε λίγο καιρό θα πεινάτε και θα σας τσιπαρουνε και θα πέσει ο μισθός όσοι δουλεύουν ο τζίρος στην εργασία τους θα μειωθεί έτσι θα μειωθεί και το μηνιατικο παντού, η ανεργία θα αυξηθεί και θα βαρεσεί κόκκινο θα παρακαλάνε για μια θέση εργασίας και αν δεν είσαι συνετός θα τρως πόδι κάθε ανθρώπινο δικαίωμα θα χαθεί θα είσαι ένας ραγιάς και θα κάνεις τα πάντα για την δουλεία σου!!

  5. Χρειαζοταν ο Π.Ο.Υ. να βγαλει ανακοινωση ε;
    Αχ Παναγια μου βοηθα με τους αμυαλους που υπαρχουν γυρω μας!
    Σε λιγο θα ξεχασουμε και οτι ξερουμε με τοσα σεναρια συνωμοσιας που βλεπουμε.

Comments are closed.